نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
Like Tree9نفر پسندیدند
  • 5 ارسال توسط MoJTaBa
  • 1 ارسال توسط Hossein
  • 3 ارسال توسط Farzad

موضوع: گزارش مفصل از پروژه شگفت‌انگیز Google Glass - همیشه پای یک ایرانی در میان است !

  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 October
    ارسال ها
    29
    تشکر
    118
    تشکر شده 153 بار در 36 پست
    نوشته های وبلاگ
    1

    گزارش مفصل از پروژه شگفت‌انگیز Google Glass - همیشه پای یک ایرانی در میان است !

    در چند دهه‌ی اخیر شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در دنیای فناوری بوده‌ایم و زندگی روزمره‌ی ما دستخوش تغییرات گسترده‌ای شده‌است. در ابتدای قرن نوزدهم خیلی از دانشمندان تصور می‌کردند که بشر به انتهای دانش رسیده و دیگر هیچ چیزی در جهان ما برای کشف و یا اختراع باقی نمانده‌است. اما کنجکاوی‌های انسان‌ها ادامه داشت. تا جایی که امروز زندگی بدون اینترنت، تلفن‌های هوشمند و ...غیرقابل تصور به‌نظر می‌رسد. البته هنوز هم فکر می‌کنیم با تصویری که فیلم‌ها و داستان‌های علمی-تخیلی از آینده نشان می‌دهند، فاصله‌ی بسیاری داریم و شکاف تکنولوژیک چندانی را با زندگی چند سال قبل خود احساس نمی‌کنیم. خب با پروژه جدید گوگل باید کمی درباره‌ی این عقیده تجدید نظر کنیم!

    زمستان گذشته کمپانی گوگل اعلام کرده بود که مشغول کار بر روی یک پروژه‌ی مخفیانه است. چند روز قبل بالاخره گوگل از این طرح خود رونمایی کرد و برخلاف تصور قبلی، پروژه جدید این غول دنیای اینترنت برای اولین بار یک محصول سخت‌افزاری است.
    پروژه گوگل گلس(Google Glass) را می‌توان نسل بعدی تلفن‌های ‌همراه هوشمند و کامپیوترهای جیبی در نظر گرفت که در یک عینک جمع شده‌است. عینک گوگل تمام قابلیت‌های فعلی کامپیوترهای شخصی را دارا است و فراتر از آن، با بهره‌گیری از سیستم هوش مصنوعی و پردازشگری پیشرفته دیده‌های شما را هم آنالیز می‌کند! وجود دوربین و میکروفن تعبیه شده در این عینک، به شما امکان می‌دهد تا بدون فشردن هرگونه کلیدی، تماس تلفنی برقرار کنید و یا برای دوستان خود ایمیل و اس‌ام‌اس بفرستید و با نگاه کردن به آیتم‌های مختلف موجود در مسیر خود، اطلاعات تکمیلی لازم را کسب کنید. تصور کنید در خیابان راه می‌روید و به‌وسیله‌ی این عینک، گوگل مپ جلوی چشمتان ظاهر می‌شود تا مسیر درست را پیدا کنید. از این به بعد دسکتاپ شما جلوی چشمتان است!

    تقریبا قابلیت‌های این عینک، نقطه دید ربات‌های انسان‌نما در ترمیناتور(جیمز کامرون) و پلیس سایبرگ فیلم ربوکاپ را تداعی می‌کند. علاقه‌مندان بازی‌های رایانه‌ای نیز فناوری مشابه گوگل گلس را در بازی‌هایی هم‌چون Metal Gear Solid 4، Deus Ex: Human Revolution و بخش Detective Mode بازی‌های بتمن دیده‌اند. ابزارها و تجهیزاتی را که مدت‌ها پیش افرادی هم‌چون استلی کوبریک، استیون اسپیلبرگ، جیمز کامرون و هیدئو کوجیما در آثارشان نشان ما داده بودند، را می‌تواینم در دنیای واقعی تجربه کنیم.

    بعد از رونمایی گوگل گلس، چهره‌های سرشناسی در دنیای علم و تکنولوژی، این خبر را شوخی گوگل در اول ماه آوریل تصور کردند و با انتشار یادداشت‌هایی در وبلاگ‌ها و توئیتر خود این پروژه را غیرممکن دانستند. اما گوگل رسما اعلام کرد که این پروژه مراحل عملیاتی خود را پشت سر می‌گذارد و نمونه‌ی اولیه‌ای را از آن به‌ نمایش گذاشت. مایکروسافت و اپل که تا دیروز می‌توانستند با کینکت و آیفون 5 دنیا را تسخیر کنند، حالا باید با این عینک گوگل دست‌و پنجه نرم کنند.
    اما این خبر جنبه‌های جالب دیگری هم برای ما ایرانی‌ها دارد. گوگل اعلام کرده سه چهره‌ی سرشناس دنیای فناوری را در این پروژه به‌کار گرفته‌است؛ استیو لی، سباستین ثران و بابک پرویز!
    دکتر بابک پرویز محقق ایرانی ساکن آمریکا است که به خاطر پروژه‌های مختلف خود، شهرت فراوانی در دنیای علم و فناوری دارد. او در رشته‌ی مهندسی برق از دانگاه صنتعی شریف فارغ‌‌التحصیل شده و در سال 1370 نیز جایزه اول جشنواره‌ی خوارزمی و مدال برنز المپیاد جهانی فیزیک را به خود اختصاص داده‌است. وی پس از مهاجرت مدرک PHD خود را در رشته‌ی مهندسی برق از دانشگاه میشیگان دریافت کرده و تحصیلات مافوق دکترای خود را در رشته شیمی و بیولوژی شیمیایی در دانشگاه هاروارد ادامه داده‌است.
    بابک پرویز در دهه‌ی گذشته جوایز علمی و عناوین معتبر مختلفی را به‌خود اختصاص داده‌ که انتخاب شدن توسط مجله‌ی تایم به‌عنوان بهترین اختراع سال 2008 یکی از آنها است. احتمالا تحقیقات او در زمینه‌ی لنزهای بایونیک دلیل اصلی جذب او توسط گوگل برای این پروژه جاه‌طلبانه می‌باشد. اگر قسمت چهارم از سری فیلم‌های ماموریت غیرممکن را دیده باشید، لنزهایی که گروه ایتن هانت(تام کروز) برای مقاصد جاسوسی به‌کار می‌گیرند، تقریبا با الهام از پروژه معروف این دانشمند ایرانی ساکن آمریکا طراحی شده‌است.
    امکانات موجود در اینترنت مانند موتورهای جستجو و شبکه‌های اجتماعی، در همین مدت کوتاه سبک زندگی ما را تغییر داده‌اند. گوگل گلس هم مسلما زندگی روزمره‌ی ما را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد و فناوری را به مرحله‌ی جدیدی وارد خواهد کرد.
    البته گوگل اعلام کرده که حداقل تا یک‌سال آینده خبری از عرضه‌ی انبوده این عینک‌ها نخواهند بود و در حال حاضر مشغول بررسی بازخوردهای این پروژه در میان مردم است. هنوز مشخص نیست که این عینک‌ها چه زمانی و با چه قیمتی به فروش خواهند رسید.
    در دنیای امروز که مرزهای زمان و مکان از همیشه کم‌رنگ‌تر شده‌است، دیگر نمی‌توان تفکیک کرد داستان‌های تخیلی بر پایه‌ی شواهد علمی ساخته می‌شود و یا محصولات فناوری بر اساس ایده‌های موجو در داستان‌ها. گروهی از حالا در انتظار استفاده از این عینک‌های جدید به‌سر می‌برند و گروهی از پیشرفت‌های سریع دنیای علم دچار وحشت می‌شوند.




    دموی منتشر شده از پروژه گوگل گلس در «کافه‌بازی»

    منبع : کافه بازی

    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط MoJTaBa : 16th April 2012 در ساعت 07:18 PM
    Hossein, Farzad, Kian.Ghadir و 2 نفر دیگر این نویسه را می پسندند.

  2. #2
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    37
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37
    خیلی ممنون مطلب جالبی بود

    اگه عکسها و ویدئو رو منتقل کنین رو سرور خودمون خیلی بهتر هست آقا مجتبی :)



    MoJTaBa این نویسه را میپسندد.
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  3. #3
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    بابل
    ارسال ها
    93
    تشکر
    306
    تشکر شده 272 بار در 102 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    با اجازه ی آقا مجتبی،


    اینم لینک دانلود برای دوستانی که دسترسی ندارن! با کیفیت های مختلف:


    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط Farzad : 16th April 2012 در ساعت 01:52 PM
    Hossein, MoJTaBa و NIIT این نویسه را میپسندند.
    Stay Hungry, Stay Foolish
    قوانین انجمن

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 01:03 PM بر حسب GMT +4 می باشد.