نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2
  1. #1
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2016 November
    ارسال ها
    0
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    آنچه که باید در طراحی سایت فروشگاهی رعایت کنید

    طراحی سایت فروشگاهی، به کسب و کار شما کمک می کند تا محصولات و خدمات خودتان را معرفی و ارائه و به فروش برسانید.نکته های مهم در طراحی سایت فروشگاهی


    سایت فروشگاهی در حقیقت محلی می باشد که شما قادرید در آنجا کالاها و خدمات تان را به طور فهرست وار در معرض دید مشتری ها و کاربران اینترنت بگذارید. در کار فروش و ارائه ی خدمات نمای ظاهری سایت خیلی برای کاربر پراهمیت است و جذاب بودن آن می تواند مشتری را در سایت نگه دارد. افزون بر شمای ظاهری جذاب و زیبا بایست نمای سایت فروشگاهی خیلی ساده و روان باشد و در عین حال حداکثر داده های ضروری را در حداقل زمان و جذابیت بالا به کاربران سایت عرضه نماید.سایت فروشگاهی برای افرادی که کالایی به منظور فروش و یا خدماتی برای ارائه به مشتری دارند خیلی سودمند است. یکی از مزایای داشتن سایت فروشگاهی همه گیر بودن آن است و لازم نیست حتما یک شرکت تولیدی بزرگ و یا یک بازرگان کله گنده باشید. سایت های فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی را می توان به منظور همه کسب و کار ها طراحی نمود.سایت فروشگاهی بر پایه نوع کالای عرضه شده غالبا دارای یک ویترین می باشد که در صفحه اول تعبیه می شود و مدیر سایت می تواند نمونه ای از بهترین و تازه ترین اجناس و کالاها و خدماتش را آنجا بگذارد و یک شمای کلی از سایت در به مشتری و کاربران سایت بدهد.یکی از اصلی ترین فرق های طراحی وب سایت های فروشگاهی با طراحی بقیه سایت ها چگونگی مدیریت این سایت هاست. غالبا در این گونه سایت ها کالاها تنوع بسیاری دارند و بالتبع دچار تغییران فراوانی نیز می شوند (چه از نظر قیمت و چه از نظر نوع محصول) و نیاز به به روز کردن قیمت و محصولات دارند پس بایست مدیریت آن آسان و سهل الوصول برای همه طراحی شود.
    بالا بردن درآمد طراحی سایت فروشگاهی در موبایل ها


    احتمالا باور این موضع برای شما سخت باشد ولی در سال 2012 هیچ فردی به خرید آنلاین به وسیله موبایل از طراحی سایت فروشگاهیمشتاق نبود. در صورتی که موبایل ها بیشتر برای تماس تلفنی و ارسال پیامک به دیگران، گیم ها و جستجوی سایت ها خیلی رواج داشت. رفته رفته کاربران متوجه شدند که می توانند خرید های خود را نیز به وسیله موبایل هایشان انجام دهند و آنچه نیاز دارند را از طراحی سایت فروشگاهی مربوطه خرید کنند. این کار باعث شد تا آنها نسبت به موبایل ها و خرید از سایت ها به وسیله آن رغبت یابند و از سایت ها خشنودتر شوند.با شروع سال 2013، حساب های موبالی تقریبا 11 درصد از فروش های اینترنتی را در دست خود گرفت. در انتهای سال، این تعداد حتی دو برابر نیز شد به این معنی که مخاطبان موبایل تقریبا یک چهارم از درآمد یک طراحی سایت فروش الکترونیک را شامل می شدند. در صورتی که مشتری های طراحی سایت مستقیما دست به خرید نمی زدند، ولی این موبایل ها بودند که مستقیما بر نحوه دیده شدن کالاهای طراحی سایت فروشگاهی و ارتباطات آنها با کسب و کارهای مختلف اثر می گذاشتند.فروش و درآمد زایی مجازی و آنلاین به معنای واقعی آنچه تبلیغات خوانده می شد را عوض کرد. بررسی های بسیاری که شده نشانگر آن هستند که تقریبا 57 درصد از مخاطبان از فروشگاه هایی که دارای طراحی سایت در موبایل ها نمی باشند خوششان نمی آید. زیرا آن ها می خواهند تا به وسیله طراحی سایت های کالاها و خدمات موردنیازشان را مشاهده کننده و ارزیابی کنند و سپس از طریق همان سایت ها اقدام به سفارش محصول و خدمات کنند. این پروسه ای می باشد که به تازگی بین مخاطبان طراحی سایت متداول شده است و در سال های آینده نیز مردم استقبال زیادی از آن ها خواهند کرد.امکانات طراحی سایت فروشگاهی:


    • گالری عکس محصولات
    • بوجود آوردن صفحه ها و زیر منو های دلخواه نامحدود
    • بارگذاری سریع صفحه ها
    • معرفی کالاها و خدمات ، با فروش ویژه یا فوق العاده
    • امکان بوجود آوردن اسلایدشوی نمایشی و نشان دادن بهتر کالاهای برند و برتر
    • پنل رایگان فرستادن پیامک انبوه و تبلیغاتی
    • سابقه شرکت و قسمت درباره شما
    • به کارگیری از نقشه گوگل در طراحی سایت فروشگاهی• اجرای قسمت نظرسنجی و بحث درباره کالایی ویژه
    • سیستم آمارگیری جامع و دقیق
    • مدیریت آسان و کاربردی سایت
    • سیستم اعطای نماینذگی و یا شعبه
    • ایجاد انجمن و فروم گفتگو درباره محصولات
    • سیستم آر اس اس سایت
    • به روز رسانی و آگاهی دادن درباره موجودی انبار و اعلام هشدار در صورت اتمام کالای ویژه
    • سیستم پیشرفته مدیریت فروش و ارتباط مشتری
    • طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه
    •تعبیه نماد اعتماد الکترونیکمواردی که در طراحی سایت فروشگاهی بایست رعایت شود:


    بکارگیری و استفاده از این نکات در طراحی سایت فروشگاهی باعث می‌شود موتور‌های جستجو سایت شما را راحت‌تر شناخته و رشد سریعی در نتایج جستجو‌ها داشته باشید.
    طراحی سایت ریسپانسیو


    طراحی سایت ریسپانسیو (طراحی سایت پاسخگو = طراحی سایت برای دستگاه های تلفن همراه و تبلت و غیره) در حال حاضر به یکی از اصلی ترین لازمه ها در طراحی سایت بدل گشته و با توجه به اینکه حدود ۷۰ درصد گردش ها و جستجوها در فضای اینترنت به وسیله تلفن‌های همراه هوشمند و تبلت‌ها انجام می شود، شما با دارا بودن یک سایت هماهنگ با تلفن های همراه، به کاربران تان این قابلیت را می‌دهید که در هر زمان و مکانی با به کارگیری از تبلت و یا موبایلشان وارد سایت شما شوند و فرآیند خرید را به آسانی دربه سیله آنها انجام دهند، ریسپانسیو بودن سایت‌ها افزون بر کاربران در جهت بهینه سازی موتور‌های جستجو هم پراهمیت می باشد و به تازگی به یکی از شاخصه های رنکینگ سایت‌ها در نتیجه های جستجو تبدیل گشته است. طراحی سایت بر اساس سئو


    به کارگیری از استاندارد‌های طراحی سایت و ایجاد سایت بر مبنای مولفه های بهینه سازی سایت، سایت شما را با الگوریتم‌های موتور‌های جستجو هماهنگ می نماید و جستجوگرهای این موتور‌های جستجو سایت فروشگاهی شما و کالاهای آن را آسانتر معرفی می نماید، با طراحی سایت بر مبنای بهینه سازی سایت رنکینگ سایت تان نتیجه های جستجوی خوبی را در هر روز می تواند به دست بیاورد و این نتیجه به طور روزانه پایین تر می آید و فرآیند بهینه سازی و سئو سایت با سرعت بیشتر و آسانتر و با حداقل هزینه مصروفه انجام می گردد. با بهره گیری از روش های سئو، سایت تان در رنکینگ اول نتیجه های موتورهای جستجو قرار می گیرد و بوسیله آنها تبدیل به فضایی برای بازاریابی محصول و خدمات سایت شما می گردد.نماد اعتماد الکترونیک در طراحی سایت فروشگاهی



    یکی از دل مشغولی های عمده وب سایت های فروشگاهی، توجه نظر اعتماد مشتری ها در محیط اینترنتی است و کارهای غیرقانونی انجام شده در محیط مجازی سبب گشته کاربران و مشتری های مجازی و اشخاص اعتماد اندکی به فروشگاه‌ ها بکنند، برای برطرف نمودن این مسئله دریافت نماد اعتماد الکترونیک است، e-namad یا‌‌ همان نماد اعتماد الکترونیک یک علامت دیجیتالی می باشد که از سمت مرکز توسعه تجارت الکترونیک و زیر نظر وزرات صنعت و معدن به منظور وب سایت‌ های فروشگاهی که اصول و قواعد تعیین شده را رعایت کنند، داده می شود.لازم به تذکر است که همه سایت‌ های فروشگاهی طراحی شده در شرکت وب کندو با توجه به نیاز و درخواست کارفرما دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند.* توجه* مشاوره رایگان برای راه اندازی سایت فروشگاهی


    اگر شما به دنبال راه اندازی یک سایت فروشگاهی می باشید و می خواهید از مشاوری مطمئن و کاربلد مشورت بگیرید، با شماره تماس‌های وب کندو در تماس باشید تا در این مورد مشاوره رایگان طراحی سایت فروشگاهی از متخصصان وب کندو دریافت نمایید.آیا می خواهید یک سایت فروشگاهی موفق داشته باشید؟


    این را به خاطر بسپارید که طراحی سایت فروشگاهی جزء هزینه های شما حساب نمی شود، بلکه یکی از ضروریات رونق کسب و کار شما در قرن بیست و یکم می باشد. شما با دارا بودن وب سایت فروشگاهی ، راهی مطمئن را برای حضور فروشگاه تان در بازارهای تازه می گشایید و خود را به همه می شناسانید.
    منبع:طراحی سایت وب کندو

    موضوعات مشابه:

  2. #2
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست
    دوستان سلام . مطلبی رو دوست داشتم بگم . چون برای دونستنش خیلی تلاش کردم . البته حرفه ای ها بواسطه تجربه شون بلد هستن .

    بعضی اوقات وقتی وارد سایتی میشیم , صفحه سفید سفیده و بعد یهو سایت میاد. بعضی اوقات هم وارد سایت میشیم و به نظر همه چیش امده ولی loading سایت همچنان کار می کنه . این یعنی دو approch متفاوت . زمانی که ما js هامون رو در head می نویسیم شروع به دانلود اون میشه و صفحه ما سفید می مونه تا js ها دانلود بشن و بعد ما صفحه رو می بینیم .اما اگر در داخل body نوشته بشن اول سایت بالا میاد و بعد js ها دانلود میشن . وقتی بیشتر متوجه داستان شدم که با این (<script src="../Scripts/angular.min.js"></script>) کار می کردم .
    اما قضیه این نیست . لزوما اینطور نیست .
    همیشه per domain بروزرها تا Max 5 , ترد (thread) رو باز می کنن .پس ما باید سعی کنیم بیش از 5 تا CS و JS نداشته باشیم . یک thread از بالا صفحه رو می خونه .می رسه به یه CS و یه thread باز می کنه ... تا 5 تا اوکی هست و هنوز thread UI داره کار می کنه .ولی اگر یه CS دیگه باشه thread UI میره سراغ اون .پس چه کنیم !
    این جاست که به Bundle می رسیم . این یک مفهوم بسیار مهم هست توضیح می دم .
    من با یه سری مطالب اشنا شدم توی وب که چهار چوب طراحی مدرن هستند.مثل Github یا Composer که همه چیز رو تحت اختیار خودشون می گیرن .یا مثلا Bootstrap که اسکریپت توئیتر برای برنامه نویس هاست . ما وقتی بوت استرپ استفاده می کنیم , نیازی به طراحی چهار چوب سایت به اون معنا نداریم . فقط یک سری Grid هست که ما از اونها برای تقسیم بندی صفحه استفاده می کنیم .

    برای تعریف JS , هر روش یک برتری نسبت به خودش داره . بعضی اسکریپت ها رو باید در هدر تعریف کرد چون تابع های واسط صفحه به اونها بستگی دارند و ...

    برای لود جاوا اسکریپت ها و CSS ها، برنامه نویس ها می آیند و همه را در فوتر تعریف می کنن یعنی پیش از </body> تا اجازه بدهند صفحه نمایش داده بشه و سپس با لود اسکریپت ها تکمیل بشه .
    توی GtMetrix.com پیشنهاد میده که تعداد جاوا اسکریپت ها و CSS های اکسترنال کمترین میزان ممکن باشه. علتش هم همین HTTP Request های متعدد برای درخواست فایل هستش. پس تا جایی که امکان داره از فایل های کمتری استفاده می کنیم. از راهکاری های GTMetrix استفاده می کنیم تا صفحه ما optimize باشه. البته قرار نیست همه سورس های ما همزمان لود بشن. هرچند اگر اونطور بود خیلی خوب بود. ولی ما یک waterfall از منابع رو داریم که وقتی کامل شد، صفحه بطور کامل لود میشه و هرچی زمان رسیدن به این مرحله کمتر باشه بهتره.
    تا اینجا برنامه نویسان این کار ها رو انجام می دادن و بیشتر سلیقه خودشون رو اعمال می کردن . اما حرفه ای تر استفاده از bundle هست . حالا با استفاده از برنامه های اپن سورس یا با خود ویژوال استادیو .ینی تعداد JS ها و CS ها رو دسته کنیم و تعداد اون ها رو کم کنیم .مثلا 4 تا JS رو می کنیم یک دونه .اما دوستان ما میان و کلک می زنن .میان و یک ساب دومین درست می کنن که باز یک دومین دیگه هست و سرپرست ارشد برنامه نویس (همون که حقوق تپل می گیره ) دیگه نمیاد توضیح بده چرا ! میگن این ها رو بزار اون پایین .

    thread : همون نخ هست. یعنی یک پروسه در سیستم عامل میتونه به چند Thread تقسیم شه که به طور همزمان اجرا میشن.

    ویرایش توسط jellyfish : 27th November 2016 در ساعت 07:46 PM

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 05:39 AM بر حسب GMT +4 می باشد.