برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6
  1. #1
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    3 امتياز مثبت از 3 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    شبکه کردن 2کامپیوتردر Windows 7 & XP باکابل کراس

    اول ازهمه بگم کل آموزش مربوط به این تاپیک چون داستان زیاد داره قسمت به قسمت توهمین پست میذارم!!!
    حالا شروع میکنیم:
    ایجاد یک Home Network بسیارساده وکاربردی است،ولی درعین حال انجام همین تنظیمات ساده اگر به دقت انجام نشودمشکل زا بوده وباعث عملکردنادرست شبکه خواهدشد.پس قبل از شروع کارموارد زیر را حتمآبررسی کنید!
    1)اگرکارت شبکه شما onboard هست،مطمئن شوید که کارت شبکه شما Enable هست و یا اگرازکارت شبکه مجزا استفاده میکنیدمطمئن شوید که بوسیله سیستم شما شناخته شده.
    2)از سالم بودن کابل شبکه واتصالات آن اطمینان حاصل شود.(در بیشترکارتها چراغی وجود دارد که درصورت برقراری ارتباط روشن میشه)
    3)اگرعلامت ضربدرروی 2مانیتورکوچک،درگوشه سمت راست Taskbar وجود داشت یعنی کارت شبکه داریم ولی به جایی وصل نیست!(که بایس موارد فوق 2باره چک شود!)

    حال ابتداکابل کراس به هرکدام ازکانکتورهای کارت شبکه(مثلآ در شبکه BUS کانکتوری که به سرthinnet (کابل BUS)میخوره BNC هست حالا این میره داخل T-Connecto که T وصل به کانکتور کارت شبکه،برای انشعاب گرفتن از یک سیستم T رابه کانکتورکارت شبکه وصلاب میکنن! )
    دقت شود اینکارا زمانی شود که سیستمها خاموش باشند!بعدازاتصال سیستمها را روشن کنید،حالا میریم سراغ سیستمی که Windows7 داره!و به گوشه سمت راست تصویرو قسمت نواروظیفه دقت کنیدبایس آیکونی مطابق تصویرزیر داشته باشید!


    تنظیمات مربوط به اشتراک گذاری در Windows7 :
    Start»»Control panel»»Search»»Folder option»»View
    حالا در قسمت view بایس تیک گزینه Use sharing Wizard رو بردارید!(Apply راجهت اعمال تغییرات بزنید.)


    دکمه start رو زده وبا انتخاب گزینه control panel وارد این قسمت شوید!


    سپس مطابق شکل گزینه Network and internet را انتخاب کنید.


    سپس گزینه Network and sharing center را انتخاب کنید.


    دراینجا گزینه Choose homegroup and sharing option را انتخاب کرده و وارد این قسمت میشویم.


    دراین قسمت گزینه Change advanced sharing settings… را انتخاب کرده و وارد این قسمت شوید.


    دقت شود که به قسمت مهم رسیدیم که انتخاب هرکدام ازاین گزینه ها دارای تنظیم بوده ،توضیح اجمالی هرکدوم رو در ادامه این پست میذارم !





    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط AliReza : 23rd October 2012 در ساعت 12:40 PM


  2. #2
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    Network discovery: مطابق شکل فوق باانتخاب گزینه Turn on… سیستم شما برای سایر سیستمهای درون شبکه قابل روئیت خواهد بود و بالعکس.

    File & print sharing: باانتخاب گزینه turn on… پرونده ها و پرینترهایی را که به اشتراک میگذارید برای سایر سیستمهای داخل شبکه قابل روئیت خواهند بود.
    Public folder sharing: دراین قسمت اگرشما پرونده خاصی را برای homegroup خود تهیه کرده باشید باانتخاب گزینه اول تمام سیستمهای درشبکه و باانتخاب گزینه دوم فقط سیستمهایی که عضو این homegroup اند قادر به دیدن این پرونده ها میباشند.
    Media streaming: دراین قسمت قادر خواهید بود به تصاویرفایلهای صوتی و ویدئویی دسترسی داشته باشید،همچنین دستگاههای مدیا که قابلیت کاردر شبکه را نیز دارند میتوانند بااستفاده ازتنظیمات این قسمت بهشون دسترسی پیدا کنیم.







    File sharing connections: این قابلیت جدید یعنی استفاده ازسیستم رمزگذاری 128 بیتی درWindows7 راممکن میسازد ولی چون بعضی ازوسایل و تجهیزات داخل شبکه و یا سیستم عاملهای قدیمی ازاین مورد پشتیبانی نمیکنندو اگر شمادارای پرینتر یا تجهیزات قدیمی در این شبکه هستید بهتر است از گزینه دوم یعنی Enable file sharing… استفاده نمایید.
    Password protected sharing: وقتی turn on بود کاربر بایس برای استفاده ازمنابع سیستم مقصد یا میزبان user/pass آن سیتم را بداند.پس در اینجا توصیه میکنم این گزینه روی turn off باشد تا در مسیر کارتان خطای کمتری باشد ولی در صورت نیاز بعد از اتمام کار میتوانید این گزینه را فعال کنید.
    (تنظیمات file sharing در Windows XP را نیز بعد از اتمام کارمان در Windows7 توضیح خواهم داد!)


    ویرایش توسط AliReza : 23rd October 2012 در ساعت 12:55 PM


  3. #3
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نامگذاری سیستم:
    روی Start کلیک کنید،راست کلیک برروی گزینه Computer و انتخاب Properties وباتوجه به شکل وارد قسمت Advanced System Settings شده و Computer Name را انتخاب میکنیم سپس دکمه Change را زده و طبق شکل نامی برای Workgroup خود میدیم که کسانی که میخوان وارد این گروه بشن و منابع همدیگرو Share کنند ویا ببینند بایس برای Workgroup خود نامی ترتیب بدند و این نام برای سیستمهایی که میخواهند عضو این گروه بشن بایس ثابت باشد!ولی برای Computer Name نامهای متفاوتی باید در نظر گرفت.



    Computer Name:ALIREZA


    Workgroup:FARZAN
    آدرس دهی سیستم:

    درقسمت Control Panel وارد Network an Sharing Center شوید و مطابق تصویر روی گزینه Local Area Connection کلیک نمایید و سپس دکمه Properties را کلیک کنید.


    دقت شود طبق شکل از لیست حاضر گزینه Internet Protocol Version 4(TCP/IP4) فعال باشد روی آن کلیک کرده وسپس دکمه Properties را کلیک کنید.


    در اینجا دقیقآ طبق شکل عمل کنید یعنی گزینه Use the follow IP address را انتخاب نموده وسپس به ترتیب زیر آدرس دهی کنید(از دادن DNS خودداری کنید!اول از همه بگم یه دلیلش اینه DNS روی Server نصب میشه!!!)
    IP address:192.168.0.1

    Subnet mask 255.255.255.0


    الان این رنج IP ای که دادم Private هست،یعنی اگه بخوام به اینترنت وصل بشم IP ام با هیچ IP سایتی یا(شماره شبکشون یکی نمیشه و برای رفتن به دنیای بیرون یا Remote به Default Gateway نیاز داشته و به سایت مورد نظر میره ولی اگه IP مبدا با مقصد شماره NETID شون تو یه رنج باشه اونوقت دیگه فکر میکنه شبکه Local هست و دیگه برای وصلاب شدن به سایت مورد نظر دیگه سمت Gateway اش نمیره و در نتیجه سایت باز نخواهد شد!)یکی نباشه.

    حالا دکمه ok را زده وتغییرات را ثبت میکنیم در اینجا ممکن است مطابق شکل زیر فایروال آنتی ویروس شما پیغامی مبنی بر تشخیص آدرس ورودی شبکه شما بدهد و نسبت به اجازه تبادل یا عدم تبادل اطلاعات از شما اقدام کند که شما گزینه ای را که این اجازه را به سیستم میدهد را انتخاب کنید.
    (در ادامه همین اعمال را در Windows Xp میبینیم!)



    ویرایش توسط AliReza : 26th October 2012 در ساعت 01:02 AM


  4. #4
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    تنظیمات مربوط به اشتراگ گذاری در Windows XP:
    ابتدا منوی Start را زده و باانتخاب گزینه Control Panel وارد این قسمت شوید،سپس در قسمت Folder Option طبق شکل در قسمت View تیک گزینه Use Simple File Sharing را بردارید و دکمه Apply راجهت اعمال تغییرات موردنظر کلیک کنید.
    نامگذاری سیستم:
    روی منوی Start کلیک،برروی گزینه My Computer راست کلیک کرده وProperties را طبق شکل انتخاب میکنیم و وارد System Properties میشوید و تب Computer Name را لحاظ کرده سپس دکمه Change را بزنید و مطابق شکل نام دلخواه خود را در قسمتهای مشخص شده وارد کنید(دقت کنید که نام Workgroup برای تمام سیستمهایی که میخوان عضو آن گروه (مثلآ FARZAN) باشند بایس ثابت و یک نام باشد!ولی برای Computer Name نامهای متفاوتی باید در نظر گرفت!)




    Computer Name:ALIREZA

    Workgroup:FARZAN





  5. #5
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    آدرس دهی سیستم:
    ابتدا منوی Start بعد وارد Control Panel شوید و گزینه Network Connection را کلیک کنید.



    سپس برروی آیکون Local area connection راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید.



    در این قسمت بر روی گزینه Internet Protocol (TCP/IP) دابل کلیک کنید.(یا طبق شکل)



    سپس مطابق شکل زیر آدرسهای زیر را وارد کنید(طبق توضیحات قبل)


    IP address:192.168.17.1

    Subnet mask 255.255.255.0



    اشتراک گذاری فایلها و پرینتر در شبکه:
    اگر دقت کنید دیگر روی آیکون 2مانیتور کوچک سمت راست Taskbar ضربدر نیست و این نشان دهنده وجود ارتباط مابین دو سیستم میباشد.

    درمرحله بعدی به سراغ سیستم Xp رفته ویک فولدر با نام دلخواه میسازیم(درهرجا)سپس برروی آن راست کلیک کرده و Properties را کلیک کرده و تب Sharing را انتخاب میکنیم سپس تیک کنار Share this folder on the network رازده و گزینه Apply را کلیک میکنیم تا تغییرات ذخیره گردد.حتی میتوانید نامی مخصوص برای نشان دادن روی سیستمهای دیگر برای این فولدر بگذارید. باتغییر نام درون کادر Share name این فولدر در سیستمهای دیگربا این نام دیده میشود.



    باانتخاب گزینه Allow network users to change my files اجازه تغییر و دستکاری این فولدر را به کاربران سیستمهای دیگر که قادر به دیدن آن هستند میدهید.
    درنهایت میبینید که فولدر شما پس از اشتراک گذاری،تصویر دستی در زیرآن ظاهر میشود که نشان اشتراک گذاری صحیح ما میباشد این نشان در Windows Xp بدین شکل است و در Windows 7 به شکلی دیگر...






    ویرایش توسط AliReza : 7th November 2012 در ساعت 11:47 PM


  6. #6
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    در ادامه،فعالیتهای قبلی را در Windows 7 انجام میدهیم:
    در قسمت Control panel و در قسمت Network and Sharing Center روی View network computers and devices کلیک کرده و با توجه به شکل خواهید یافت که پرونده ای که در Windows XP به اشتراک گذاشته اید اینجا میبینید،با کلیک برروی این پرونده قادر به دیدن محتویات آن خواهید بود ولی قادر به تغییر در این محتویات نیستید.

    و اما برای اشتراک گذاری یک فولدر در Windows 7 مطابق شکل روی پوشه مورد نظر راست کلیک کرده و وارد زبانه Sharing شده و برروی Advanced Sharing کلیک کرده و تیک گزینه Share this folder را فعال کرده و مطابق شکل تنظیمات را انجام میدهیم لازم به ذکراست که در این قسمت میشه پیغامی در Comments بنویسید تا در سیستم مقصد و در هنگامیکه کاربر بر روی این پوشه نشانگر موس خود را میبرد این پیغام نمایش داده شود.همچنین میتوانید در قسمت Permissions واردشوید و سطح دسترسی به این فولدرو به دلخواه خود تغییر دهید...


    اگر بعد ازین کارا به روی گزینه Computer در نوار Start ویندوز7 کلیک کنید و در قسمت سمت راست و زیر درایوهای سیستم خودتون روی Network کلیک کنید میبینیم طبق شکل فولدرهای به اشتراک گذاشته شده در آنها به نمایش در آمده اند.

    ما فولدرهای به اشتراک گذاشته شده در Windows XP را برروی Windows 7 دیدیم و حالا به سراغ Windows XP میرویم تا فولدر به اشتراک گذاشته در Windows 7 را ببینیم.
    برای اینکار ابتدا از قسمت سمت راست پنجره مرورگر ویندوز روی گزینه View Workgroup Computers کلیک کرده و بعد روی Sys1 کلیک میکنیم.


    حالا طبق شکل،میبینید کادری باز میشه که ازشما User/Pass سیستم میزبان یا سیستم شماره 1 یا همان Windows 7 را میخواهد، این دقیقآ همان شناسه ای است که هنگام ورود به Windows7 از شما خواسته میشود در اینجا همان نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و Ok را کلیک کنید.

    حالا در اینجا میتوانید فولدر به اشتراک گذاشته شده در Windows 7 رادرسیستم XP خود ببینید.





 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 01:12 PM بر حسب GMT +4 می باشد.