نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
  1. #1
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2020 October
    ارسال ها
    0
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    جدیدترین راهکار متخصصان دارویی ایرانی برای درمان کرونا اسپری phr۱۶۰

    مدیرعامل شرکت داروسازی جابرابن حیان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اعلام این خبر، افزود: این دارو که با نام تجاری پی اچ آر ۱۶۰ و بصورت اسپری به بازار عرضه شده است می‌توان طی سه تا پنج روز عوارض ریوی ناشی از بیماری کووید ۱۹ نظیر سرفه و تنگی نفس را ازبین ببرد.
    آقای مصطفی صفاری اضافه کرد: این دارو بر پایه دارو‌های گیاهی و به دست متخصصان ایرانی در شرکت دانش بنیان طعام اسرار ساخته شده و در شرکت داروسازی جابرابن حیان به تولید انبوه رسیده است.




    وی با بیان اینکه افشانه پی اچ آر ۱۶۰ نخستین داروی موثر درمان بیماری کروناست که با این مشخصات و بصورت افشانه در جهان تولید می‌شود، گفت: این دارو خاصیت ضد ویروس ندارد و داروی درمان کرونا محسوب نمی‌شود بلکه باعث می‌شود تا عوارض ریوی ناشی از بیماری کرونا در مراحل اولیه درمان شود و به بیمار فرصت می‌دهد تا با تحمل دوران اولیه، با این بیماری مقابله کند.
    مدیرعامل این شرکت داروسازی افزود: این دارو با ارائه مدارک و مستندات کافی و پس از طی کردن مراحل بالینی در بیمارستان بقیه الله موفق شده است تائیدیه سازمان غذا و دارو را اخذ کند و تاکنون ۲۰۰ هزار عدد از این دارو تولید شده و هم اکنون در داروخانه‌های سراسر کشور در دسترس عموم مردم است.





    وی اضافه کرد: این برای نخستین بار است که ترکیبی از چند گیاه دارویی در قالب یک اسپری استنشاقی تولید شده است و تاکنون ۱۰ کشور جهان خواستار این دارو شده اند.
    صفاری قیمت این دارو را حدود ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: هر عدد از این افشانه برای یک دوره درمان بیماری کافی است و مصرف کنندگان حتما باید نحوه صحیح استفاده از این افشانه را از پزشک معالج یا دکتر داروساز یاد بگیرند.
    وی در پایان تاکید کرد: این دارو اثر پیشگیری ندارد و اگر چه استفاده از آن به دلیل وجود مواد کاملا طبیعی و ارگانیک در ترکیب آن عوارضی ندارد، اما استفاده از آن تنها به افراد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ توصیه می‌شود.
    مسئول فنی شرکت دانش بنیان طعام اسرار هم دراین باره، گفت: این اولین داروی موثر در درمان عوارض ناشی از بیماری کروناست که با استفاده از گیاهان دارویی و بر پایه دانش کاملا ایرانی تولید شده است.
    مجید جزنی افزود: این دارو سخت‌ترین مطالعات بالینی را سپری کرده و استفاده آن تاکنون هیچ عوارضی نداشته است.
    وی با بیان اینکه ویروس کرونا بر روی ریه اثر گذاشته و با تشکیل لایه‌ای مانع از تبادل اکسیژن می‌شود، گفت: این دارو بر روی این لایه اثر گذاشته و با از بین بردن آن سبب می‌شود بیمار دچار تنگی نفس و کمبود اکسیژن نشود.




    تئوری نحوه تاثیر PHR160 در بهبود مشکلات ریوی بیماران COVID-19
    برابر منابع معتبر موجود CFTR، نوعی کانال کلریدی تنظیم شونده با CAMP است که سایر کانال‌های یونی را تنظیم می‌کند. CFTR ، هیدراتاسیون ترشحات در داخل راه‌های هوایی و مجاری را از طریق دفع کلراید و مهار برداشت سدیم حفظ می‌کند. اختلال عملکرد CFTR بر اعضایی که مایع مخاطی ترشح می‌کنند مانند راه‌های تنفسی فوقانی و تحتانی، بشدت تاثیر گذار است و ترشحات بی‌آب و چسبنده در ریه‌ها، جلوی کلیرانس مخاطی-مژکی را می‌گیرد. پروتئین CFTR نوعی مجرای پروتئینی است که جریان آب (H2O) و یون کلر (Cl−) را در ریه‌ها کنترل می‌کند. زمانی که پروتئین CFTR بدرستی کار می‌کند یون‌ها براحتی از خلال این مجرا وارد یا خارج می‌شوند؛ اما زمانی که عملکردِ این مجرا دچار نقص می‌شود ، یون‌ها دیگر نمی‌توانند به‌دلیل انسداد مجرا، از سلول خارج شوند و به بیرون بروند و بروز این موضوع در ریه‌ها، موجب ایجادترشحات غلیظ در ریه‌ها می‌شود.در چنین حالتی شبکه های گلایکو پروتئینی موسین ریه تولید یک سنگفرش مستحکم و ژله ای سخت را میدهند که عملا کارکرد آلوئلها را مختل مینماید .در همین ارتباط در مورد بیماری ویروسی کرونا با توجه به کالبد شکافی های انجام شده در چین پزشکان تشریح کننده ،گزارش از نوعی مخاط و ترشحات چسبنده کرده اند که شباهتی به فیبروز نداشته است.شباهت این غلظت ترشحات مخاطی بین بیماری کرونا میتواند این فرضیه را مطرح کند که افزایش رقت ترشحات مخاطی باعث بهبود عملکرد ریوی در این بیماران گردد. داروی PHR160 میتواند با تخریب شبکه گلیکو پروتئینی ایجاد شده، باعث راه اندازی مجدد مجرای پروتئینی گردیده و موجب افزایش رقت موسین شده و نتیجتا افزایش کلیرانس و خلط آوری باعث بهبودی عملکرد ریه و افزایش اشباع اکسیژن شریانی ( spo2)میگردد.
    تست های آزمایشگاهی دارو :
    تمامی تست هایی که بایستی بر روی افشانه های تنفسی ( گروه اینهالرها) انجام پذیرد، مطابق آخرین فارماکوپه های رسمی دنیا، بر روی این محصول انجام گرفته است.نام آزمونهای انجام شده بر روی این محصول به شرح ذیل می باشد:


    assay per can
    assay per puff
    deposition
    uniformity of dosage
    leak
    pressure test
    average weight
    net content
    water content
    droplet size




    عوارض جانبی:
    تا این لحظه برابر گزارشات هیچگونه عوارض جدی در حین و یا پس از مصرف گزارش نشده است با این همه بررسی عوارض همچنان در حال ادامه است.
    تداخلات دارویی
    با توجه به عدم ورود این دارو به گردش خون و متابولیسم بدن قاعدتا از حداقل تداخلات دارویی برخوردار میباشد و برابر منابع موجود به مورد خاصی برخورد نشده است و بدیهی است که مطالعات در این جهت ادامه دارد.
    بطور کلی مصرف اسپری PHR160 فقط برای افراد کوید 19 مثبت قابل استفاده است و دستور مصرف با پیشفرض تشخیص مثبت کوید19 میباشد.
    سیر بیماری را میتوان به مراحل زیر تقسیم کرد:
    خاطر نشان میشود که نمیتوان مرز دقیقی بین مراحل مختلف بیماری تصور کرد و همپوشانی ممکن است وجود داشته باشد. از سوی تغییر فاز به ترتیب مراحل نیست و ممکن است فرد از مرحله یک به سرعت و ناگهانی به مرحله پیشرفته برسد
    مرحله صفر:بی علامت/قبل از بروز علائم
    اساسا تشخیص بیماری در این مرحله صرفا با تست آزمایشگاهی RT-PCR است که در حین بیماریابی در افراد بیعلامت،. این افراد بعد از مدتی ممکن است علامت دار شوند.
    نحوه مصرف اسپری phr160 در مرحله صفر:
    بزرگسالان:روزانه چهار بار از ساعت بیداری هر سه ساعت یک پاف .(ترجیحا با استفاده از دمیار)
    کودکان:روزانه دو بار از ساعت بیداری هر شش ساعت یک پاف .(استفاده از دمیار الزامی است)
    مرحله یک:مراحل ابتدایی عفونت
    از نظر شدت بیماری این مرحله به عنوان مرحله خفیف در نظر گرفته میشود. علائم خفیف بصورت تب کمتر از 38 درجه، گلودرد با یا بدون سرفه های خشک، لرز، سردرد، از دست دادن حس چشایی و بویایی، تهوع، استفراغ، بی اشتهایی، اسهال، بدن درد، ضعف و خستگی مفرط است. این علائم میتواند در هر فرد متفاوت باشد و بیمار یک یا چندین مورد از علائم را داشته باشد. در این مرحله علائم حیاتی نبض، فشارخون و تعداد تنفس ثابت است و SPO2≥93% میباشد، فرد معمولا نیاز به بستری ندارد.
    نحوه مصرف اسپری phr160 در مرحله یک:
    بزرگسالان:روزانه شش بار از ساعت بیداری هردو ساعت یک پاف . .( استفاده از دمیار الزامی است)
    کودکان:روزانه سه بار از ساعت بیداری هرچهار ساعت یک پاف . .( استفاده از دمیار الزامی است)
    مرحله دو :فاز تنفسی:
    از این مرحله به بعد برای مراقبت و درمان توصیه به بستری در بیمارستان میشود. این مرحله خود به دو قسمت متوسط و شدید تقسیم میشود .
    فاز تنفسی متوسط Moderate :
    در این مرحله علائم مرحله خفیف با شدت بیشتر وجود دارد. علائم گوارشی و عصبی سردرد شدید گزارش شده است ملاک ورود به این مرحله عبارت است از:
    1 . تنگی نفس، احساس درد و فشار در قفسه سینه با یا بدون تب مساوی/بیشتر از 38°C
    2 . SPO2 بین 90 % تا 93 %
    نحوه مصرف اسپری phr160 در مرحله دو متوسط:
    بزرگسالان:روزانه هشت بار از ساعت بیداری هردو ساعت و نیم یک پاف.(استفاده از دمیار الزامی است)
    کودکان:روزانه چهار بار از ساعت بیداری هرسه ساعت یک پاف.(استفاده از دمیار الزامی است)
    فاز تنفسی شدید ) Severe ):
    لازم به ذکر است که بروز انواع شدید بیماری در هر زمانی از سیر بیماری ممکن است رخ دهد و بروز آن الزاما مستلزم طی همه مراحل قبلی نیست. در این مرحله نیز طیف علائم بالینی با شدت بیشتر وجود دارد. ملاک ورود به این مرحله عبارت است از:
    1 . پیشرفت سریع علائم تنفسی
    2 . تاکی پنه RR>30 و تنگی نفس
    3 . SPO2<90% ، PaO2/FiO2 ≤300 mmHg
    4 . افزایش 4a gradient-A و نیز افزایش درگیری بیش از 50 % از ریه در سیتی اسکن
    نحوه مصرف اسپری phr160 در مرحله دو شدید:
    بزرگسالان:روزانه ده بار از ساعت بیداری هر یک ساعت و نیم یک پاف.(استفاده از دمیار الزامی است)
    کودکان:روزانه پنج بار از ساعت بیداری هردو ساعت یک پاف.(استفاده از دمیار الزامی است)
    مرحله سه :فاز تشدید التهاب- بحرانی Critical
    در این مرحله بیمار نیازمند مراقبتهای ویژه است. همانطور که اشاره شد، بروز انواع شدید بیماری در هر زمانی از سیر بیماری ممکن است رخ دهد و بروز آن الزاما مستلزم طی همه مراحل قبلی نیست. ملاک ورود به این مرحله وجود حداقل یکی از موارد زیر است از:
    1 . نارسایی تنفسی: علیرغم درمانهای اکسیژن درمانی غیرتهاجمی SPO2≤88%
    2 . بیمار با نشانه های شوک
    3 . بیمار نیازمند یا تحت تهویه مکانیکی
    4 . بیمار دچار نارسایی چند ارگانی
    نحوه مصرف اسپری phr160 در مرحله سه:
    بزرگسالان:روزانه 16 بار از ساعت بیداری هر 45 دقیقه یک پاف.(استفاده از دمیار الزامی است)
    کودکان:روزانه هشت بار از ساعت بیداری هر90 دقیقه یک پاف.(استفاده از دمیار الزامی است)
    توجه : در این استیج در صورتی این دارو قابل استفاده است که بیمار توان تنفس بدون وسایل کمکی را داشته باشد .
    توجه : ساخت شکل دارویی مناسب برای استفاده در دستگاه نبولایزر در دست اقدام است



    داروخانه آنلاین دکتر حامد مسعودی | ملاصدرا


    daroodrug.com

    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط daroodrug : 24th October 2020 در ساعت 03:38 PM

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 06:25 PM بر حسب GMT +4 می باشد.