4نفر پسندیدند
-
1
ارسال توسط Ramin-hst
-
3
ارسال توسط Hossein
-
25th February 2012 11:24 PM
مدیر بازنشسته
-
26th February 2012 12:42 AM
آيا اين پست براي شما سودمند بود؟
بله |
خیر

نوشته اصلی توسط
visualizer
سلام
از اونجایی که گروه ها خیلی سوت و کور شدن و البته بودن پیشنهاد میکنم برای افرادی که عضو گروه هستن در صورت ارسال گفتگوی جدید بهشون توی فیلد " جهت اطلاع شما " کاربر اطلاع داده بشه که گفتگوی جدیدی توی گروهی که عضو هستن شکل گرفته.
اینجوری اعضا هر n ماه در میون به گروهشون سر نمیزنن گروه از شور و حال خاصی برخوردار میشه.
همچنین به فکر دوستانی که عضو انجمن هستن اما اطلاعی از وجود چنین گروه های ندارن هم باشید.
با تشکر و موفقیت
تو گروه ها ما یه چیزی داریم بنام اشتراک در گروه . شما وقتی تو کنترل پنلتون برید تو همون صفحه اول میتونید لیست گروههایی که مشترک شدید و مطلب جدیدی دارن رو ببینید .
ارسال نوتیفیکیشن فعلا برامون مقدور نیست سرمون بشدت شلوغ هست برای آماده سازی سرور جدید .
اما این صحبتی که کردین هم از نظرم دور نمیمونه ( خیلی وقته خودم تو فکرش هستم منتها هنوز فرصت نکردم برم طرفش ) .. انشاالله پیگیرش هستم
در مورد گروه ها هم والله ما دست تنهاییم واقعا کار بسیار زیادی سرمون ریخته از لحاظ فنی خصوصا که نمیرسیم به چیزهای دیگه برسیم . مثلا قرار بوده جلسه ای هم گذاشته بشه با بچه ها برای اطلاع رسانی تو یک سری زمینه های خاص که متاسفانه هنوز فرصتش پیش نیومده !
اینجا اگه کاربرها بتونن فعالیت کنن آموزش بزارن کمک بزرگی به همه کردن . مثلا شما میتونید تو بخش آموزش کار با انجمن توضیحاتی درمورد بخشهای مختلف انجمن بدید یا سوالی دارید بپرسید تا ما سر فرصت جواب بدیم .
یکمی بما وقت بدین انشاالله نقطه نظرات شما رو پیگیرش میشیم . شما هم این وسط بما کمک کنین که اینجا مکان بهتری بشه .
در پناه حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)
علاقه مندی ها (Bookmarks)