نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
  1. #1
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2016 August
    ارسال ها
    0
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    سفره آرایی و تزیین غذا برای تولد و مهمانی

    پذیرایی از میهمان ها با کمک از اصول سفره ارایی

    پذیرایی از میهمانها کار دلپذیر و جالبی است که رابطه تنگاتنگ با هنر سفره آرایی دارد در هنر سفره ارایی ظرافت و دقت در انتخاب غذا، انتخاب لوازم پذیرایی و آراستن میز ، رنگ بندی و رعایت اصول چیدمان میزازاصول پایه می باشد.

    تناسب میز غذا با میهمان ها نیز اهمیت زیادی دارد ظروف و آرایش میز را باید متناسب با غذا و زمان غذا هماهنگ کرد. میز صبحانه، نهار، عصرانه و شام ، تولد و ...هر کدام آرایش خاصی در مبحث سفره آرایی دارند اما در نهایت نباید فراموش کرد که سادگی یکی از فنون آرایش و زیبایی سفره و میز است.


    در هنگام پذیرایی از ظروف رنگارنگ استفاده نکنید سعی کنید تا حد امکان ظرف ها به یک شکل و از یک سرویس باشند. از قاشق های زیبا با طرح های ساده و بشقاب های متنوع استفاده کنید. گذاشتن یک سبد گل یا چند شاخه گل به زیبایی میز و رعایت اصول سفره ارایی کمک شایانی می کند.

    سفره آرایی در مبحث صبحانه

    میز صبحانه اگر گرد باشد زیباتر است لوازم میز صبحانه شامل چاقو و چنگال کوچک ،قاشق مربا خوری و چای خوری، استکان یا فنجان چای و نعلبکی برای آن ( حتما از نعلبکی در زیر فنجان یا استکان استفاده نمایید ) ، قندان و شکر پاش ، ظرف مناسب برای پنیر وظرف کره مناسب، کتری و قوری چینی برای چای و آب جوش، جا تخم مرغی ، جای نان ( می تواند بشقاب یا سبد کوچک باشد ) برای هر فرد می باشد. رعایت نکات سفره ارایی در امر میزبانی صبحانه لازم است .
    نکات سفره آرایی در صبحانه :* برای هر فرد حتما یک سبد کوچک نان بگذارید و یا یک بشقاب قرار دهید تا مهمان نان را در بشقاب بگذارد* نان باید گرم باشد . می توانید آن را قبل از سرو صبحانه و بعد از چیدن میز با توستر گرم کنید* برای هر فرد یک بشقاب، چنگال و چاقوی کوچک ، قاشق مرباخوری ، قاشق چای خوری و فنجان چای بگذارید تا مهمان به میزان دلخواهش از غذاهایی که در میز است بردارد و در بشقاب خودش میل کند

    سفره ارایی در مبحث نهار

    برای سفره های نهار و شام بشقاب های پلو خوری و خورش خوری را روی هم بگذارید . چاقو برای بریدن گوشت ، چنگال و قاشق غذا خوری ، قاشق سوپ خوری و لیوان ساده ترین و چیدمان پایه است . سبد گل از ارکان اصلی سفره ارائی در مبحث نهار می باشد


    سفره ارایی در مبحث عصرانه

    در میز عصرانه یک بشقاب میوه خوری ، چاقو و چنگال کوچک ، لیوان و دستمال سفره برای هر مهمان باید در نظر گرفته شود . سبد کوچک گل به همراه پذیرایی میوه ، چای و قهوه به همراه کیک از اصول سفره آرایی در این مبحث می باشد


    روش تزیین خورش در مبحث سفره آرایی

    روی خورش ها را می توان با مواد داخل آن تزیین کرد مثلا خورش فسنجان را با گردو های نیمه شده ، خورش بادام را با بادام هایی که به شکل گل تزیین شده است ، خورش قورمه سبزی را با لوبیا های پخته شده و لیمو عمانی میتوان تزیین نمود. خورش قیمه را با سیب زمینی های مدلدار و خورش کرفس را با ساقه های بلند کرفس تزیین نمایید


    روش تزیین سوپ ها در مبحث سفره آرایی

    سوپ ها برای پذیرایی قبل از غذا و در سه نوع کرم، پتاژ، و کنسومه ها استفاده می شود کرمها آن دسته از سوپ ها هستند که ابتدا پخته می شوند سپس مواد در مخلوط کن مخلوط می شود و معمولا با برش های لیمو ترش و جعفری تزیین می شود

    نوع دوم سوپ ها پتاژ نامیده می شود که مواد داخل آن خیلی ریز است و نوع سوم کنسومه است یعنی سوپ هایی که با مقداری آرد در کره سرخ شده و سس های مختلف تهیه شده و مواد پخته شده را به آن اضافه می کنیم و کاملا نرم و پوره ای می شوند. البته مدل دیگر سوپ معمولی است که مواد آن درشت خرد شده است .


    نکته:

    سفره ارایی با سبزی ارایی می تواند همراه باشد اما می توان سبزی ارایی را به تنهایی مورد استفاده قرار داد. در سفره ارایی و چیدمان میز و سفره بهتر است با سبزیجات کنار غذایمان را تزیین کنیم از تنوع رنگ های مختلف سبزیجات مانند انواع فلفل دلمه ای رنگی ، کاهو ، جعفری، تربچه، پیازچه و خیار را می توان با هنر سبزی آرایی تزیین نمود و در کنار پلوها ، سالادها ، خورش ها و ... قرار داد و تزیین های زیبایی داشت . همین طور می توان سبزی خوردن را به زیبایی آرایش نمود و در کنار غذاها به میز جلوه دیگری بخشید.

    تاثیر دستمال سفره در سفره آرایی

    بهتر است دستمال های سفره را با رنگ بشقابها و سفره و رومیزی هماهنگ کنیم. شمع ها را برای میهمانی های مذهبی و پذیرایی عصرانه و شام استفاده می کنیم
    . برای یادگیری مدلهای مختلف دستمال سفره به مقالات دیگر پرنیان مراجعه نمایید. می توان دستمال سفره را به شکلهای بسار زیبایی تزیین کرد و برای هر مهمان یک دستمال سفره تزیین شده گذاشت.
    در سایر مقالات پرنیان مطالب مفیدی درباره تزیین میوه و سبزیجات ، دستمال سفره و مقالات دیزاین و زیباسازی غذاها و میز غذا ارائه شده است . برای اطلاعات بیشتر می توانید به این مقاله ها مراجعه کنید.
    منبع : https://www.parnianmedia.com/page/products/495/%D8%B3%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF%D9%88%D9%85%D9%87%D9%85%D 8%A7%D9%86%DB%8C/ سفره آرایی


    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط Hossein : 17th August 2016 در ساعت 11:38 AM

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 01:12 PM بر حسب GMT +4 می باشد.