صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 از مجموع 12
Like Tree9نفر پسندیدند

موضوع: ترفند ها در اوبونتو/لینوکس

  1. #11
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    37
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahshid نمایش پست ها
    در مورد امنیت اوبونتو باید بگم که نسبت به ویندوز خیلی بهتر هست.. و توی ویندوز ظاهرا اگر یک برنامه مخرب وارد سیستم بشه ( از هر راهی..) خود به خود میتونه نصب و تکثیر بشه ولی چون لینوکس این اجازه رو نمیده و برای نصب هر برنامه ای باید رمز وارد کنی از این نظر خیلی خوبه ..
    همون طور که توی پست قبلی گفتم یه برنامه ای به اسم wine هست که حکم شبیه ساز ویندوز رو توی لینوکس داره و به خاطر همون دلیل بالا بهتره ازش استفاده نکنید و نصبش نکنید ...
    قبلا تست کردم درست حسابی هم نبود .. یه سری از نرم افزار های تحت ویندوز هم خوب کار نمیکردن باهاش... *فی*لت*ر*ش*ک*ن هم باهاش اکی نمیشد...

    ویژوال رو تست نکردن توش.. و چیزی که متوجه شدم نرم افزار هایی مثل sql server هم توش کار نمیکنه(چون گفتین با ویژوال کار دارین گفتم احتمالا با اس کیو ال هم کار دارید..)
    امیدوارم مورد استفادت باشه
    سلام
    تاپیک خیلی خوبیه امیدوارم که بتونید خوبم ادامه اش بدید انشالله .
    درمورد بخشی که بولد کردم باید بگم قبلا تو ویندوز اکس پی و ... اینطور بود اما از ویندوز ویستا - باز بهتر از اون سون دیگه اینطور نیست اصلا. و اون UAC که میبینید داستان رو عوض کرده . تو ویندوز 8 هم باز بهتر شده به مراتب .
    لینوکسم اینطور نیست که برید توش کاملا در امان هستید نه . مسئله امنیت یک مسئله کلیه و شامل همه میشه . اما ویندوز بیشتر در معرض خطره و بدافزار بیشتری براش هست و نوشتنش هم راحت تره .
    WINE هم برنامه خیلی خوبیه ما ازش برای نصب بازی ها و بعضی نرم افزارهای ویندوز استفاده میکردیم . (بعضی هام با دردسر برای نصب ویژوال استودیو استفاده کردن و یادم میاد 2010 رو بالا می اوردن و کامپایل هم انجام میدادن )
    ولی همونطور که خودتون گفتید بهتره استفاده نشه - شتر سواری دولا دولا نمیشه . لینوکس رفتین لینوکسی کار کنین و باشین . نهایتا اگه کارتون لنگ یه نرم افزار هست که تو لینوکس اصلا نیست یا بدرد نمیخوره از واین استفاده کنید .

    برای برنامه نویسی هم جناب returnx راهنمایی کردن . راهنمایی خیلی خوبی هم کردن . من فقط چندتا مورد کوچیک اضافه کنم :
    سی++ زبان سختیه . چون خیلی با موارد سطح پایین سرو کار داره . مگه اینکه کسی مدتها باهاش کار کنه و عادت بشه براش وگرنه برای توسعه های سریع ابزارهای بهتری هم هست
    یه نمونه اش والائه که داره پا میگیره سینتکسش بسیار شبیه سی شارپ هست ( برگرفته از همونه ) کد سی تولید میکنه و نیتیو هست . و خیلی بنظرم میتونه موفق باشه (منتها فعلا ابزارهای توسعه مناسب از نظر من نداره ولی ببینینش بد نیست )
    بعدی پایتون هست اگه اشتباه نکنم که خیلی خوب تو لینوکس داره استفاده میشه . برای GUI دیزاینرش هم ابزارهایی هست . برای کراس پلت فرم کارکردنش هم فریم ورکهایی هست مثل wxWidgets که میتونید برنامه تون رو توی مک ویندوز و یا لینوکس اجرا کنید .
    از 2010 به اینور کیوت خیلی خوب پروبال پیدا کرد خصوصا از وقتی لایسنسای جدید اضافه کرد (قبلا فقط پولی بود ) . برای همین سی++ و کیوت هم میتونه خوب باشه ولی من میگم شما پایتون رو هم در نظر داشته باشید
    برنامه وب و پی اچ پی هم که خوره لینوکسه
    مونو جوکه ! طرفش نرین بنظرم بهتره .
    انشالله موفق باشید


    ویرایش توسط Hossein : 21st September 2014 در ساعت 07:40 AM
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  2. #12
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    31
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    همانطور که می‌دانید در محیط ویندوز قابلیتی به نام System Restore وجود دارد که در صورت ایجاد مشکلی برای ویندوز می‌توان به وسیله‌ی آن ویندوز را به نقطه‌ی بازگردانی که قبلاً ایجاد شده است بازگردانی کرد. در Mac هم قابلیت مشابه‌ای به نام Time Machine وجود دارد که عملکردی همانند System Restore دارد. ولی در سیستم عامل لینوکس چنین قابلیتی به طور پیش‌فرض تعبیه نشده است.
    بدین منظور نیاز به اپلیکیشنی به نام TimeShift وجود دارد.
    برای نصب این اپلیکیشن ابتدا (ترفندستان) با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+Alt+T محیط ترمینال را باز کنید و سپس به ترتیب دستورات زیر را در آن وارد کنید:

    کد:
    sudo apt-add-repository -y ppa:teejee2008/ppa
    sudo aptitude update
    sudo aptitude install timeshift
    حال پس از اجرای اپلیکیشن کافی است دکمه‌ی Backup را بزنید.
    در صورت نیاز به بازگردانی سیستم عامل به گذشته نیز کافی است دکمه‌ی Restore را بزنید.
    همچنین می‌توانید در قسمت Settings تنظیماتی برای Backupگیری خودکار اعمال کنید.

    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





 

 
صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 07:12 PM بر حسب GMT +4 می باشد.