نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    IRAN :D
    ارسال ها
    738
    تشکر
    1,825
    تشکر شده 1,056 بار در 493 پست
    نوشته های وبلاگ
    15

    محدودیت های گوگل ریدر

    تقریبا همه کسانی که اهل دنبال کردن مطالب سایتها و وبلاگها از طریق خوراک (RSS) آن هستند با گوگل ریدر آشنایی دارند.
    گوگل ریدر یک فیدخوان تحت وب است که به صورت آنلاین و آفلاین قابلیت خواندن فید را دارد و در ۷ اکتبر ۲۰۰۵ توسط آزمایشگاه گوگل منتشر شد و در ۱۷ سپتامبر ۲۰۰۷ از حالت بتا خارج شد.
    اما آیا تا به حال چیزی در مورد محدودیت‌های گوگل ریدر شنیده اید ؟
    چند وقت پیش به دلیل عدم دسترسی به اینترنت مدتی نتوانستم به گوگل ریدر سر بزنم و خوراک های مورد علاقه ام را دنبال کنم.
    اما بعد از مدتی متوجه یک چیز عجیب و غریب در حساب گوگل ریدر خودم شدم . اینکه مثلا تعداد آیتم‌های خوانده نشده پس از مدتی از 700 عدد به 500 عدد تغییر پیدا کرده بود. در واقع به ناگهان حدود 200 آیتم خوانده نشده در بخش آیتم های خوانده شده قرار گرفته بود . در حالی که در این مدت به گوگل ریدر مراجعه نکرده بودم …
    برای اطمینان از موضوع ، این مورد را در یک حساب کاربری دیگر از گوگل ریدر نیز مورد بررسی قرار دادم .
    پس از مدتی تحقیق و جستجو به کشف یک سری محدودیت های سرویس گوگل ریدر برخورد کردم
    جالب اینجاست که این محدودیت ها در هیچ کدام از صفحات و توضیحات گوگل ریدر ذکر نشده است !
    در حال حاضر در گوگل ریدر سه محدودیت وجود دارد :
    1- آیتم‌های خوانده نشده پس از 30 روز به صورت اتوماتیک به وضعیت خوانده شده تغییر می‌یابند.
    2- آیتم‌های قدیمی‌تر از 10.000 آیتم اخیر به صورت اتوماتیک به وضعیت خوانده شده تغییر می‌یابند.
    3- شما نمی‌توانید مشترک بیش از 2000 خوراک سایت و وبلاگ‌های مختلف در هر حساب کاربری شوید.
    بنابراین اگر شما به مسافرت بروید و یا مثل من مدتی دسترسی به اینترنت یا گوگل ریدر نداشته باشید. بعد از مدتی به این امید که گوگل ریدرتان دست نخورده باقی مانده و میتوانید به راحتی فیدهای خوانده نشده را مشاهده کنید … سخت در اشتباهید … چرا که گوگل ریدر در این مورد شما را ناامید خواهد کرد .
    البته هیچ کدام مطالب فیدها حذف نخواهند شد و همچنان آرشیو می‌شوند و میتوانید با جستجو در فیدها و یا کلیک بر روی خوراک همان سایت یا وبلاگ مطالب آن را مشاهده کنید . اما وضعیت آنها از حالت خوانده نشده در به حالت خوانده شده تغییر پیدا کرده است.
    نکته جالب توجه آن است که در هیچ کدام از صفحات پشتیبانی و راهنماهای گوگل ریدر به این محدودیت‌ها اشاره‌ای نشده است. این موارد به مرور و از طریق کاربران آزرده خاطر که گرفتار این محدودیت ها شده‌اند کشف و گزارش شده و کارمندان گوگل نیز وجود این محدودیت‌ها را تایید کرده‌اند.
    به گفته‌ی یکی از کارمندان گوگل ، محاسبه تعداد فیدهای خوانده نشده و نگه داشتن آنها محاسباتی گران قیمت برای گوگل هستند و لذا اعمال این محدودیت ها ضروری است. وی پیشنهاد کرد که برای مشاهده همه فیدها بر روی گزینه All Items در گوگل ریدر کلیک کنید ، چرا که با استفاده از این روش فیدها به ترتیب تاریخ و از جدیدترین به قدیمی‌ترین مطلب مرتب می‌شوند .
    اگر مشترک خوراک‌های زیادی در حساب کاربری خود در گوگل ریدر هستید و قصد دارید تا حدامکان از این محدودیت ها جلوگیری کنید می‌توانید از یکی از راه‌های پیشنهادی زیر استفاده کنید :
    1- اجتناب از عضویت خوراک سایت‌هایی که روزانه خروجی مطلب زیادی دارند . به عنوان مثال: خوراک اکانتهای توییتر و فرندفید دوستانتان یکی از این موارد است ، بهتر است اینگونه شبکه های اجتماعی را مستقیما دنبال کنید تا از روی فید آنها . چرا که تعداد بالای مطالب تولید شده در خوراک این گونه سایتها شما را به سرعت به محدودیت‌های موجود در گوگل ریدر نزدیک می‌کند .
    2-اگر همچنان ترجیح میدهید سایتهایی که روزانه تعداد مطالب زیادی را در فید خود تولید میکنند (مثل توییتر و …) را از طریق گوگل ریدر دنبال کنید ، پیشنهاد می‌شود تا برای این گونه خوراک ها از یک حساب کاربری مجزا در گوگل ریدر استفاده کنید . تنها کافی است یک آدرس ایمیل دیگر در جیمیل بسازید تا یک اکانت دیگر در گوگل ریدر داشته باشید .
    3- اگر مشترک تعداد زیادی از خوراک های سایتهای مختلف هستید برای جلوگیری از محدودیت 2000تایی اشتراک خوراک های مختلف می‌توانید ، چند فید مختلف و مشابه سایتهای متفاوت را با استفاده از سرویس Yahoo Pipesبه یک فید مجزا تبدیل کنید و سپس آن فید را در گوگل ریدر خود دنبال کنید .
    4-خوراک سایتهایی که به ندرت به آنها سر می‌زنید را از گوگل ریدر خود حذف کنید و از اشتراک خوراک آنها صرف نظر کنید.
    در پایان سوال اینجاست که آیا گوگل در آینده از این محدودیت‌ها چشم پوشی می‌کند و یا اینکه ممکن است محدودیت‌های بیشتری را برای این سرویس رایگان و پرطرفدار اعمال کند ؟
    بی شک اگر کاربران زیادی اعتراضی به این محدودیت‌ها نداشته باشند و آن را به گوگل گزارش نکنند ؛ نباید انتظار حذف این محدودیت‌ها را داشت.


    منبع: حامدصفا shahvar.net


    موضوعات مشابه:
    رازی است در سادگی، که همگان نمی‌دانند

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 08:26 PM بر حسب GMT +4 می باشد.