برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2
Like Tree2نفر پسندیدند
  • 2 ارسال توسط Taranom

موضوع: خلاصه ای از WSO2 Stratos

  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    زیر سایه ی خدا
    ارسال ها
    272
    تشکر
    424
    تشکر شده 899 بار در 324 پست
    نوشته های وبلاگ
    1


    4 امتياز مثبت از 4 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    خلاصه ای از WSO2 Stratos

    بسم الله الرحمن الرحیم
    اینجا میخوام در مورد استراتوس و ویژگیهای اون بصورت خلاصه توضیح بدم امیدوارم بدرد دوستان بخوره
    یکسری از مطالب رو عینا از مقاله ای که نوشتم اینجا میزارم و بخشای دیگه رو سعی میکنم بصورت خلاصه کمی توضیح بدم
    فرصت کردم این مطلب رو ویرایش میکنم

    استراتوس چیه ؟
    WSO2 stratos یک بستر مبتنی بر ابر برای میزبانی برنامه های مبتنی بر معماری سرویس گرا و بستر بعنوان سرویس (PaaS) است. .سرویس هایی مثل Dropbox جزو همین دسته قرار میگیرن.یا آفیس گوگل هم به همین صورته.
    . استراتوس چند نوع سرویس مختلف رو ارائه میده که هرکدوم برای نوع فعالیت خاصی مناسبن . در زیر میتونین یک دسته بندی از خدمات استراتوس رو ببینین:


    سکوی میان افزار سازمانی سکوی میان افزار ابری PaaS مبتنی برا جاوا
    قابلیت استفاده بصورت محلی و ابری. PaaS خصوصی و یا عمومی PaaS مبتنی برا جاوا ارجا شده توسط WSO2

    Wso2 Carbon یک فریم ورک مبتنی بر کامپوننت برای ساخت سرور های مبتنی بر معماری شی گراست که ما به اختصار بهش (SOA)میگیم،.WSO2 Stratos کارکردهایی که بستر کربن بعنوان یک سرویس ارائه می کنه ارائه میده و خودش هم با استفاده از بستر کربن ساخته شده و سرویس هایی نظیر میزبانی وب سرویس،امنیت،ذخیره سازی داده،رابط های کاربری رو بعنوان سرویس های اصلی فراهم می کنه.
    کربن مفاهیمی مثل میزبانی وب سرویس،وساطتت، مدیریت سرویس ،ورود و فهرست سرویس ها و ... را بعنوان اجزاء کربن ایجاد کرده و کاربرای نهایی میتونند اینطور سرورهای (محصولات) خودشون رو با ترکیب زیرمجموعه از ویژگی ها با هم تعریف کنن. مثلا یک کاربر میتونه یا یک سرور فعلی را گسترش بده و یا محصولش رو با ترکیب ویژگی های مختلف ایجاد کنه.

    چند نمونه از کاربردهای استراتوس رو میشه در قالب چند مثال نشون داد بعنوان مثال:
    ،استراتوس فقط با چند کلیک به کاربرای خودش این امکان رو میده تا بتونن یه بستر مبتنی بر(SOA) کامل رو برای خودشون ایجاد کنند که شامل سرویسهایی مثل مخزن وب سرویس، ESb، موتور جریان کار،Registry و BAM هست.
    کاربرا ممیتونن یا فقط یک سرویس مشخص (بعنوان مثال Registry) داشته باشن، یااینکه تعدادی سرویس رو انتخاب، یا سرویسهای فعلی را بعدا گسترش بدن.
    تمام این سرویس ها با هم یکپارچه شده و کاربر رو، از فعالیتهایی مربوط به تنظیم و یکپارچه سازی اونها بی نیاز میکنه. مهمتر از این، استراتوس از برنامه های مبتنی بر معماری شی گرا (SOA) معمولی پشتیبانی می کنه؛ در نتیجه، مدل برنامه نویسی مبتنی بر(SOA) بدون تغییر حفظ میشه. بعنوان مثال، با استراتوس یک کاربر میتونه آرشیو وب سرویس فعلی خودش رو بدون هیچ تغییراتی پیاده سازی کنه و یا نمونه دیگه اینکه حتی رابط های کاربری در کنسول تحت وب استراتوس همون ویژگی ها و شکل و شمایل معمولی ای که در ورژن مستقل وجود داره حفظ میشه؛. در نتیجه در صورت استفاده از استراتوس هم انتقال آسانی داریم و هم مطالب بسیار کمی برای یادگیری نیاز هست .

    استراتوس با نظارت بر روی بار وارده به برنامه ها از مقیاس بندی خودکار برای اون ها و تخصیص خودکار منابع بهشون پشتیبانی می کنه. با اینکار منابع محاسباتی بصورت بهینه مورد استفاده قرار میگیرن و نیاز به تنظیمات و مدیریت پیچیده خوشه بندی و کلاسترینگ در سرور از بین میره.
    علاوه بر اینها ، مقیاس بندی خودکار این اجازه رو کاربر نهایی میده تا با امکانات ابتدایی و کم شروع کنه و بعد بر اساس نیاز خودش منابع رو بطور تدریجی افزایش بده و اینطور هم فقط برای چیزی که مصرف میکنه تنها هزینه پرداخت کنه و هم از اونجایی که منابع بر اساس نیازموجود از طریق قابلیت چند مستاجره ای اختصاص داده میشه، هزینه پیاده سازی یک برنامه بر روی استراتوس در پایین ترین سطح ممکن قرار میگیره. منطق چند مستاجره بطور خیلی ساده به معنای این هست که چند فرد روی یک بستر (با بطور خیلی ساده سرور) قرار دارن و اینطور هزینه ها برای اینها سرشکن میشه.

    برنامه ای که به ندرت استفاده می شه منابع بسیار کمی هم مصرف میکنه قائدتا وهزینه بر این اساس از مالک دریافت میشه. به همین دلیل این پیکربندی ایده الی برای شروع کار و کسب و کارهای کوچک و متوسط هست که با نیازهای محاسباتی متغییر مواجه هستن.همینطور استراتوس از طریق خودتامینی به کاربرانش اجازه می ده تا پیکر بندی خود را طی چند دقیقه تغییر بدن و به این صورت به اونها توانایی واکنش سریعتر در مقابل تغییرات میده.


    استراتوس برای افرادی که می خوان با(SOA) کار کنند هم یک ابزار اموزشی بسیار خوب بحساب میاد چرا که به کاربرانش اجازه میده تا از دانلود،نصب، تنظیمات رد شده و مستقیما با(SOA) به فعالیت بپردازن. استراتوس میزبانی وب سرویس ها را بیش از پیش قابل دسترس می کنه. بعنوان مثال یک کاربر ممکن هست (backend)وب سایت خودش رو بعنوان یک وب سرویس ایجاد کنه و وب سرویس رو در استراتوس میزبانی کند.علاوه بر این استراتوس محیطی ایده آل روبرای ساخت سیستم های مشارکتی با تیم های جدا از هم از لحاظ جغرافیایی با به اشتراک گذاری وب سرویس ها و سایر برنامه های مبتنی بر (SOA ) فراهم می کنه.


    StratosLive امکانات زیر را به توسعه دهندگانش ارائه میده:
    • تدارک سریع سرور برنامه و پیاده سازی برنامه های وب مبتنی بر جاوا (فایلهای war)
    • ادغام برنامه ها ی موجود در یک ابر با یک ESB کامل بعنوان یک سرویس
    • فراهم سازی امکان Signle Sign-On برای برنامه های نصب شده بر روی WSO2 Stratos به همراه سایر سرویس های ابری همانند SalesForce.com و گوگل با استفاده از توکنهای استاندارد متن باز SAML2 .
    • میزبانی از فراینده های تجاری در ابر با استفاده از زبان BPEL بعنوان استاندارد صنعت.
    • نظارت بر برنامه های ابری و داخلی و ساخت داشبوردهای نظارتی تجاری.
    • همه اینها بدون نیاز به نصب حتی یک بایت کد!


    میان افزار بر اساس تقاضا
    WSO2 StratosLive Java PaaS که توسط WSO2 میزبانی میشود,توسعه دهندگان را قادر میسازد تا بسرعت تنها سرویس های میان افزاری که نیاز دارند را تدارک دیده وهزینه های آنرا بپردازند.
    سازمانها هم میتوانند از WSO StartosLive برای میزبانی جریانهای پردازشی تجاری بین شرکای تجاری استفدده کنند و هم از آن در پیاده سازی سرویس های مبتنی بر ابر که به سیتسم های داخلی دسترسی دارند استفاده کنند.

    توسعه برنامه سریع و مقیاس گذاری منعطف
    توسعه دهندگان میتوانند بدون مواجه شدن با دردسرهای پیکربندی ماشینها و میان افزارها از تمام منافع سکوی میان افزار سازمانی WSO Carbon و سکوی میان افزاری ابری چند مستاجره منعطلف WSO2 Startos بهره مند شوند.در عوض توسعه دهندگان موارد زیر را بدست خواهند اورد :

    • دسترسی سریع به یک PaaS میان افزاری کامل با سرویس های ارسال پیام,داده, ارائه و کسب و کار ,به همراه هویت مشترک,امنیت,بهره وری ,نظارت و مدیریت سرویس ها
    • یک رابط گرافیکی کاربر سازگار و ساده برای مدیریت و تنظیم سرویس ها
    • آزادی در تمرکز بر روی ایجاد برنامه ها با دید بالا و تنظیم فرایندهای تجاری بجای درگیری با داده های سطح پایین , نقل و انتقالات و سایر دردسرهای قدیمی مربوط به یکپارچگی.
    • قابلیت مقیاس گذاری خودکار منعطف برنامه ها و سرویسها.


    انعطاف , انتقال از PaaS عمومی به خصوصی
    نیازهای تجاری متغییر ممکن است نیازمند آن باشد که برنامه هایی که در حال حاضربر روی یک PaaS عمومی قرار دارند در آینده به یک دیتاسنتر منتقل شوند.WSO2 این امر را با فعال سازی مهاجرت یکپارچه برنامه ها و سرویس ها از میان WSO2 StratosLiveوWSO2Startos Carbon میسر میکند.توسعه دهندگان راحتی شروع توسعه بر روی WSO2 StartosLive را با انعطاف پذیری در انتقال برنامه ها و داده ها در زمان مورد نیاز به یک PaaS خصوصی مبتنی بر WSO2 Startos و یا حتی WSO2 Carbon که بر روی سرورهای سنتی در حال اجراست بدست می آورند.

    استراتوس با فراهم کردن بستری که صحبتهاش بالا شد به افراد و سازمانها قابلیتهای منحصر به فردی میده که ما از اون بصورت جمله خودتامینی، خاصیت انعطاف ،اعتباری بودن، ودسترسی بهبود یافته به منابع محاسباتی، و سهولت پیاده سازی و اتوماسیون پیاده سازی در ابتدای مطلب اشاره کردیم .
    خب ما وقتی میخواییم از استراتوس حرف بزنیم باید ببینیم چه فرقی بین این بستر با بسترهای مشابه اش هست . Google Aps یا Microsoft Azure نمونه هایی از همین رقبا و بستر ها هستن .
    یکسری اصول هست که ما به اون میگیم "خصائص بومی ابر و فریم ورک ابری مبتنی بر معماری شی گرا" که پشتیبانی از این اصول و موارد ملاک خوبی برای مقایسه این بسترها بحساب میاد.
    .خصائص بومی ابر و فریم ورک ابری مبتنی بر معماری شی گرا(Soa) چه چیزهایی هستن؟:


    1.اتصال توزیع شده /پویا: برنامه کاربر نهایی بتونه روی سیستم های مختلف اجرا بشه و اعضای خودش بصورت پویا در زمان اجرا شناسایی کنه و به اونها متصل بشه.
    2. انعطاف (از ابر بصورت بهینه استفاده کنه): برنامه هایی که با بستر توسعه داده شد ه هستن می*تونن بر اساس بار وارده بر برنامه مقیاس بندی بشن .برای اینکار لازمه که یه نظارتی روی بار وارده وجود داشته باشه و واحدهای محاسباتی بیشتری در زمانیکه بار در حال افزایش هست اختصاص داده بشه و به همینصورت با کاهش بار این واحدها کاهش پیدا کنن .
    3.چند مستاجره : قابلیت چند مستاجره به یک سرور این اجازه رو میده تا از چندین مستاجر (کاربر) پشتیبانی کنه و طوری عمل کنه و امکاناتی رو فراهم کنه که کاربرانش تصور کنن هرکدومشون واقعا سرور اختصاصی دارن.!
    4. خودتامینی(در دستان کاربران): ایجاد و مدیریت مستاجران بصورت غیر متمرکز و خودکار سازی اداره آن ها.یعنی اینکه تو این مدل خود کاربرها بدون اینکه منتظر باشن تا مثلا سرورشون ارتقا پیدا کنه خودکار خود سرور بر اساس نیازهاشون افزایش داده میشه و بر اساس کاهش بار کاهش پیدا میکنه . این مهم، قابلیت اعتباری بودن را موجب میگردد زیرا که این مدل کاربران را قادرمی*سازد تا بدون منتظر ماندن برای یک فرایند دستی مقیاس را بالا ببرند.
    5. بصورت ذره ای مورد حساب و ارزیابی قرار گرفته :یعنی تنها برای چیزی که استفاده کردید هزینه پرداخت کنید چیزی به عنوان یک هزینه اجاره ثابت وجود نداره.
    6.پیاده سازی و تست افزایشی ( بروز رسانی های زنده بی سابقه): از کاربرا برای تغییر، تست و بروز رسانی برنامه ها شون درون زیرساخت PaaS پشتیبانی می*کنه .علاوه بر این ,بستر باید به کاربرا این قابلیت رو بده که بتونن نسخه های مختلف از یک برنامه در کنار یکدیگر همدیگه اجرا کنن و اینطوری چرخه گسترش برنامه ها رو تا مقدار زیادی ساده کنن.
    بطور خلاصه،استراتوس یک مکان برای پیاده سازی و اجرای هر برنامه مبتنی بر (SOA) را فراهم می کند در حالی که مدل برنامه نویسی مستقل و تجربه کاربری برای بیشتر بخشها بدون تغییر حفظ شده است. خصائص بومی ابر اطمینان حاصل می کند که فواید ابر مثل خودتامینی , قابلیت انعطاف، مقیاس بندی خودکار و قابلیت اعتباری آن قابل ارائه به کاربران بسترهای (PaaS) مثل استراتوس است


    خب حالا برای اینکه به نقاط قوت استراتوس پی ببریم مقایسه ای بین استراتوس و دو رقیبش انجام میدیم :
    .

    در بین پیشنهادهای مربوط در حوزه PaaS ، Google App Engine و Windows Azure وجود دارند که ما میخواهیم بصورت مبسوط به آنها بپردازیم .
    هم Azure و هم Google App Engine از پیاده سازی سرویس های مبتنی بر http در ابر که بصورت خودکار توسط بستر براساس نیاز قدرت پردازشی سیستم تنظیم شده و مدیریت می*شوند پشتیبانی می*کنند. در (Azure) برنامه ها به زبان سی شارپ نوشته می شوند درحالی که در گوگل برنامه ها به زبان جاوا یا پایتون نوشته می*شوند. در مقابل اینها، استراتوس برنامه ها (ساخته ها)ی مبتنی بر (SOA) همانند وب سرویس ها، فرایندهای تجاری و منطق وساطت و ... را پیاده سازی کرده است و سرویس ها می*توانند به جاوا یا جاوا اسکریپت و یا پایتون نوشته شوند.بنابراین استراتوس انتزاع سطح بالاتری را نسبت به Microsoft Azure و Google App Engine فراهم می*کند. علاوه بر آن، استراتوس مدل برنامه نویسی مبتنی بر (SOA) را بدون تغییر حفظ کرده که همین امر بعنوان یک مزیت و برتری ثبت و در نظر گرفته می شود.

    Microsoft Azure از قابلیت چند مستاجره پشتیبانی نمی کند و تنها اشتراک در سطح ماشین مجازی را ارائه می کند. AppEngine گوگل قابلیت چند مستاجره را از طریق Sandbox(جعبه شنی) پیاده سازی شده با مدیر امنیت جاوا پشتیبانی می کند.جزییات بیشتر در این رابطه در دسترس نیست. استراتوس از چند مستاجره در سطح Axis2 پشتیبانی می کند و انزوا و جدایی را از طریق سلسله مراتب حالت جداگانه با مدیر امنیت جاوا فراهم میکند.

    Azure , App Engine و استراتوس همگی واحدهای اجرای بدون حالت دارند که تمامی حالات را در یک منبع ذخیره سازی بسیار مقیاس پذیر نگهداری می کنند.آنها بصورت انعطاف پذیری با ایجاد و حذف واحدهای اجرایی منابع مورد نیاز برنامه ها بر اساس نیازسیستم افزایش یا کاهش می دهند.استراتوس همچنین از واحدهای اجرای حالت دار نیز پشتیبانی می کند که در آن استراتوس گره ها را در یک کلاستر قرار داده و همه آنها را توسط ارتباطات گروهی بروز نگه می دارد.اما چنین برنامه ای با قابلیت حفظ حالت، تنها می تواند تا 8 گره تعمیم یابد که محدودیتی در ارتباطات گروهی می باشد. اما استراتوس می تواند چندیدن برنامه و مشتری را با اجرای تعداد زیادی از کلاسترها، همانطور که در بخش معماری اشاره شد، مدیریت کند. یک محدودیت آن است که هر درخواست بهApp Engine بایستی ظرف مدت 30 ثانیه خاتمه یابد وگرنه بعد از آن درخواست پایان خواهد پذیرفت.
    Azure و App Engine منابع ذخیره سازی منعطف و مقیاس پذیری را فراهم می کنند که همگامی مثبت را ارائه می*دهند. این بدان معناست که اگر درخواست دستور ثبت همزمان داده شود اولی مجاز شمرده شده و مابقی رد می شوند.برای دسترسی به داده ها، AppEngine رابط (JDO) را ارائه می دهد که از زبان پرس و جویی شبیه (SQL) بنام (GQL) و تراکنشها پشتیبانی می کند.استراتوس برای دسترسی کاربران به داده ها از نمونه ها Amazon RDS (دیتابیس) استفاده می*کند. البته کاربران می توانند از فضای ذخیره سازی (Cassandra) که در استراتوس موجود است نیز استفاده کنند.
    استراتوس اکثر بهترین شیوه های مربوط به معماری ابری در برنامه ها را بصورت پیشفرض رعایت می کند. بعنوان مثال برنامه ها بصورت پیشفرض بصورت منعطف از لحاظ منابع قابل گسترش اند. استراتوس در صورتی که یک برنامه با شکست مواجه شود نمونه های جدیدی را اجرا می کند و بخشهایی ازبرنامه ها می توانند بصورت پویا به یک*دگیر متصل شوند. علاوه بر آن استراتوس پیاده سازی و مدیریت برنامه ها را خودکار کرده و دارای بهترین شیوه های امنیتی که قبلا در [15] مورد بحث قرار گرفت می*باشد.
    استراتوس در حال حاضر، برای برنامه های تعاملی طراحی شده است نه برنامه هایی دسته ای شکل .Azure هم گره های کارگر را ارائه می کند که می توانند برای برنامه های دسته ای شکل مورد استفاده قرار گیرند.
    در حال حاضر استراتوس مستاجران را به منابع موجود بعدی ارجاع میدهد و اختصاص مستاجر را بهینه نمی کند
    .


    امیدوارم این مطلب بدردتون خورده باشه



    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط Taranom : 6th June 2013 در ساعت 07:15 PM
    Adept و Mahshid این را میپسندند

    " ان الله مع الصابرین"

  2. #2
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Taranom نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم
    اینجا میخوام در مورد استراتوس و ویژگیهای اون بصورت خلاصه توضیح بدم امیدوارم بدرد دوستان بخوره
    یکسری از مطالب رو عینا از مقاله ای که نوشتم اینجا میزارم و بخشای دیگه رو سعی میکنم بصورت خلاصه کمی توضیح بدم
    فرصت کردم این مطلب رو ویرایش میکنم.................
    کاش زودتر میگفتید تا خلاصه مقالتون رو توو نشریه علمی یونی چاپ میکردیم...

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 02:20 AM بر حسب GMT +4 می باشد.