برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8
Like Tree1نفر پسندیدند
  • 1 ارسال توسط Pouya

موضوع: مرجع خطاها و Error ها در Asp.net

  1. #1
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2012 September
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    6
    تشکر
    4
    تشکر شده 21 بار در 7 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    مرجع خطاها و Error ها در Asp.net

    سلام
    دوستان با توجه به اینکه منبع کاملی در مورد خطا ها در ASP.NET وجود نداره فکر کردم که با ایجاد این تایپیک،در برخورد با این باگ ها و خطاها و بیان علت یا علل وقوع هر خطا و شیوه حل اون بشه کمک بزرگی به جامعه برنامه نویسان کرد.


    خطا :
    Cannot convert type error

    علت :
    این خطا زمانی رخ میدهد که شما بخواهید یک نوع را برابر یک متغیر از نوع دیگری قرار دهیم.
    این خطا بیان میکند که قادر به تبدیل دو نوع متغیر به هم نمیباشد.
    برای رفع این خطا باید متغیر را به متغیر دیگر Cast یا convert بکنید.
    مثلا شما نمیتوانید یک مقدار عددی را در یک مقدار رشته بریزید مگر اینکه اون رو به رشته تبدیل کنید.

    خطا:

    String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated

    این ارور وقتی پیش میاد که اطلاعاتی که به بانک می فرستید در فیلد سر ریز کنه یا با فیلد نا همجنس باشه .
    احتمالا در حالت خاصی گزارشات طوری شکل می گیرن که در فیلدهای بانک جا نمی شن.

    دلیلش اینه که فیلد رشته ای من 50 کاراکتری بود اما من در زمان INSERT کردن بیش از 50 کاراکتر وارد می کردم.

    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط ladylove : 29th September 2012 در ساعت 08:53 PM

  2. #2
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    35
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    تاپیک بسیار عالی است.ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط ladylove نمایش پست ها
    String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated

    این ارور وقتی پیش میاد که اطلاعاتی که به بانک می فرستید در فیلد سر ریز کنه یا با فیلد نا همجنس باشه .
    احتمالا در حالت خاصی گزارشات طوری شکل می گیرن که در فیلدهای بانک جا نمی شن.

    دلیلش اینه که فیلد رشته ای من 50 کاراکتری بود اما من در زمان INSERT کردن بیش از 50 کاراکتر وارد می کردم.
    یکی دیگه از مواردی که زیاد باعث این قضیه میشه مربوط به وقتیه که شما اندیس یک ستون رو اشتباهی وارد میکنید(بجای مثلا نام ستون از اندیس استفاده مکنید) یا مثلا Tableتون رو تغییر میدید ( ستونها کم و زیاد میشن یا اینکه پس و پیش میشن) و شما تو کدتون این قضیه رو لحاظ نمیکنید . برای همین داده نادرست ارسال میشه و خطای بالا رو دریافت میکنین .
    از این سایت http://www.aspexception.com/errordepot/error_list.aspx هم میشه برای فهمیدن اینکه چه چیزی باعث اروری شده استفاده کرد ( ایشالله مطالب این سایت هم اینجا بمرور زمان اضافه میشه )

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  3. #3
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2012 September
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    6
    تشکر
    4
    تشکر شده 21 بار در 7 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    Object reference not set to an instance of an object

    خطا:
    Object reference not set to an instance of an object

    دلیل بروز این خطا :
    دلیل این خطا اینه که برنامه در حال تلاش برای دسترسی به متغیری از نوع Reference Type هست در حالیکه این متغیر مقدار null داره یا set شده.
    منبع بروز این خطا از System.NullReferenceException هست.

    راهکار:
    در کد هاتون دقت کنید ببینید که کجا در این متغیر از نوع رفرنس مقدار null داره وارد میشه.
    مثلا اگه treeview شما دارای فرزند 0 نباشه و شما اون رو صدا کنید و یا یک آرایه 4 عضو داشته باشه و شما عضو 5 رو صدا کنید و یا در جدول دیتابیس 10 فیلد داشته باشه ولی شما فیلد 11 رو صدا کنید این خطا داده میشه. بنابراین مقداری رو که داره null میده رو اصلاح کنید.
    یا مثلا نمونه دیگه که ممکنه خیلی بهش کاربرای تازه کار بر بخورن کار با کنترل های مختلف روی فرم هست ( مثلا ComboBox ها یا ListBoxها و ... ) وقتی این کنترلها مقدار دهی نشده باشن ( مثلا چیزی بهشون اضافه نکرده باشید یا new نکرده باشیدشون ) و بعد بخوایید مثلا از SelectedItem یا پراپرتیهای دیگشون استفاده کنید با همین ارور مواجه میشید .

    ویرایش توسط Hossein : 29th September 2012 در ساعت 08:58 PM دلیل: اضافه کردن متن خطا به عنوان پست

  4. #4
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2012 September
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    6
    تشکر
    4
    تشکر شده 21 بار در 7 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server.

    خطا :
    کد:
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
    این خطا مربوط به صحت و سقم آدرس Connection String است.
    راهکار:
    برای رفع این خطا Connection String خودتون رو تصحیح بفرمایید. احتمال اینکه ارتباطتون با سرور قطع باشه وجود داره.

    ویرایش توسط Hossein : 29th September 2012 در ساعت 09:00 PM دلیل: اضافه کردن خطا به عنوان پست

  5. #5
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2012 September
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    6
    تشکر
    4
    تشکر شده 21 بار در 7 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    Invalid attempt to FieldCount when reader is closed

    خطا:

    Invalid attempt to FieldCount when reader is closed

    زمانی این خطا رخ میدهد که قبل از اینکه خواندن اطلاعات توسط DataReader به پایان برسد connection شما Close شود.
    همچنین خود datareader دارای این محدودیت هست که Connection base هست. اگر سرعت برای شما چندان مهم نبود بهتره از DataSet استفاده کنید.
    همچنین بهتره در نهایت Connection رو در بلاک finally ببندید تا به این مشکل نخورید.


  6. #6
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2012 September
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    6
    تشکر
    4
    تشکر شده 21 بار در 7 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    is not a supported encoding name 'مقدار برای انکد کردن'

    خطا :
    is not a supported encoding name 'مقدار برای انکد کردن'

    علت :
    وقتی مقداری اشتباه برای encode شدن به تابع GetEncoding ارسال کنید با این خطا مواجه خواهید شد. مثلا وقتی به جای مقدار عددی مقدار رشته ای را ارسال کنید.

    راهکار:
    مقادیر مورد قبول GetEncoding را به عنوان پارامتر ارسال کنید.


  7. #7
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2013 October
    ارسال ها
    3
    تشکر
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام
    موقعی که صفحه رو اجرا میکنم با این متن مواجه میشم.لطفا راهنمایی کنید


    Compilation Error

    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS1061: 'ASP.public_login_aspx' does not contain a definition for 'TextBox2_TextChanged' and no extension method 'TextBox2_TextChanged' accepting a first argument of type 'ASP.public_login_aspx' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

    Source Error:

    Line 12: <div>
    Line 13:
    Line 14: password<asp:TextBox ID="TextBox2" runat="server"
    Line 15: ontextchanged="TextBox2_TextChanged" TextMode="Password"></asp:TextBox>
    Line 16:



  8. #8
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    28
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط navid1986 نمایش پست ها
    سلام
    موقعی که صفحه رو اجرا میکنم با این متن مواجه میشم.لطفا راهنمایی کنید


    Compilation Error

    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS1061: 'ASP.public_login_aspx' does not contain a definition for 'TextBox2_TextChanged' and no extension method 'TextBox2_TextChanged' accepting a first argument of type 'ASP.public_login_aspx' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

    Source Error:

    Line 12: <div>
    Line 13:
    Line 14: password<asp:TextBox ID="TextBox2" runat="server"
    Line 15: ontextchanged="TextBox2_TextChanged" TextMode="Password"></asp:TextBox>
    Line 16:
    سلام

    احتمالاً شما رویداد TextChange روی Textbox تعریف کردین ولی الان متدش پاک شده یا حداقل asp نتونسته اونو پیدا کنه

    شما تو صفحه کد این فایل (فایل ASP.public_login_aspx.cs) ببینین این متد هست یا نه !

    اگر نیست که این

    TextBox2_TextChanged


    رو از صفحه ASP.public_login_aspx حذف کنید

    اگر بود

    باید اسم کلاس( فایل ASP.public_login_aspx.cs)داخل تک asp خط اول فایل ASP.public_login_aspx باشه

    اگر حل نشد کد رو کامل اینجا بذارید


    navid1986 این نویسه را میپسندد.


    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 03:56 PM بر حسب GMT +4 می باشد.