صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 28
Like Tree4نفر پسندیدند

موضوع: اخبار دنیای موبایل

  1. #11
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    بابل
    ارسال ها
    93
    تشکر
    306
    تشکر شده 272 بار در 102 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    نتونستم نظر ندم! میشه منبع و پارامترهای در نظر گرفته رو بگی؟
    آخه Desire HD?!!! بعدشم HD7؟!!!

    Stay Hungry, Stay Foolish
    قوانین انجمن

  2. #12
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    31
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10

    کاهش واردات گوشی‌های تلفن همراه به ایران

    نوسانات اخیر بازار ارز در ایران باعث شده است که قیمت‌های گوشی‌های تلفن‌های همراه تحت تاثیر قرار بگیرند و علاوه بر آنکه قیمت گوشی‌های تلفن همراه افزایش پیدا کنند، واردات آنها نیز با کاهش مواجه شوند که باعث گرانی مضاعف آنها شده است. علاوه بر آن در بازار کامپیوتر و گجت‌ها هم فروشندگان به جای اعلام قیمت‌ها به ریال، قیمت‌ها را براساس دلار اعلام می‌کنند.

    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





  3. #13
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    زیر سایه ی خدا
    ارسال ها
    272
    تشکر
    424
    تشکر شده 899 بار در 324 پست
    نوشته های وبلاگ
    1

    آی فون و گاز فلفل، ابتکار جدید برای حمایت از زنان

    آی فون و گاز فلفل، ابتکار جدید برای حمایت از زنان



    به تازگی کاور جدیدی برای گوشی های آی فون طراحی شده تا امکانات دفاع از خود را در اختیار زنان قرار دهد.

    به نقل از شبکه سی ان ان آمریکا، طراحان کاور ویژه گوشی های موبایل آی فون در آلمان، در طراحی جدید، محفظه ویژه گاز فلفل نیز تعبیه کرده اند تا در صورت بروز مشکل برای زنان یا رویارویی با آزار دهندگان، زنان مالک گوشی بتوانند به موقع از گاز فلفل، استفاده کنند.

    در این کاورها، شاسی کوچکی تعبیه شده است تا گاز فلفل بدون آگاهی و غیرارادی، استفاده نشود.

    بنابراین گزارش، این کاور جدید باعث می شود زنان همیشه و هر مکان، گاز فلفل را در کنار خود داشته باشند و در مواردی که با آزاردهندگان روبه رو می شوند، از این گاز فلفل برای دفاع از خود استفاده کنند.



    این کاور جدید به همراه گاز فلفل به قیمت 37 و نیم یورو معادل حدود 50 دلار عرضه شده است.
    کاور جدید گوشی های آی فون به همراه گاز فلفل، تحت قوانین حمل سلاح در کشورهای اروپایی است و برای خرید آن باید مجوز کسب کرد.



  4. #14
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    گرگان
    ارسال ها
    1,170
    تشکر
    62
    تشکر شده 1,587 بار در 809 پست
    نوشته های وبلاگ
    49
    نقل قول نوشته اصلی توسط taranom نمایش پست ها
    محفظه ویژه گاز فلفل نیز تعبیه کرده اند تا در صورت بروز مشکل برای زنان یا رویارویی با آزار دهندگان، زنان مالک گوشی بتوانند به موقع از گاز فلفل، استفاده کنند.
    چه ابتکار جالبی!!!! یعنی تقریبا یه چیزی شبیه به اسپری اشک آوره دیگه ،درسته؟


  5. #15
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    زیر سایه ی خدا
    ارسال ها
    272
    تشکر
    424
    تشکر شده 899 بار در 324 پست
    نوشته های وبلاگ
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط NIIT نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط taranom نمایش پست ها
    محفظه ویژه گاز فلفل نیز تعبیه کرده اند تا در صورت بروز مشکل برای زنان یا رویارویی با آزار دهندگان، زنان مالک گوشی بتوانند به موقع از گاز فلفل، استفاده کنند.
    چه ابتکار جالبی!!!! یعنی تقریبا یه چیزی شبیه به اسپری اشک آوره دیگه ،درسته؟
    گویا


  6. #16
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    30
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست

    ساده ترین تلفن دنیا

    چند سالی است که بازار تلفن های هوشمند حسابی گرم شده و در اینترنت دعواهای تازه بر سر سیستم عامل و امکانات این تلفن ها به راه افتاده است.
    در واقع تا اولین کلام از تلفن های هوشمند به میان می آید، بحث سریعا بالا می گیرد و یکی از صفحه Super AMOLED می گوید و دیگری از IPS و Retina. اما بالاخره هر ** متناسب با نیازش باید تلفن همراه هوشمند خود را انتخاب کند، از میان سیستم عامل های موجود و این همه مشخصات سخت افزاری مطمئنا، شما گوشی مورد نظرتان را خواهید یافت.
    اگر هم علاقه ای به این مدل تکنولوژی همراه ندارید، بالاخره یکی از هم رده های نوکیا ۱۱۰۰ را انتخاب می کنید و از آن استفاده می کنید.
    ولی اگر شما فردی باشید که تا به حال با تکنولوژی کار نکرده اید و تا به حال هم تلفن همراه ندیده اید و یا به هر دلیل دیگر علاقه دارید سنتی زندگی کنید ولی از ابزار ارتباطی استفاده نمایید، تلفن جان راه حل خوبی به نظر می رسد.
    در این تلفن خبری از نسل سوم و GPRS نیست. بلوتوث، رادیو اف ام و دوربین چند مگاپیکسلی هم ندارد. ارسال SMS هم که نیاز ندارید! اگر بخواهیم خیالتان را راحت کنیم باید بگویم با این تلفن فقط می توانید تماس بگیرید و به شما زنگ بزنند. البته باید به خاطر داشته باشید که یک دفترچه تلفن ۳۲ صفحه ای و یک خودکار به همراه این گوشی در اختیار دارید که بتوانید در آن شماره ها را یادداشت کنید. دفترچه تلفن در پشت گوشی و خودکار در داخل بدنه همچون قلم گوشی های لمسی قرار می گیرد.
    این گوشی ۹۴ گرمی که تماما از پلاستیک ساخته شده دارای یک صفحه نمایش باریک تک رنگ در قسمت بالایی است که لیست تماس ها، شماره دریافتی و وضعیت باتری را نمایش می دهد. کلیدهای جانبی هم که به صورت المان هایی در سمت چپ گوشی قرار گرفته اند، وظیفه روشن/خاموش و قفل کردن گوشی، تنظیم صدای زنگ و صدای بلندگو را دارند.
    این تلفن که بیشتر شبیه اسباب بازی دوران کودکی است، تقریبا ۹۰ دلار قیمت دارد و در چند رنگ متفاوت عرضه می شود که بسته به سلیقه تان میتوانید از میانشان یکی را انتخاب کنید.
    شما هم اگر قصد دارید یکی از این گوشی ها را برای پدربزرگ یا مادربزرگ تان تهیه کنید، نظرتان را با ما در میان بگذارید؛ من که قصد دارم یکی از این ها را برای مقایسه با آنتن دهیِ آیفون ۴ خریداری کنم!



  7. #17
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    گرگان
    ارسال ها
    1,170
    تشکر
    62
    تشکر شده 1,587 بار در 809 پست
    نوشته های وبلاگ
    49

    تلفن همراهتان را با تی‌شرت شارژ کنید

    لژنت: کاربران این نمونه تنها باید در زمان نیاز، گوشی خود را به این لباس وصل کنند. این پوشاک آینده که «روح ۷۱ (Spirit of 71)» نام دارد، به سادگی با استفاده از یک فناوری واکنش به صدا کار می‌کند. هرچه صدای موسیقی بلندتر باشد، شارژ تلفن سریعتر انجام می‌شود.فناوری موجود در این تی‌شرت از یک غشای پیزوالکتریک به اندازه یک صفحه A4 برای جذب فشار امواج صوتی استفاده می‌کند. این ابزار سپس این امواج را به بار الکتریکی تبدیل می‌کند که در پی آن از طریق باتری به سرپوشی که به بیشتر گوشی‌های همراه می‌خورد،‌ منتقل می‌شود.



    شرکت اورنج قرار است این نمونه را در جشنواره هنرهای اجرایی معاصر گلاستونبری مورد آزمایش قرار دهد تا بررسی کند که کدام حرکت به شارژ بهتر منجر می‌شود.جشنواره گلاستونبری بزرگترین جشنواره بدون سقف و هوای آزاد هنرهای اجرایی جهان بوده که به صورت سالانه در انگلستان برپا می‌شود.به گفته تونی اندرو، یکی از تولیدکنندگان این فناوری، ارتعاشات صوت و بخصوص فرکانس های بم باعث ایجاد لرزش کافی برای تولید برق از موادی مانند غشای پیزوالکتریک می‌شوند.



    آرامش محصول تفکر نیست! آرامش هنر نیندیشیدن به انبوه مسائلیست که ارزش فکر کردن ندارد...

  8. #18
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    گرگان
    ارسال ها
    1,170
    تشکر
    62
    تشکر شده 1,587 بار در 809 پست
    نوشته های وبلاگ
    49

    سهم چینی‌ها از بازار مخابرات ایران

    لژنت: «هواوی از بازار مخابرات ایران خارج شد.» شاید همین یک جمله کافی باشد تا تمام توجهات به بازار مخابراتی کشور جلب و بعد از سال‌ها، شرکت‌های داخلی تامین‌کننده تجهیزات مخابراتی که حال وضعیت خوبی هم ندارند، مورد توجه قرار بگیرند.
    شرکت‌هایی که به خاطر حضور پررنگ شرکت‌های خارجی که عمده آنها را هم چینی‌ها تشکیل می‌دهند، چندان دل خوشی از حضور این شرکت‌ها و تصمیم‌گیری‌هایی که طی این چند سال در این زمینه گرفته شده است ندارند. حتی این شرکت‌ها با ابراز دلخوری از تصمیم‌گیری مسوولان مربوطه اعلام می‌کنند طی چند سال گذشته کسی نگران ورشکستگی و خروج ما از این بازار نبود و هیچ رسانه‌ای به این موضوع نپرداخت؛ اما حالا که یک شرکت بزرگ چینی از این بازار خارج شده همه به آن توجه می‌کنند تا جایی که هر روز یک گزارش در این خصوص در روزنامه‌ها یا تلویزیون می‌توان دید.
    چینی‌ها حاکم بازار
    براساس گزارش‌های منتشر شده بیش از ۷۰ درصد تجهیزات مخابراتی کشور از شرکت‌های خارجی و به طور عمده از شرکت هواوی چین تامین می‌شود و ورود این تجهیزات توسط شرکت‌های اروپایی اگر تا قبل از حضور پر رنگ چینی‌ها، با انتقال دانش به ایرانیان همراه بود، اما در سال‌های اخیر و با قبضه شدن این بازار توسط چینی‌ها این‌گونه نبوده است. این شرایط در حال حاضر باعث بسته شدن بسیاری از شرکت‌های تامین تجهیزات مخابراتی بزرگ ایرانی شده است. برای مثال، شرکت صنایع مخابراتی ایران و گروه کارخانجات مخابراتی ITI دو شرکت مخابراتی است که در حال حاضر در آستانه تعطیلی قراردارند.
    شرکت صنایع مخابراتی ایران با همکاری شرکت‌های خارجی در سال ۱۳۵۰ در شیراز تاسیس شد و تامین‌کننده تجهیزات مخابراتی در ایران و خاورمیانه محسوب می‌شد. هم‌اکنون گروه کارخانجات مخابراتی ITI با یک‌هزار و ۸۰۰ کارمند به کارخانه‌ای با ۳۰۰ کارمند تبدیل شده و در حال تعطیلی است.دستغیب، عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در این زمینه می‌گوید: «این دو شرکت تامین‌کننده تجهیزات مخابراتی هستند و با وجود الزام قانونی خرید بیش از ۵۰ درصدی تجهیزات مخابراتی از شرکت‌های داخلی، دولت در راه‌اندازی اپراتور اول و دوم خرید مناسبی را از این شرکت‌ها انجام نداده است.» وی در ادامه می‌افزاید: «تامین تجهیزات از شرکت‌های خارجی و بدون در نظر گرفتن انتقال فناوری به داخل کشور انجام می‌شود؛ حتی شرکت زیرساخت که زیر نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت می‌کند، نیز از این رویه پیروی نمی‌کند.» بر اساس اظهارات وی شرکت هواوی عملا تامین‌کننده تجهیزات مخابراتی ایران است و کشور به عنوان یک کارپرداز انحصاری در اختیار این شرکت قرار گرفته است و بیشتر تجهیزات مخابراتی کشور از طریق این شرکت تامین می‌شود. دستغیب تاکید می‌کند که مخالف استفاده از تجهیزات خارجی نیست، اما باید بهره‌مندی از تجهیزات خارجی به شرط اینکه تکنولوژی و دانش فنی نیز به داخل کشور باشد، انجام شود.
    همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس نیز چندی پیش در گزارشی به بررسی وضعیت صنعت تجهیزات مخابرات در ایران پرداخته بود. در این گزارش مشکلات توسعه صنعت تولید تجهیزات مخابرات داخلی شناسایی شده بود که از مهم‌ترین آنها می‌توان به فقدان بخش قوی تحقیق و توسعه در این حوزه، عدم هماهنگی و نظارت مستمر وزارتخانه‌های مربوطه در کنترل و پایش تسهیلات پرداختی به تولیدکنندگان و اطمینان از هزینه‌کرد صحیح آن در ایجاد ارزش افزوده در صنعت تجهیزات مخابرات و عدم اجرای قانون حداکثر استفاده از توان فنی و صنعتی کشور است اشاره کرد.

    این گزارش می‌افزاید: در حال حاضر صنعت تولید تجهیزات مخابراتی کشور با چالش‌های عمده‌ای روبه‌رو است که برخی از این چالش‌ها از فقدان برنامه شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت برای مهاجرت به فناوری‌های روز و فقدان هماهنگی میان وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و صنایع و معادن، علوم تحقیقات و فناوری و بازرگانی در برنامه‌ریزی‌هایICT کشور، عدم توجه لازم به بخش تحقیق و توسعه صنایع مخابرات، قطبی شدن فناوری‌ها در جهان، عدم رعایت قانون حداکثر استفاده از توان فنی و صنعتی کشور ناشی می‌شود.امیدی به آینده نیست
    درحالی که به نظر می‌رسد خروج شرکت‌های اروپایی و مخصوصا چینی‌ها از بازار ایران، می‌تواند فرصت طلایی را برای شرکت‌های داخلی تامین‌کننده تجهیزات داخلی ایجاد کند، اما برخی فعالان این حوزه معتقدند که تصمیماتی که در حال حاضر از طریق این شرکت‌ها مطرح می‌شود صوری است و تاثیری در روند کاری آنها نخواهد داشت.
    دکترعلی‌فتوت، استادیار دانشکده برق دانشگاه شریف و مدیرعامل شرکت کاوش کام آسیا که در زمینه تولید تجهیزات مخابراتی فعالیت می‌کند در خصوص فعالیت‌شرکت‌های داخلی می‌گوید: «برخی از اپراتورها اظهار می‌کنند که بیش از ۵۰ درصد تجهیزات مخابراتی خود را از شرکت‌های داخلی می‌گیرند، اما این اظهارات تنها یک ژست توخالی است، چرا که طی چند سال اخیر آنقدر برای این شرکت‌ها مشکل ایجاد شده است که همه آن‌ها در حال خارج شدن از این بازار هستند.» براساس اظهارات وی طی سال‌های اخیر تصمیم‌گیری‌های نادرست و حضور چینی‌ها در بازار باعث شده که بیش از صد شرکت فعال در این حوزه یا ورشکست شوند یا فعالیت‌شان را متوقف کنند یا دست به تعدیل نیرو بزنند.
    وی در ادامه رفتار شرکت‌های چینی در ایران را خیانت‌بار توصیف می‌کند و می‌افزاید: «شاید شرکت‌های اروپایی کمی دانش در این خصوص وارد بازار ایران می‌کردند یا از نیروهای ایرانی در فعالیتشان استفاده می‌کردند؛ اما شرکت‌های چینی با رفتاری غیر قابل قبول تنها بازار را تصرف و ما را هم متضرر کردند.»
    در همین زمینه احسان میوه‌چی، مدیرعامل شرکت افراتاب، فعالیت شرکتش در زمینه تامین تجهیزات مخابراتی را کاملا راکد اعلام می‌کند و می‌گوید:« به خاطر حضور چینی‌ها در بازار اگر تا سال ۸۷ فروش شرکت سالی ۵ میلیارد تومان بود، در حال حاضر به کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است. این کاهش فروش تنها مربوط به ما نیست، بلکه اکثر شرکت‌های فعال در این زمینه با آن روبه‌رو هستند.» وی اظهار می‌کند که اگر شرکتی در این حوزه تا به حال سرپا مانده است، شاید به خاطر این باشد که در کنار این کار مشغول به تجارت دیگری هم است.
    به باور کارشناسان، علت عدم استفاده اپراتورهای کشور از محصولات خارجی این است که بیشتر محصولات داخلی جنبه مونتاژی دارند و اصولا شرکت‌های ایرانی تکنولوژی تولید تجهیزات مخابراتی را ندارند.
    اما میوه چی این اظهارات را رد کرده و می‌گوید: «شرکت‌های داخلی در این زمینه کاملا حرفه‌ای هستند و اگر در حال حاضر ما با بی‌توجهی اپراتورها روبه‌رو هستیم، به خاطر برخی تصمیمات غلط مسوولان و عدم پژوهش و تحقیق در این زمینه است.»این فعال حوزه تجهیزات مخابراتی امیدی به خروج شرکت‌های خارجی از بازار ایران در آینده ندارد؛ چرا که براین باور است که در سال‌های اخیر اگر اپراتورهای ایرانی کار پیمانکاری طرحی را به شرکت‌های چینی می‌دادند و شرکت‌های چینی انجام طرح را به شرکت‌های ایرانی می‌سپردند، اما شاید حالا با خروج این شرکت‌ها کار پیمانکاری یک طرح و نه تامین تجهیزات مستقیما به شرکت‌های داخلی سپرده شود.
    اما برخی فعالان این حوزه مشکلات ایجاد شده برای شرکت‌های داخلی را تنها به قبضه شدن بازار توسط چینی‌ها عنوان نمی‌کنند و براین باور هستند که ورشکستگی آنها به خاطر تصمیمات غلط مدیران مخابرات و جابه‌جایی‌های پیوسته‌‌ای است که در این حوزه دیده می‌شود.
    حسین ریاضی، عضو هیات‌مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران و مدیرعامل صنایع ارتباطی پایا، در این خصوص می‌گوید: «شرکت‌های تامین‌کننده تجهیزات مخابراتی در ایران به هیچ وجه وضعیت خوبی ندارند که این شرایط هم به خاطر تصمیمات و تغییر مدیریت‌هایی است که در مجموعه مخابراتی کشور گرفته می‌شود. هرچند که حضور شرکت‌های خارجی هم در شرایط بد شرکت‌های داخلی بی‌تاثیر نبوده است.» وی درآمد شرکت‌های داخلی از این بازار را زیر ۳۰ درصد عنوان می‌کند و در پاسخ به این سوال که با خروج شرکت‌های خارجی از بازار ایران چه آینده‌ای در انتظار شرکت‌های داخلی است، می‌گوید: «این خروج اگر واقعی باشد، تاثیر نخواهد داشت؛ چرا که صنعتی مانند تجهیزات مخابرات در عرض یک یا دوسال به رونق نمی‌رسد.» وی در ادامه می‌افزاید: «باید برای تولید یک تجهیزات مخابراتی قابل قبول، چند سال زحمت کشید تا وارد خط تولید و بازار شود. همچنین باید تصمیم‌گیری در این زمینه کاملا درست و اقتصادی باشد تا این صنعت به جایی برسد.»
    سهم اپراتورهای ایرانی از تجهیزات خارجی
    براساس اطلاعات به دست آمده بیشترین شرکت‌های صادرکننده تجهیزات مخابراتی برای اپراتورهای ایرانی را شرکت‌هایی همچون نوکیا- زیمنس، اریکسون، آلکاتل، سامسونگ، ZTE و هواوی تشکیل می‌دهند.
    شرکت‌هایی همچون اریکسون، نوکیا – زیمنس که پیش از این اعلام شده بود تجهیزات مختلفی به ایران فروخته‌اند از فعالیت در بازار ایران صرف ‌نظر کرده بودند و با کاهش تدریجی فعالیت‌های خود اکنون تنها به نگهداری شبکه‌هایی که از گذشته قرارداد دارند، می‌پردازند تا بتوانند به تدریج از بازار ایران خارج شوند. به تازگی هم شرکت هواوی چینی که سهم بزرگی از بازار ایران را دارد، خروج خود از بازار را اعلام کرده است. اما گویا خروج این شرکت‌ها از بازار ایران نگرانی را برای اپراتورهای کشور ایجاد نکرده است؛ چرا که همگی آنها بر این باورند که این شرکت‌ها براساس قرار داد‌های بین‌المللی به تعهدات قبلی خود پایبند خواهند بود و تنها قراردادهای جدیدی امضا نخواهند کرد.
    به گفته داوود زارعیان، مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، بیش از ۶۰ درصد تجهیزات مخابراتی این شرکت داخلی است و تنها ۳۵ تا ۴۰ درصد تجهیزات این شرکت از تجهیزات شرکت‌های مختلفی همچو هواوی، ZTE، نوکیا -زیمنس، اریکسون و شرکت کره‌ای تامین می‌شود. براساس اظهارات وی، شرکت‌های خارجی از این بازار خارج نمی‌شوند و اگر هم این اتفاق بیفتد به اپراتورها روش کار و تکنیک خواهند داد.
    اما تجهیزات شبکه در شرکت ایرانسل هم در اختیار سه شرکت اریکسون، نوکیا- زیمنس و هواوی قرار دارد. این شرکت شبکه خود در ایران را به سه بخش تقسیم کرده و هرکدام از این بخش‌ها را به یک اپراتور سپرده است. یعنی به طور مساوی هر کدام از این وندورها ۳/۳۳ درصد از بازار تجهیزات شبکه ایرانسل را در اختیار دارند.
    اما، شرکت مبین‌نت به عنوان فعال در حوزه وایمکس تجهیزات مورد نیاز خود را از سه شرکت هواوی، سامسونگ و ZTE تامین می‌کند. به گفته چهره‌قانی، مدیر روابط عمومی این شرکت سوییچ اصلی شبکه مبین نت در اختیار هواوی است. همچنین استان‌های کشور منهای تهران بین این سه وندور تقسیم شده و هر کدام ده استان را در اختیار دارند؛ اما هر سه وندور در تهران فعالیت می‌کنند.
    چهره‌قانی اظهار می‌کند که اعلام هواوی از بازار ایران به منزله بی‌توجهی به تعهدات در خصوص قرار داد موجود نیست. بنابراین هیچ مشکلی روی روند ایجاد و نگهداری شبکه وابیمکس مبین نت به وجود نخواهد آمد؛ چرا که قرارداد‌ها بین‌المللی پشتوانه حقوقی دارند و هواوی قصد ندارد پروژه‌ها را نیمه کار بگذارد.


    آرامش محصول تفکر نیست! آرامش هنر نیندیشیدن به انبوه مسائلیست که ارزش فکر کردن ندارد...

  9. #19
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    گرگان
    ارسال ها
    1,170
    تشکر
    62
    تشکر شده 1,587 بار در 809 پست
    نوشته های وبلاگ
    49

    ارتباط احتمالی تومور مغزی و استفاده از تلفن همراه

    سازمان بهداشت جهانی پس از بررسی پژوهش‌های متعددی، رابطه‌ای احتمالی بین استفاده از تلفن همراه و تومور‌های مغزی نادر می‌بیند. اما هنوز به طور قطعی ثابت نشده که تشعشعات تلفن همراه واقعا موجب بروز بیماری سرطان می‌شود.
    به گزارش دویچه وله، بنا بر گزارش مرکز تحقیقات سرطان وابسته به سازمان بهداشت جهانی استفاده زیاد از تلفن همراه می‌تواند خطراتی احتمالی برای سلامت انسان داشته باشد. گروهی متشکل از ۳۱ متخصص سرطان اعلام کرده‌اند که صحبت کردن طولانی با تلفن همراه می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان مغز را بالا ببرد.
    اعضای این گروه کاری دانشمندانی از چهارده کشور مختلف هستند. آنها پژوهشی جدید انجام نداده‌اند، بلکه تنها شواهد و پژوهش‌هایی که در دست هستند را مورد بررسی قرار داده‌اند. یکی از پژوهش‌هایی که مورد بررسی قرار گرفته، پژوهشی است که سال گذشته روی ۱۳ هزار نفر انجام شده که از تلفن همراه استفاده می‌کنند.




    در جریان این بررسی وضعیت سلامتی و میزان استفاده از تلفن همراه داوطلبان در طی ده سال مشاهده شده است. اما مانند دیگر پژوهش‌های طولانی‌مدت در این زمینه، دانشمندان این‌بار نیز به نتیجه‌ روشنی دست نیافتند. با این وجود دانشمندان اشعه‌های تولید شده توسط تلفن همراه را دلیلی احتمالی برای بروز تومورهای مغزی می‌دانند.ریسک استفاده افراطی از تلفن همراه برای سلامتییوناتان سامیت، سرپرست این گروه کاری پس از نشستی هشت روزه در شهر لیون فرانسه اعلام کرد که هنوز هیچ مدرک موثقی در دست نیست که ثابت کند استفاده از تلفن همراه سلامت انسان را به خطر می‌اندازد. اما او احتمال می‌دهد که صحبت کردن زیاد با تلفن همراه خطر ابتلا به نوعی نادر از تومور مغزی به نام گلیوم (Gliom) را افزایش می‌‌دهد.نتایج اخیرا اعلام‌شده از سوی مرکز تحقیقت سرطان وابسته به سازمان بهداشت جهانی همچنین بر پایه‌ پژوهش دیگری است که در ۱۳ کشور مختلف انجام شده است. در میان صدها هزار نفر که در جریان این پژوهش مورد بررسی قرار گرفتند، در بیش از ۲۷۰۰ نفر بیماری گلیوم مشاهده شده بود. اما در این بررسی هم ارتباط قطعی و مستقیمی میان بروز این تومورمغزی و استفاده از تلفن همراه یافت نشده است.این بررسی تنها نتیجه‌ای جانبی به همراه داشت: در میان ده درصد از داوطلبان که از تلفن همراه استفاده‌ بسیار زیادی می‌کردند، خطر ابتلا به تومور مغزی گلیوم حدود ۴۰ درصد تخمین زده شده بود. در عین حال بیماری گلیوم در مجموع بیماری بسیار نادری است. در کشورهای صنعتی سالانه در میان هر صد هزار نفر تنها حدود ۳ نفر به گلیوم مبتلا می‌شوند.





    آرامش محصول تفکر نیست! آرامش هنر نیندیشیدن به انبوه مسائلیست که ارزش فکر کردن ندارد...

  10. #20
    Tech Support
    تاریخ عضویت
    2011 December
    محل سکونت
    بابل City
    ارسال ها
    3
    تشکر
    9
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    الان چی قیمتش افزایش پیدا نکرد ؟؟؟؟


 

 
صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 07:24 PM بر حسب GMT +4 می باشد.