نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6
  1. #1
    USTMB Student
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    Babol
    ارسال ها
    19
    تشکر
    56
    تشکر شده 87 بار در 18 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    مشکل با DataGridView

    سلام
    من در استفاده از دیتاگریدویو با مشکلی برخوردم که میخواستم بدونم چتو میشه حلش کرد
    من میخوام به DataGridView از چندجای برنامه مقدار بدم بدون اینکه مقدار های قبلیه توش حذف شه اما نمیتونم.......
    دوستانی که اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن.

    موضوعات مشابه:
    مراقب باشید چیزهایی را که دوست دارید به دست آورید و گرنه
    سرانجام ناچار می شوید ، چیزهایی را که
    بدست آورده اید را دوست بدارید

  2. #2
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    32
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط payamdarabi نمایش پست ها
    سلام
    من در استفاده از دیتاگریدویو با مشکلی برخوردم که میخواستم بدونم چتو میشه حلش کرد
    من میخوام به DataGridView از چندجای برنامه مقدار بدم بدون اینکه مقدار های قبلیه توش حذف شه اما نمیتونم.......
    دوستانی که اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن.
    یعنی چی مقدار بدم؟ آپدیت و اینزرت منظورتونه ؟
    یکم بیشتر توضیح بدید لطفا

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  3. #3
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    قائم شهر
    ارسال ها
    189
    تشکر
    308
    تشکر شده 525 بار در 195 پست
    نوشته های وبلاگ
    5


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط payamdarabi نمایش پست ها
    سلام
    من در استفاده از دیتاگریدویو با مشکلی برخوردم که میخواستم بدونم چتو میشه حلش کرد
    من میخوام به DataGridView از چندجای برنامه مقدار بدم بدون اینکه مقدار های قبلیه توش حذف شه اما نمیتونم.......
    دوستانی که اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن.
    برای اینکه بتونی این کار رو انجام بدی باید یه dataset تعریف کنی و Datagrid رو به اون متصل کنی.مقادیری رو هم که میخوای برات نمایش بده میریزیش تو دیتا ست.



    -------------------------------------------------------------------------------------------
    "تفنگ های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده اند
    و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگها . . ."
    -------------------------------------------------------------------------------------------

  4. #4
    USTMB Student
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    Babol
    ارسال ها
    19
    تشکر
    56
    تشکر شده 87 بار در 18 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Visualizer نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط payamdarabi نمایش پست ها
    سلام
    من در استفاده از دیتاگریدویو با مشکلی برخوردم که میخواستم بدونم چتو میشه حلش کرد
    من میخوام به DataGridView از چندجای برنامه مقدار بدم بدون اینکه مقدار های قبلیه توش حذف شه اما نمیتونم.......
    دوستانی که اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن.
    برای اینکه بتونی این کار رو انجام بدی باید یه dataset تعریف کنی و Datagrid رو به اون متصل کنی.مقادیری رو هم که میخوای برات نمایش بده میریزیش تو دیتا ست.


    مرسی آقای Visualizer. امتحانم میکنم این روشو.

    نقل قول نوشته اصلی توسط Master نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط payamdarabi نمایش پست ها
    سلام
    من در استفاده از دیتاگریدویو با مشکلی برخوردم که میخواستم بدونم چتو میشه حلش کرد
    من میخوام به DataGridView از چندجای برنامه مقدار بدم بدون اینکه مقدار های قبلیه توش حذف شه اما نمیتونم.......
    دوستانی که اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن.
    یعنی چی مقدار بدم؟ آپدیت و اینزرت منظورتونه ؟
    یکم بیشتر توضیح بدید لطفا
    منظورم این بود که از اول به datagridview یه منبع داده نسبت میدم و تو یه قسمت دیگه ی برنامه میخوام به اطلاعات datagridview اضافه کنم بدون اینکه اطلاعات فبلیم پاک شه.

    ویرایش توسط payamdarabi : 19th August 2012 در ساعت 07:32 AM
    مراقب باشید چیزهایی را که دوست دارید به دست آورید و گرنه
    سرانجام ناچار می شوید ، چیزهایی را که
    بدست آورده اید را دوست بدارید

  5. #5
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    32
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط payamdarabi نمایش پست ها
    منظورم این بود که از اول به datagridview یه منبع داده نسبت میدم و تو یه قسمت دیگه ی برنامه میخوام به اطلاعات datagridview اضافه کنم بدون اینکه اطلاعات فبلیم پاک شه.
    اطلاعات اضافه کنی یا حذف کنی یا ویرایش کنی مشکلی ایجاد نمیکنه . همونطور که آقا رامین گفت میتونی از دیتاست استفاده کنی و در گرید ویدو اون رو انتخاب کنی .
    میتونی حتی خروجی اطلاعاتت رو بصورت تیبل به گریدویوت بدی و این کارم اصلا سخت نیست .
    مثلا میگم . شما یه تیبل داری که توش اسامی دانش آموزا وجود داره . میخوای اطلاعات دانش آموزا رو تو گریدویو نشون بدی میتونی یه سلکت بزنی و اطلاعات رو نمایش بدی .

    gridView1.DataSource = Read("Select * From tblStudent")

    private DataTable Read(string OurCommand)
    {
    SqlConnection connection = new SqlConnection(connectionString);
    cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = connection;
    cmd.CommandText = OurCommand;
    connection.Open();
    da = new SqlDataAdapter(cmd);
    ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, table);

    dt = ds.Tables[tblStudent];

    connection.Close();
    return dt;

    }

    وقتی هم بخوای اطلاعاتی وارد کنی مشکلی نیست . اطلاعاتت رو وارد میکنی و انتهای کار گرید ویو رو آپدیت میکنی ( اپدیت کردن گریدوی یعنی اینکه دیتاسورسش رو بروز کنی با آخرین اطلاعات که باز میشه همون سلکت ساده ) .
    برای دیلیت و سرچ و اینا هم دقیقا همین رویه رو میتونی در پیش بگیری .
    این نحوه ابتدایی کار هست . میتونی از امکانات ado.net هم استفاده کنی که کارت رو آسونتر میکنه قاعدتا .

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  6. #6
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2012 May
    محل سکونت
    شادگان
    ارسال ها
    7
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام من رشته ی کامپیوتر هستم بعد باید فردا پروژه یک مدل سیستم دلخواه eer به استاد تحویل بدم میتونید تو این موضوع کمک کنید متشکر


 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 06:37 AM بر حسب GMT +4.5 می باشد.