نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5
Like Tree9نفر پسندیدند
  • 2 ارسال توسط Ramin-hst
  • 4 ارسال توسط Farzad
  • 1 ارسال توسط Hossein
  • 1 ارسال توسط Farzad
  • 1 ارسال توسط Hossein

موضوع: ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس

  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    قائم شهر
    ارسال ها
    189
    تشکر
    308
    تشکر شده 525 بار در 195 پست
    نوشته های وبلاگ
    5


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    new ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس

    سلام
    برای ذخیره کردن عکس به دیتا بیس از کد زیر استفاده کنید.


    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();
    ms.Close();

    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);trusted_connection=y es;database=DbName;");
    string strSQL = "INSERT INTO TabeName (filename,pic,id) VALUES ( @filename, @pic,@id)";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(strSQL, con);

    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@filename", SqlDbType.Char, 50)).Value = textBox2.Text;//filename
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@pic", SqlDbType.Binary)).Value = arrImage;//picture
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@id", SqlDbType.Char, 50)).Value = textBox3.Text;//id
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    MessageBox.Show("Insert completed seccessfully.");;
    }
    catch (Exception ex)
    **
    MessageBox.Show(ex.Message);[/HTML]








    موضوعات مشابه:
    Efair و NIIT این را میپسندند

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    بابل
    ارسال ها
    93
    تشکر
    306
    تشکر شده 272 بار در 102 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    برگرداندن عکس از دیتابیس

    این برنامه تقریبا 1 هفته وقتم رو گرفت و تقریبا تو همه فروم ها دنبال رفع یه ایرادش بودم. بالاخره امشب تموم شد.
    (البته ایرادش کوچیک بود اما خوب وقتم رو گرفت!)



    com.Connection = con;
    com.CommandText = "select Image from TB1 where ID=@IDshow";

    param = new SqlParameter("@IDshow", long.Parse(tb_getid.Text));
    com.Parameters.Add(param);

    con.Open();
    byte[] image = (byte[])com.ExecuteScalar();
    con.Close();

    MemoryStream ms = new MemoryStream(image);
    Bitmap bitmap = new Bitmap(ms);
    ms.Close();
    pictureBox1.Image = bitmap;


    این کد مکمل کد بالاست. اگر سوالی بود درخدمتم.

    ویرایش توسط Farzad : 24th November 2011 در ساعت 12:39 AM
    Hossein, Efair, NIIT و 1 نفر دیگر این نویسه را می پسندند.
    Stay Hungry, Stay Foolish
    قوانین انجمن

  3. #3
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    32
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farzad نمایش پست ها
    این برنامه تقریبا 1 هفته وقتم رو گرفت و تقریبا تو همه فروم ها دنبال رفع یه ایرادش بودم. بالاخره امشب تموم شد.
    (البته ایرادش کوچیک بود اما خوب وقتم رو گرفت!)



    com.Connection = con;
    com.CommandText = "select Image from TB1 where ID=@IDshow";

    param = new SqlParameter("@IDshow", long.Parse(tb_getid.Text));
    com.Parameters.Add(param);

    con.Open();
    byte[] image = (byte[])com.ExecuteScalar();
    con.Close();

    MemoryStream ms = new MemoryStream(image);
    Bitmap bitmap = new Bitmap(ms);
    ms.Close();
    pictureBox1.Image = bitmap;


    این کد مکمل کد بالاست. اگر سوالی بود درخدمتم.
    سوال میکردی خیلی سریع جواب میگرفتی اینجا .
    چون تو این مورد خاص من تو پروژه کارورزیم با این کارا سرو کار داشتم ( سیستم چاپ کارت دانشگاه( دانشجویی - فارغ التحصیلان و کارمندان )) به یک اتفاقات عجیبی هم این وسط برخورده بودیم .

    Farzad این نویسه را میپسندد.
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  4. #4
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    بابل
    ارسال ها
    93
    تشکر
    306
    تشکر شده 272 بار در 102 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Master نمایش پست ها
    سوال میکردی خیلی سریع جواب میگرفتی اینجا .
    چون تو این مورد خاص من تو پروژه کارورزیم با این کارا سرو کار داشتم ( سیستم چاپ کارت دانشگاه( دانشجویی - فارغ التحصیلان و کارمندان )) به یک اتفاقات عجیبی هم این وسط برخورده بودیم .

    حرف شما کاملا درسته، می خواستم خودم بنویسمش چون از لحاظ منطقی ایرادی نداشت. ولی بعد انقدر درگیر فروم های خارجی شدم که فروم خودمون یادم رفت.
    بالاخره پیش اومد دیگه. حالا امیدوارم این کد به درد یکی بخوره!


    Hossein این نویسه را میپسندد.
    Stay Hungry, Stay Foolish
    قوانین انجمن

  5. #5
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    32
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farzad نمایش پست ها
    حرف شما کاملا درسته، می خواستم خودم بنویسمش چون از لحاظ منطقی ایرادی نداشت. ولی بعد انقدر درگیر فروم های خارجی شدم که فروم خودمون یادم رفت. بالاخره پیش اومد دیگه. حالا امیدوارم این کد به درد یکی بخوره!
    این اخلاق درسته آفرین

    Farzad این نویسه را میپسندد.
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 09:27 PM بر حسب GMT +4.5 می باشد.