صفحه 3 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 33
Like Tree1نفر پسندیدند

موضوع: مشکل در نصب sql server

  1. #21
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط renger13 نمایش پست ها
    سلام.
    شما دارید sql2008 r2 نصب می کنید؟
    این خطا به 2 دلیل ناشی میشه....

    یک : خود برنامه sqlserverتون مشکل داره.
    دو که احتمال 99 درصد میدم فایل های ویژوال استادیو هنوز مونده تو سیستم...
    شما باید با یه نرم افزار مثل Your Uninstaller! پاک می کردید...
    چون هنوز خیلی از فایلهای ویژوال استادیو تو رجیستری مونده...
    sql 2012
    اره احتمال زیاد فایل های ویژوال مونده...
    فعلا دارم با نرم افزاری که گفتید دوباره پاک میکنم ببینم چی میشه...

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein نمایش پست ها
    ارورها که یکی هستن . اینجا رو یه دید بزن انشالله برطرف میشه : Error installing SQL Express 2012, or Error installing SQL Express 2014? | some assembly required, batteries not included
    نشد یبار کاملا انیستالش کن با یور انیستالر مثلا . بعد سعی کن نصبش کنی .
    راستی برای نصب نیاز نداری حتما ویژوال استودیو رو قبلش انیستال کنی بعد اینو نصب کنی . مشکلی وجود نداره که!؟
    اره یکی هستن و فقط عنوان فرق داره...
    اول که ویژوال نصب بود اصلا این نصب نمیشد..

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  2. #22
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    اینا رو باید پاک کنم: ؟؟
    Microsoft .NET Framework 4 Client Profile

    Microsoft .NET Framework 4 Extended

    Microsoft .NET Framework 4 Multi-Targeting Pack

    Microsoft Silverlight

    Microsoft Silverlight 3 SDK

    Microsoft Sync Framework Runtime v1.0 SP1 (x64)

    Microsoft Sync Framework SDK v1.0 SP1

    Microsoft Sync Framework Services v1.0 SP1 (x64)
    .
    دو تا مورد زیر در یور اینستالر نشون میده ولی پاک نمیشن و ارور میده و در کنترل پنل که اصلا نیستن..؟؟؟!!؟؟؟ در واقع فایل هاش در دسترس نیست...
    Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.4974
    Microsoft Visual Studio Tools for Applications x86 Runtime 3.0

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  3. #23
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2014 July
    ارسال ها
    25
    تشکر
    3
    تشکر شده 41 بار در 20 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام.
    آره
    تمام NET Framework ها رو پاک کنید.
    اینا همه مال ویژوال استادیو هستش.


  4. #24
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط renger13 نمایش پست ها
    سلام.
    آره
    تمام NET Framework ها رو پاک کنید.
    اینا همه مال ویژوال استادیو هستش.
    همه رو پاک کردم... فرصت کردم دوباره نصب میکنم...
    امیدوارم حل شهههههههه.....

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  5. #25
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام . من اس کیو ال رو نصب کردم ( 2012 ) . ایکونشو هم پین کردم . ولی موقع اجرا شدن در قسمت نام سرور چی باید تایپ کنم ؟ بنده نسخه اکسپرس رو مستقیم از سایت ماکروسافت دان کردم . نام اس کیو ال اکسپرس رو تایپ کردم ولی ارور داد . نسخه بنده فول هم نیست . پس نام دیگه ای نمی مونه . از کجا بدونم که نسخه ای که دان کردم نامش چی هست ؟ ممنون .


  6. #26
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    26
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    میشه یه عکسی چیزی بزارید تا ببینم منظورتون کدوم بخش هست ؟؟
    در حال حاضر دوباره ویندوزم به فنا رفت و من این برنامه ها رو از دست دادم نمیدونم دقیقا منظورتون کدوم بخش هست

    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





  7. #27
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    ای وای من . شما هم ! بنده برای چندامین بار باید ویندوز بریزم . لپ تاپم دیگه پروژه هام رو ران نمی کنه ! نمی دونم اون هائی که هم زمان از ورژن های مختلف برنامه ها مثل ویژوال ( نسخه های 2010 . 2012 . ... ) در لپ تاپشون استفاده می کنن چطور این کار رو انجام می دن ؟ و در مورد اس کیو ال بنده هنوز یک پروژه در این جدیده ننوشتم و در همون مرحله نصب موندم . ینی فقط نصب . امدن ایکون و استارت اولین کار و نوشتن اطلاعات ورودی . می خام بدونم اون اس کیو الی که دان کردم و نصب نامش چیه ؟ properties اون رو از کجا می تونم ببینم تا نامش رو در سرور نیم تایپ کنم و تمام . و برنامه باز بشه . البته فک کنم باید دوباره ویندوز بریزم و همه چی از اول ... . نابود شد لپ تاپم .


  8. #28
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    32
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط jellyfish نمایش پست ها
    سلام . من اس کیو ال رو نصب کردم ( 2012 ) . ایکونشو هم پین کردم . ولی موقع اجرا شدن در قسمت نام سرور چی باید تایپ کنم ؟ بنده نسخه اکسپرس رو مستقیم از سایت ماکروسافت دان کردم . نام اس کیو ال اکسپرس رو تایپ کردم ولی ارور داد . نسخه بنده فول هم نیست . پس نام دیگه ای نمی مونه . از کجا بدونم که نسخه ای که دان کردم نامش چی هست ؟ ممنون .
    من متوجه نشدم چی شد !
    موقع نصب اگه هیچ instance یی قبلا نصب نشده باشه ( یعنی هیچ ورژن اس کیو ال سروری قبلا نصب نباشه ) اسم پیشفرضش قرار میگیره . در غیر اینصورت از شما میخواد یه اسم براش انتخاب کنید .
    هرچی خواستین میتونین بدین فقط یادتون باشه موقع وصل شدن هم باید از همون نام استفاده کنید
    مثلا روی سیستم من اینا نصبه
    MSSQLSERVER2012
    MSSQLSERVER2014
    SQLEXPRESS
    اینا رو من یا خودم اسمشو نوشتم (مثل دوتای بالایی ) یا اینکه پیشفرض بار اول خودش نصب شد مثل اخری .
    خلاصه زیاد در بند اینکه چی بزارید نباشید . آموزش نصب اس کیو ال سرور هم هست . 2008 البته . بقیه هم مثل 2008 هستن . فقط یادتون باشه collation فارسی رو انتخاب کنید . نه arabic رو همین.

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  9. #29
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    32
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tishab نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط renger13 نمایش پست ها
    سلام.
    شما دارید sql2008 r2 نصب می کنید؟
    این خطا به 2 دلیل ناشی میشه....

    یک : خود برنامه sqlserverتون مشکل داره.
    دو که احتمال 99 درصد میدم فایل های ویژوال استادیو هنوز مونده تو سیستم...
    شما باید با یه نرم افزار مثل Your Uninstaller! پاک می کردید...
    چون هنوز خیلی از فایلهای ویژوال استادیو تو رجیستری مونده...
    sql 2012
    اره احتمال زیاد فایل های ویژوال مونده...
    فعلا دارم با نرم افزاری که گفتید دوباره پاک میکنم ببینم چی میشه...

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein نمایش پست ها
    ارورها که یکی هستن . اینجا رو یه دید بزن انشالله برطرف میشه : Error installing SQL Express 2012, or Error installing SQL Express 2014? | some assembly required, batteries not included
    نشد یبار کاملا انیستالش کن با یور انیستالر مثلا . بعد سعی کن نصبش کنی .
    راستی برای نصب نیاز نداری حتما ویژوال استودیو رو قبلش انیستال کنی بعد اینو نصب کنی . مشکلی وجود نداره که!؟
    اره یکی هستن و فقط عنوان فرق داره...
    اول که ویژوال نصب بود اصلا این نصب نمیشد..
    پیرو صحبتای قبلی خودم تست کردم روی سیستم خودم و شرکت مشکلی نبود . بعد ویژوال استودیو اس کیو ال سرور رو هم نصب کردم بدون هیچ مشکلی . (شاید منظورت موقع انتخاب instance name باشه . اگه اره یه اسم بده چون وقتی ویژوال استودیو نصب میکنی اس کیو ال سرور اکسپرس رو نصب میکنه و موقع نصب اس کیو ال سرور ممکنه همون نام پیشفرض رو بخواد بذاره و برای همین گیر بهت میده . اینجا کافیه یه اسم خودت بدی . تمومه . )

    Tishab این نویسه را میپسندد.
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  10. #30
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    با سلام

    نرم افزار SQL در دو نسخه FULL و EXPRESS از سایت ماکروسافت قابل دانلود هست و یا تهیه اون بصورت دی وی دی . بعد از نصب روی سیستم ایکون اون قابل مشاهده هست و برای دسترسی سریع تر می تونین اون رو روی taskbar پین کنین .
    بعد از Run کردن با توجه به نسخه ای که دان کردیم پنجره Connect to Server نمایش داده میشه . توی این پنجره چندین گزینه وجود داره که Server type , Sever name , Authentication , Login , Password .
    توجه داشته باشین که محیطی که شاهد اون هستیم SQL نیست . در اصل Management Studio هست که باعث میشه ما به سرویس SQL دسترسی داشته باشیم .

    در قسمت Server type اگر فقط می خاین با قسمت بانک اطلاعاتی SQL که بصورت یک سرویس هست کار کنین روی Database Engine قرار بدین . و اگر نسخه FULL رو نصب کرده باشین علاوه بر Database Engine به Analysis Services و Reporting Services و Integration Services که مربوط به پکیج BI ( ) هست دسترسی دارین .

    در قسمت Sever name ما باید instance رو که در هنگام نصب ایجاد کردیم در این قسمت وارد کنیم . بصورت پیش فرض اگر SQLEXPRESS رو نصب می کنین instance ما SQLEXPRESS هست و اگر SQLFULL رو نصب کنیم بصورت پیش فرض ام اس اس کیو ال هست که معمولا نام کامپیوتر قبل از اون با یک کراکتر دش ( \ ) قرار می گیره .
    ما می تونیم تا 99 تا اینستنس رو نصب کنیم که برای کار های معمولی و دانشجویی اصلا توصیه نمیشه ! و همون یک دونه کارتون رو خیلی خوب راه می ندازه . برای دونستن اینستنس هایی که روی سیستم مون نصب هست کافیه که کلمه mmc رو در قسمت سرچ تایپ کنیم و اگر اینستنس هامون زیاد هست چون Ram خیلی زیادی رو لازم داره و کند می کنه سیستم رو می تونیم از Sql Server Configuration Manager اون ها رو استاپ کنیم .

    در قسمت Authentication هم دو گزینه وجود داره . Windows Authentication اگر انتخاب بشه با دسترسی خود ویندوز برای ما اس کیو ال Run میشه
    ولی پیشنهاد می کنم که گزینه دوم ینی SQL Server Authentication رو انتخاب کنین تا دسترسی ویندوز با دسترسی SQL از هم تفکیک بشن
    نام Login هم بصورت پیش فرض sa هست و pass رو هم خودتون می تونین انتخاب کنین . من این ها رو انجام دادم . ولی نشد و باید دوباره بریزم ! (:

    ویرایش توسط jellyfish : 25th September 2014 در ساعت 10:20 PM

 

 
صفحه 3 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 09:27 PM بر حسب GMT +4.5 می باشد.