-
20th July 2012 02:53 AM
#1
مهشید فلاح
چگونگی تشخيص هندوانه، طالبي و خربزه رسيده
1ـ هندوانه رسيده:
پوستي نازك، صاف و براق دارد.
اگر بين دو دست، نزديك گوشتان بگيريد و اندكي فشار دهيد، صداي قرچمانندي حاكي از ترك برداشتن محتوياتش خواهد داشت (به اين روش هم خيلي
اطمينان نكنيد چون ممكن است نشانه پوكي آن باشد!).
با كف دست يا پشت ناخن انگشتتان، به آن ضربات كوتاه و متوالي بزنيد. در صورتي كه صداي بم، آهسته و طبلمانندي مثل تاپتاپ داد، رسيده است و
در صورتي كه صدايي زير و بلند مثل تقتق داشت، زمان چيدن يا خوردن آن نرسيده است.
به قسمتي كه هندوانه از بوته جدا شده نگاه كنيد؛ اگر هنوز مقداري از ساقه به آن چسبيده، احتمال شيرين بودنش اندك است، چون هنوز نارس و كال
به بازار آمده، اما اگر ساقه كاملا از هندوانه جدا شده و تورفتگي ايجاد كرده، بهدليل رسيدگي، آسانتر چيده و جدا شده، بنابراين شيرينتر است. هر قدر تركهاي ريز در اين قسمت بيشتر باشد، هندوانه شيرينتري انتخاب كردهايد.
2ـ طالبي رسيده:
پوستي زبر دارد.
اگر آن را از نزديك بو كنيد، عطر خوبي دارد و بوي خوشايندي ميدهد.
سر طالبي، آنجا كه شبيه دكمه به نظر ميرسد، اندكي نرمتر است (مواظب باشيد همه قسمتها نرم نباشد چون در اين صورت احتمالا از رسيدگي هم گذشته و در حال ترشيدن است).
يا رنگي زرد و فقط اندكي متمايل به سبز دارد؛ يا زردي آن كمرنگ و كرممانند است.
خطوط آن سبز كمرنگ است (خطوط سبز با تيرگي بيشتر، معمولا نشانه ماندگي محصول در مغازه است).
3ـ خربزه رسيده:
برعكس طالبي، هيچ قسمت آن نرم نيست (هر قدر نرمتر باشد نشانه اسيدي شدن بيشتر يا قرار داشتن در آستانه ترشيدگي است).
همانند هندوانه، ساقه يا ريشه آن، هنگام برداشت براحتي از خربزه جدا شده و برآمدگي اندكي دارد يا حتي فرورفتگي ايجاد كرده است.
همانند طالبي، پوستي زبر و زرد دارد.
راههاي طولي آن به رنگ سبز كمرنگ است.
سراغ خربزههاي نوبر نرويد! چون معمولا بيمزهاند. خربزه شيرين حدود يك ماه بعد از نوبرانه به بازار ميآيد.
موضوعات مشابه:
امام جواد علیه السلام :
ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .
علاقه مندی ها (Bookmarks)
علاقه مندی ها (Bookmarks)
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
- شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
- شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
- شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
-
مشاهده قوانین
انجمن
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 03:27 PM بر حسب GMT +4 می باشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)