برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15
Like Tree3نفر پسندیدند

موضوع: تاپیک جامع ++c ............(پرسش و پاسخ)

  1. #11
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    35
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط bluefire نمایش پست ها
    چه جوری میشه یه دیتابیس(که با اکسس درستش کردم) رو به برنامه ای در سی پلاس پلاس متصل کنم؟
    به اینجا یه نگاهی بندازید :
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...ice.12%29.aspx

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  2. #12
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    این دو لینک هم میتونه بهتون کمک کنه :
    software development (کتابخانه ی کوچکی برای ارتباط با OLEDB)
    و Simple ODBC classes without MFC - CodeProject


  3. #13
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2015 April
    ارسال ها
    2
    تشکر
    3
    تشکر شده 0 بار در 0 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    Question

    یه سوال دیگه داشتم
    چه جوری میشه یه متغیر رو با یک کلمه چند حرفی (مثلا ali) برابر قرار داد!؟(منظورم اینه که متغیرو چی تعریف کنم؟)
    در کد زیر:
    کد:
    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    
    using namespace std;
    int main()
    
    {
        ????? ch ;
        cout<<"\n  Enter a number"<<endl ;
        cin>>ch;
       
         if(ch=='ali')
         {
         cout<<"\n First Name : Ali"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 25 "<<endl<<"\n Weight : 87";
         }
         else if(ch=='reza')
         {
           cout<<"\n First Name : Reza"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 20"<<"\n Weight : 60 ";
         }
         
         else
         { 
             cout<<"invalid number...";
         }
             getch();
             return 0;
    }


    ویرایش توسط bluefire : 3rd May 2015 در ساعت 10:51 PM

  4. #14
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    درواقع ما به کلمات در علوم کامپیوتر میگیم رشته ، یعنی هر وقت چندین کارکتر پشت سر هم قرار بگیرند تشکیل یک رشته را میدند ، "ali" هم دقیقا به همین شکله یعنی از پشت سر هم قرار گرفتن سه کارکتر ، 'a' ، 'l' و 'i' و همینطور کارکتر NULL یعنی '0\' که انتهای رشته را مشخص می کند ، درC و C++ میشه رشته ها را به چند صورت تعریف کرد :
    روش اول :
     char str[]="ali";

    روش دوم:
    char* str="ali";

    روش اول و دوم تفاوتی با هم ندارند و بیشتر در C متداول بود ، برای مقایسه رشته هایی که به اینصورت تعریف می شوند بهتر است از تابع strcmp استفاده کنید ، به شکل زیر:
     char* str="ali";
    if (strcmp(str,"ali")==0)
    cout<<"YES"<<"\n";
    else
    cout<<"NO"<<"\n";



    اما روش متداول در C++ ، در C++ بهتر است برای تعریف رشته ها از کلاس string استفاده کنید برای ، استفاده از کلاس string می بایست فایل سرایند string را فراخوانی کنید :
    string str="ali";
    if (str=="ali")
    cout<<"YES"<<"\n";
    else
    cout<<"NO"<<"\n";

    مطمئنا استفاده از این روش امن تر و دارای مزایای بیشتری است...

    Hossein این نویسه را میپسندد.

  5. #15
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2015 May
    ارسال ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام دوستان چندتا سوال داشتم اگه پاسخ بدید و توضیح بدید ممنون میشم
    1- برنامه ای که یه عدد بگیره و اعداد اول قبل اونو چاپ کنه
    این کدو پیدا کردم ولی نمیدونم متغییر k کارش چیه
    int main ()
    {
    {int n,x=2,i,k;
    cin>>n;
    do
    {

    for (i=2,k=0;i<=x/2&&k==0;++i)
    if(x%i==0)
    k++;
    if(k==2)
    cout << x<<endl;
    x++;



    }
    while(x<=n);

    2-یه عدد چند رقمی بگیره بعد مرتب سازیش کنه از کوچیک به بزرگ بعد چاپ کنه
    3-دوتا رشته بگیره جستجو کنه رشته دوم تو رشته اول هست یا نه

    دوستان اگه میشه توضیح بدید کدشم بدید بعد مبتدیانه بگید دستتون درد نکنه


 

 
صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 08:28 PM بر حسب GMT +4 می باشد.