برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9
Like Tree1نفر پسندیدند
  • 1 ارسال توسط Mahshid

موضوع: app.config

  1. #1
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    Question app.config

    دوستان سلام . لطفا اگر کسی توضیحی جامع و پایه ای از عنوان رو داره و می تونه یک مثال ساده هم ازش بزنه ادامه بده بحث رو . کمی یاد گرفتمش . سرچ کردم . ولی اون درک کافی رو هنوز ندارم . متشکرم .

    موضوعات مشابه:

  2. #2
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    26
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    طبق این لینک و توضیحاتش یه فایل XML هستش که برای تنظیمات اتصال به دیتابیس میشه ازش استفاده کرد
    توی asp.net هم یه فایلی مشابه همین فایل بود برای دسترسی های دیتابیسی فکر کنم ازش استفاده میکردیم ( درست یادم نیست) اسمش web.config بود

    توی این لینک هم ظاهرا با مثال توضیح داده ، توی پست 8 بهتر توضیح داده شده ..
    این لینک و این لینک هم ببین ...به نظرم خوب توضیح دادن
    کلا برای ست کردن connection string استفاده میشه اینجا ..توی web.config فکر کنم دسترسی هم میشد به کاربرا داد ( اینو مطمئن نیستم ..پیر شدیم و فراموش کار )
    موفق باشی


    ویرایش توسط Mahshid : 4th September 2014 در ساعت 10:16 AM
    Hossein این نویسه را میپسندد.
    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





  3. #3
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    خیلی ممنون م . ولی منظور من این نبود . بیشتر توضیح می دم . در یک برنامه خیلی ساده . منظورم بدون ارتباط با اینترنت هست . چرا برای برنامه بعضی ها اون رو اضافه می کنن . کلاس که نیست . متد و ... اینها هم نیست . از کجا میارنش و به چه دردی می خوره ؟ پسوندش همون confing هست و فکر می کنم باعث میشه برنامه وقتی بسته شد دوباره ریست بشه و به حالت اولش برگرده . درسته ؟ ایا !

    کمی صحبت هامو اصلاح می کنم . بله . فایل xml هست .
    <?xml version="1.0"?>
    <configuration>
    <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
    </startup>
    </configuration>

    ویرایش توسط jellyfish : 4th September 2014 در ساعت 02:49 AM

  4. #4
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    26
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    jellyfish عزیز ببین توضیحاتم به دردت میخوره

    ببین واسه اینکه هر بار وقتی سیستم روشن و خاموش میشه یه سری اطلاعات برای بازسازی مجدد نیاز میشه
    مثلا توی ویندوز فایل registry هست
    واسه برنامه های .net هم فایل config هست ..حالا با توحه به نوع برنامه اسمشون تغییر میکنه .. web.config یا app.config
    پس چی شد ،یه فایل xml ای که اطلاعاتی که برای بازسازی مجدد برنامه ات بهش نیاز داری توش قرار میدی و زمانی که میخوای دوباره برنامه ات اجرا شد اون مقادیر ه باشه ازش استفاده میکنی
    همونی که گفتم ..واسه اتصال به دیتابیس توی برنامه های سی شارپ ...زمانی که connection string (برای اتصال به دیتابیس هست) ست کردی توی دوباره بازسازی برنامه این میاد این مقدار رو از app.config میخونه
    یه مثال دیگه ازش دیدم این بود که واسه یه سری از بخش ها میتونی تنظیمات رو طوری ست کنی که همه کاربرا توی هر سیستمی بتونن اون تنظیم رو ببینن..مثلا بخش فلان رو برای همه کاربرا قرمز کن.. یا میتونی توی بخش تنظیماتش برای یک یوزر خاص تغییرات رو انجام بدی..قبلا یه برنامه نوشته بودم ، حدود یکی دو ماه پیش بود ..الان ندارم هم ویژوالم پاک شده هم درست یادم نیست از کدوم منو سمت راست اون رو آورده بودم ..بگردی پیدا میکنی..
    حالا فکر میکنی این تنظیمات و تغییرات رو کجا نگه داری بهتره؟ توی یک فایل xml که یک فایل setting عه بزرگه..
    همین کدی که نوشتی فکر کنم میگه موقع استارت برنامه framework ... رو بالا بیار به صورت دیفالت... موقع اضافه کردن پروژه میتونی ورژن .netframework رو ست کنی درسته؟ ان میگه دیفالت این باشه
    روی پروژه ات کلیک راست کن add new items لیست که اومد app.config فکر کنم باشه..کاشکی ویژوال داشتم


    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





  5. #5
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    اصولا فایل های config برای محیا کردن داده های مورد نیاز یک برنامه برای پیکر بندی قبل از اجرا استفاده میشن...
    شما می توانید تنظیمات سفارشی خودتون را برای برنامتون را در این فایل ذخیره کنید و هر وقت نیاز داشتید اونُ بخونید و یا ویرایش کنید برای مثال شما می خواهید به کاربر این امکان رابدید بتونه به شکل دلخواه رنگ زمینه ی برنامه را انتخاب کنه و وقتی برنامه را بست و دوباره باز کرد دقیقا همون رنگُ دوباره ببنیه ، شما باید مقدار این رنگ را در یک جایی ذخیره کنید ؛ بدیهی تنها گزینه استفاده از فایل ها می باشه ، حالا چه فایلی !؟
    میتونید به دلخواه یکی از این گزینه ها را انتخاب کنید : 1- استفاده از از یک فایل ترتیبی دلخواه 2- استفاده از یک فایل تصادفی دلخواه 3- ذخیره در فایل های Data base رایج (مانند mdf,mdbو یا حتی ذخیره در Registery ویندوز)...
    من شخصا از فایل ترتیبی استفاده می کنم، app.config هم یک فایل ترتیبی هست که در کنار برنامه شما قرار میگیره و داده ها را با ساختار XML دخیره میکنه...
    خوب برای اضافه کردن یک key (فیلد) جدید به این فایل میتونید به صورت دستی فایل را باز کنید و اضافه کنید اما چون ممکنه دقیقا از ساختار این فایل با خبر نباشید بهتر که از منو به آدرس زیر برید و از اونجا اینکار انجام بدید :
    Project>>>Properties
    و بعد در پنجره باز شده به قسمت Settings برید در این قسمت شما باید Key دلخواه و نوعش را مشخص کنید و یک مقدرا اولیه هم میتونید بدید برای مثال شما در قسمت name بنویسید bgcolor و بعد در قسمت نوع String قرار بدید و مقدار اولیه را هم برابر Control قرار بدید ، پنجره مورد نظر ببنید و تنظیمات جدید را ذخیره کنید...
    حالا زمان استفاده است ، ما باید در زمان اجرا و در رویداد Form Load مقدار bgcolor را بخوانیم برای اینکار به این صورت عمل می کنیم :
    string bgcolor = Properties.Settings.Default.bgcolor;
    this.BackColor = Color.FromName(bgcolor);

    و حالا امکانی قرار بدید تا کاربر بتونه رنگ فرم را عوض کنه...
    بعد زمان بسته شدن فرم ما باید تنظیمات جدید را دخیره کنیم ، برای اینکارکد زیر را در رویداد Form Closing فرمتون بنویسید:
    Properties.Settings.Default.bgcolor = this.BackColor.Name;
    Properties.Settings.Default.Save();

    حالا شما زمانی که برنامه را دفعه بعد باز می کنید ، رنگی که آخرین بار روی فرم ست کرده بودید را خواهید دید...
    این یکی از کاربرد های app.config بود...
    البته روش های دیگه ای هم برای خواندن و نوشتن در این فایل وجود داره میتونید روش های دیگه رو هم تست کنید...

    ویرایش توسط returnx : 4th September 2014 در ساعت 11:20 AM

  6. #6
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    افرین . خودشه مهشید جون . قسمت دوم توضیح تون دقیقا منظور من بود . من هر چی سرچ کردم همش به دیتابیس مربوط میشد . . اونو بلد نیستم . اطلاعاتم در اون مورد خیلی کم هست . از جناب returnx هم خیلی ممنونم . پس . برای تنظیمات رنگ . سایز و یا لکیشن برنامه استفاده میشه .

    ویرایش توسط jellyfish : 4th September 2014 در ساعت 11:28 AM

  7. #7
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    26
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    یه نکته کوچیک که الان بهش توجه کردم !!
    این تاپیک برای سوال پرسیدن بود یا آموزش؟؟؟
    اشاره به عنوان تاپیک

    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





  8. #8
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    دوستان اشنا هستن . برای من فرقی نمی کنه . بنده از ورژن 2010 ویژوال استفاده می کنم که توش ابتدا به ساکن وقتی برنامه ای نیو میشه confing نداره و باید بعدا اضافه کرد و اینا . ولی در ورژن جدید ینی 2013 با ایجاد یک پروژه کانفینگ هم ایجاد میشه + چند تا تغییر کوچیکی که الان برام درک شده . قبلا نمی دونستم چیه . حالا دارم با نسخه جدید کار می کنم . بله .


  9. #9
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    26
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر


    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 04:28 AM بر حسب GMT +4.5 می باشد.