نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
Like Tree1نفر پسندیدند
  • 1 ارسال توسط F.Farzanegan

موضوع: روبات امدادگر انسان نمای ارتش ایالات متحده؛

  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    410
    تشکر
    646
    تشکر شده 881 بار در 386 پست
    نوشته های وبلاگ
    6

    روبات امدادگر انسان نمای ارتش ایالات متحده؛

    خرس امدادگر

    در حالی که هواپیماهای بدون سرنشین، خلبانان خود را کنار گذاشته اند، یک روبات ارتش آمریکا میتواند کاری مشابه را برای امدادگران انجام دهد.

    این روبات انسان نما قادر است قربانیان حوادث معدن، میدان جنگ، محیط*های سمی و مناطق زلزله زده را مکان یابی کند. بنا به اعلام صنایع روباتیک وکنا، این روبات سپس میتواند آنها را بلند کرده و برای نجات قربانیان، آنها را در مسیرهای بسیار طولانی حمل کند. روبات انسان نما این کار را بدون به خطر انداختن جان دیگران انجام می دهد.

    این اتفاق میتواند عملیات جستجو و نجات را آسانتر کند و از زمان صرف شده برای فعالیت های نیروهای ارتش، پلیس و اورژانس که با به خطر انداختن جان خود انجام میدهند، بکاهد. بسیاری از مدالهای شجاعت بعد از مرگ این نیروهای فداکار به آنها اهدا میشود.

    از این روبات امدادگر که خرس نام گرفته، تاکنون 9 نمونه ساخته شده که که از قابلیتهایی مانند مقاومت در برابر انفجار و آتش، استحکام بالا، سرعت بیشتر، انرژی بیشتر برای طی مسافتهای طولانی ،باتری های ضدآتش و چالاکی بیشتر بهره مند هستند. به گفته سازنده این روبات ها، نسخه های اولیه کنونی، بدن مقاومی دارد که با انرژی آب کنترل میشود و میتواند تا 240 کیلوگرم بار را تحمل کند.

    اما هنوز نمیتوان آتش نشان ها را کنار گذاشت. وکنا هنوز در حال کار بر روی توانایی های این روبات است تا بتواند در محیط های پیچیده تر جسجو کند و قابلیت همکاری متقابل انسان و روبات را بالا ببرد. این طرح توسط مرکز تحقیقات تکنولوژی پیشرفته و مسافت سنج ارتش آمریکا حمایت می شود.


    Hossein این نویسه را میپسندد.
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد...






 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 06:25 PM بر حسب GMT +4 می باشد.