نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    410
    تشکر
    646
    تشکر شده 881 بار در 386 پست
    نوشته های وبلاگ
    6

    التهاب مفاصل با این ماساژ خوب می شود

    بيماري آرتريت روماتوئيد يكي از بيماري‌هاي شايع در جهان است كه مفاصل بدن به‌ويژه مفصل‌هاي زانو، آرنج و مچ‌ها درگير مي‌كند. سه چهارم افراد مبتلا به اين بيماري كه در فصل‌هاي سرد سال تشديد مي‌شود، زن هستند و يك‌چهارم باقي مانده را مردان تشكيل مي‌دهند. در طب مدرن راه حل‌هاي متنوعي براي درمان اين بيماري وجود دارد كه يكي از آن‌ها تجويز داروها و انواع مسكن‌هاي شيميايي براي بيماران است. در طب مكمل نيز شيوه‌هاي درماني متنوعي براي درمان آرتريت روماتوئيد وجود دارد كه از ميان آن‌ها مي‌توان به ماساژ درماني و استفاده از روغن‌ها و كرم‌هاي گياهي با طبع گرم مانند روغن زنجبيل اشاره كرد. در اين شماره تكنيك‌هاي ماساژ براي بيماران مبتلا به آرتريت روماتوئيد را ارائه مي‌دهيم تا به كمك اين ماساژ بتوانيد علاوه بر تسكين درد مانع از پيشرفت بيماري در بدن‌تان شويد.







    گام اول : تقويت مفصل مچ دست در 3 دقيقه

    درمانگران ماساژدرماني براي تقويت مفصل مچ دست در بيماران مبتلا به آرتريت روماتوئيد ماساژ فشاري نقطه‌اي از مچ دست را به بيماران‌شان توصيه مي‌كنند. ماساژ اين نقطه كه در بخش كناري ساعد دست و در مرز مچ دست و ابتداي ساعت قرار دارد كمك زيادي به افزايش انرژي مچ دست و بهبود جريان گردش خون در مفصل مچ دست مي‌كند. براي ماساژ اين نقطه كه در شكل نيز به آن اشاره شده است كافي است از انگشت شست خود كمك بگيريد و خيلي آرام اين نقطه را ماساژ دهيد. بهترين شيوه براي ماساژ اين نقطه قرار دادن انگشت شست روي نقطه مورد نظر و ماساژ دوراني اين ناحيه به‌مدت يك تا 3 دقيقه است.






    گام دوم : بهبود خونرساني در ناحيه مچ

    در اين مرحله براي اتمام تكنيك ماساژدرماني روي مچ دست لازم است نقطه ديگري از ناحيه مچ دست را كه در سمت داخلي مچ دست قرار دارد يك تا 3 دقيقه ماساژ دهيد. اين نقطه درست نزديك گودي مچ دست كه در قسمت داخلي ساعد نمايان است قرار دارد. براي ماساژ اين نقطه كافي است انگشت شست خود را روي اين نقطه كه نزديك به تاندون مچ دست است قرار دهيد و به‌صورت دوراني و آرام آن را ماساژ دهيد. دقت داشته باشيد كه فشار انگشت شست در اين ناحيه به‌گونه‌اي باشد كه بيمار احساس درد نكند. اين ماساژ را در هر 2 دست تكرار كنيد.






    گام سوم : ماساژ مفصل آرنج را فراموش نكنيد

    همان‌طور كه مي‌دانيد بيماري آرتريت روماتوئيد تمامي مفاصل بدن را به مرور تحت‌تاثير خود قرار مي‌دهد. افرادي كه به اين بيماري مبتلا هستند براي كاهش عوارض اين بيماري و پيشگيري از توسعه آن در بدن بهتر است مفصل آرنج را نيز با كمك تكنيك‌هاي ماساژ درماني تقويت كنند. براي اين كار كافي است نقطه به نمايش در آمده در تصوير را روي دست‌تان پيدا كنيد و آن را به‌مدت يك تا 3 دقيقه با فشارهاي ملايم و دوراني انگشت شست ماساژ دهيد. اين ماساژ موجب بهبود جريان گردش خون در مفصل آرنج شده و به بهبود دردهاي اين ناحيه كمك مي‌كند. اين نقطه در بخش داخلي بازو، بالاي آرنج متمايل به سمت چپ بازوي شما قرار دارد.






    گام چهارم : انرژي مفصل آرنج را به جريان بيندازيد

    براي افزايش انرژي در ناحيه مفصل آرنج نقطه‌اي موازي با نقطه ذكر شده در مرحله سوم روي بازو و نزديك به مفصل آرنج وجود دارد كه به بهبود جريان انرژي و خونرساني به مفصل آرنج كمك مي‌كند. با افزايش جريان انرژي و خونرساني در مفصل آرنج تغذيه مفصل آرنج با كيفيت بهتري انجام مي‌شود و به اين ترتيب مفصل موادمغذي بيشتري را به‌خود جذب مي‌كند. استمرار در ارائه اين تكنيك‌هاي ماساژدرماني در نقاط ذكر شده به مرور زمان موجب كاهش دردهاي مفصلي و پيشگيري از پيشرفته شدن بيماري در بدن مي‌شود.






    گام پنجم : كاهش درد مچ پا با ماساژ

    براي كاهش دردهاي ناحيه مچ پا نيز مي‌توان از ماساژ درماني يكي از مهم‌ترين نقاط ناحيه مچ پا بهره برد. اين نقطه كه در قسمت داخلي مچ پا و در بالاي قوزك پا جاي دارد يكي از مهم‌ترين نقاط براي دريافت ماساژ در بيماران مبتلا به آرتريت روماتوئيد است. براي ماساژ اين نقطه نيز مانند ديگر نقاط از انگشت شست كمك بگيرد و با ماساژهاي دوراني اين نقطه را دست كم يك دقيقه ماساژ دهيد. حداكثر زمان براي ارائه ماساژ به اين نقطه 3‌دقيقه است. اين ماساژ به كاهش درد بيمار و تقويت مفصل مچ پا كمك مي‌كند.






    گام ششم : پيشگيري از تشديد بيماري در مفصل

    براي پيشگيري از تشديد بيماري در ناحيه مفصل پا كافي است نقطه ديگري از ناحيه مچ را شناسايي كرده و آن را به‌مدت يك تا 3 دقيقه ماساژ دهيد. اين نقطه در ناحيه مچ پا و روي پا نزديك به قوزك قرار گرفته است. بيمار مي‌تواند با كمك انگشت شست روي اين نقطه با فشارهاي خفيف و حركت‌هاي دوراني تاثير گذاشته و با افزايش جريان خون و حرارت در اين ناحيه به بهبود دردها و پيشگيري از تشديد بيماري در آينده نيز كمك كند.



    بيمـاران مبتـــلا بـــه آرتريت‌روماتوئيد بايد به خاطر داشته باشند استفاده از شيوه ماساژ درماني نه‌تنها دردهاي مفصلي آن‌ها را كنترل مي‌كند و در بسياري موارد تسكين مي‌بخشد بلكه موجب كنترل بيماري و پيشگيري از تشديد شدن آن در آينده نيز مي‌شود. بنابراين اين افراد مي‌توانند درصورت مصرف داروهاي خاص خود با مشورت پزشك و متخصصان درصورت نداشتن تداخل درماني از شيوه ماساژ درماني براي تسكين دردها و كنترل بيماري استفاده كنند. اين شيوه يكي از مفيدترين شيوه‌هاي كنترل درد و بيماري براي آرتريت روماتوئيد است كه عوارض جانبي به همراه نداشته و بيمار را با مشكلات ديگر روبه‌رو نمي‌كند.


    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد...






  2. #2
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    37
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37
    سلام و خیلی ممنون
    این بیماری اصلا چی هست ؟ چطوری هست ؟ علائمش ؟

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  3. #3
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    410
    تشکر
    646
    تشکر شده 881 بار در 386 پست
    نوشته های وبلاگ
    6
    خواهش میکنم
    روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید، یک بیماری سیستمیک و مزمن است که باعث تخریب غضروف و ایجاد ضایعات استخوانی می‌شود. این بیماری معمولا در سنین ۳۰ تا ۵۰ سالگی بروز می‌کند و در زنان شایع‌تر است.آرتریت بصورت قرینه‌ است، یعنی اگر یک زانو یا دست درگیر باشد، به احتمال زیاد طرف مقابل نیز درگیر می شود. در برخی افراد، بیماری از شدت کمی برخوردار بوده و با حداقل ضایعات مفصلی، در مدتی کوتاه همراه می‌باشد، ولی در برخی دیگر ضایعات پیشرونده و مزمن، به صورت پلی آرتریت می‌باشد و باعث اختلال در عملکرد مفاصل می‌شود.


    نشانه‌ها
    بیماری شروع آهسته یا ناگهانی دارد و با علائم درد، تورم، گرمی، محدودیت حرکت و خشکی صبحگاهی مفاصل همراه است. درد مفاصل با استراحت و بی‌حرکتی تشدید شده و به مرور زمان در طی روز و با کار کردن و فعالیت آرام تسکین پیدا می‌کند.
    التهاب مفصل به مرور زمان باعث تخریب غضروف مفصلی و ساییدگی استخوان و به دنبال آن تغییر شکل مفصل می‌شود.
    در بیماری آرتریت، بیشتر مفاصل‌‌ انگشتان و کف دست‌، مچ‌ دست‌، آرنج‌ دست، پا، مچ‌ پا و گاهی اوقات مهره‌های گردنی درگیر می‌شوند.
    بیماران ممکن است علائم خارج مفصلی (سیستمیک) مانند تب، ضعف، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی ، کاهش وزن و برآمدگی‌های‌ زیر پوست‌ به نام ندول یا گره‌های روماتوئید داشته باشند. گاهی نیز درگیری عروق و اعصاب پوست یا سایر اعضای بدن مثل کلیه، ریه، طحال، کبد و… و درگیری چشمی و خونی دیده می‌شود.
    علت
    ناشناخته‌است، ولی ایمنی سلولی و ایمنی هومورال، هر دو در ایجاد این بیماری نقش دارند. این افراد نسبت به دیگران شانس ابتلای بیشتری به بیماری های مزمن مانند پوکی استخوان ، عفونت ها، آلرژی، بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی عروقی و فشار خون دارند.
    درمان
    منظور از درمان این بیماری کاهش درد و ورم، کاهش یا توقف تخریب مفاصل و در مجموع بهتر کردن کیفیت زندگی فرد است. روش‌های درمانی مورد استفاده در بیماری روماتیسم شامل تغییر در شیوه زندگی، استفاده از داروها، جراحی، روش‌های درمانی جایگزین یا تکمیلی نظیر فیزیوتراپی، کاردرمانی، وسایل کمک‌کننده به مفصل و وسایل کمک حرکتی می‌باشند.
    داروهای ضدالتهابی مانند انواع کورتون‌ها، داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی و داروهای غیراستروئیدی برای درمان روماتیسم استفاده می‌شوند.
    دکتر مقیمی، فوق تخصص روماتولوژی معتقد است، با توجه به این‌که این بیماری در اثر اختلال سیستم ایمنی بدن ایجاد می‌شود و داروهای مصرف شده نیز سیستم ایمنی را ضعیف‌تر می‌کنند، افراد باید در مقابل بیماری‌های عفونی و ویروسی ایمن شوند.
    چند نکته تغذیه ای
    * کاهش دریافت کالری، باعث کاهش علائم مفصلی می گردد.
    * مصرف ماهی و دانه های خوراکی مثل گندم و سویا که غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ می باشند، باعث کاهش درد مفصلی می گردد.
    * چای سبز ، فلفل شیرین، انگور قرمز و آنتی اکسیدان هایی مانند مس، منیزیم و پتاسیم در درمان روماتیسم بسیار مفیدند.
    * روغن زیتون خاصیت ضد التهابی دارد.
    توصیه‌ها
    - بیماران از انجام فعالیت‌های روزانه به صورت ناگهانی و شدید و در مدت کوتاه خودداری کنند و و از حمل اجسام سنگین در حالتی که به خصوص مچ دست خم می‌شود، پرهیز نمایند.
    - بایستی سعی شود به جای وارد کردن فشار به یک یا چند مفصل، آن را بین تعداد زیادتری از مفاصل توزیع کرد و تا جای امکان از مفاصل بزرگ‌تر و قوی‌تر استفاده نمود.
    - بیماران باید تقسیم مناسب فعالیت روزانه، ورزش منظم و اصولی و استراحت در بین فواصل کاری، ایجاد تعادل بین میزان فعالیت و استراحت، کاهش استرس‌های روانی و استفاده از یک رژیم غذایی سالم را رعایت کنند.
    نتایج چند تحقیق در مورد روماتیسم
    اثر ضد روماتیسمی زردچوبه
    یک بررسی جدید نشان می‌دهد که زردچوبه و مکمل‌های غذایی آن ممکن است به پیشگیری و درمان برخی بیماری‌های استخوانی کمک کنند.
    ریشه زردچوبه در طب سنتی آسیا برای قرن‌ها به عنوان درمانی برای التهاب مفاصل یا آرتریت کاربرد داشته است. داروهای ضدالتهابی نوین که برای درمان آرتریت به کار می‌روند، عوارض جانبی بسیاری دارند، بنابراین پزشکان و پژوهشگران به دنبال شیوه‌های درمانی جایگزین برای این بیماری هستند.
    امروزه مکمل‌های غذایی حاوی زردچوبه با نام کورکومین (curcumin) – ماده شیمیایی که رنگ زرد زردچوبه ناشی از آن است- در بازار موجود است. تصور می‌شود این ماده نیز دارای خواص ضدالتهابی باشد.
    فایده روغن کبد ماهی برای روماتیسم مفصلی
    پژوهشگران بر اساس تحقیقات انجام شده به این گروه از بیماران توصیه می کنند برای بهبود علایم بیماری های مفصلی و کاهش مصرف داروهای مسکن ، به طور منظم روغن ماهی و یا کپسول روغن کبد ماهی را مصرف کنند.
    یکی دیگر اثرات خوب شیر دادن به نوزاد
    بر اساس تحقیقات انجام شده احتمال ابتلا به روماتیسم مفصلی در زنانی که به کودکان خود شیر می‌دهند کمتر از سایر زنان است. زنانی که در طول عمرشان بین یک تا دو سال به فرزندشان شیر داده‌اند، تا ۳۰ درصد کمتر از سایرین به روماتیسم مفصلی مبتلا می‌شوند و این درصد با افزایش مدت شیردهی حتی به ۵۰ درصد نیز می‌رسد.





    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد...






 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 01:04 PM بر حسب GMT +4 می باشد.