صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 از مجموع 17
  1. #11
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    (Byte[])
    این رو خطا میده ...
    ارگومان میگیره؟؟ یا جای بایت باید چیزی بذارم ؟؟
    ارگومان رو هم قبول نمیکنه.!

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  2. #12
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    زمانی که دارید مشخصات شی Serial Port را مقدار دهی می کنید Encoding هم مقدار دهی کنید ، شاید کمک کرد ، مثلا :
    serialPort1.Encoding = Encoding.ASCII;



  3. #13
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط returnx نمایش پست ها
    زمانی که دارید مشخصات شی Serial Port را مقدار دهی می کنید Encoding هم مقدار دهی کنید ، شاید کمک کرد ، مثلا :
    1
    serialPort1.Encoding = Encoding.ASCII;
    نشد

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  4. #14
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tishab نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    (Byte[])
    این رو خطا میده ...
    ارگومان میگیره؟؟ یا جای بایت باید چیزی بذارم ؟؟
    ارگومان رو هم قبول نمیکنه.!

    بجای Byte[] همون آرایه رو باید بدی بهش

    حواسم نبود که getchars متدش virtual هست و فقط تو کلاس های فرزند Encoding قابل دسترسیه!
    مثل :
    Encoding.Unicode.getchars
    Encoding.ASCII.getchars
    Encoding.utf8.getchars
    و ...

    از Encoding.GetEncoding استفاده کن
    ببین خروجی چه میده




    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  5. #15
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    من احساس می کنم مشکل از سمت میکروِ ، چون این سمت تمام این کد ها در واقع یک کارُ انجام میدن به شکل های مختلف و هم رمزگشایی ASCII را تست کردید و هم Unicode ...


  6. #16
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    کل برنامه میکرو اینه : (علامت $ در ایتدای کدِ)
    بسکام:

    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    $baud = 9600


    Config Portb = Input
    Config Portd = Output


    Print 1
    Print 2
    Print 3
    Print "z"
    Print "salam"
    Print "h"


    ویرایش توسط Tishab : 6th September 2014 در ساعت 09:13 AM
    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  7. #17
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    هر چی که هست مشکل از تنظیمات کریستال و باود است..
    !!

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

 

 
صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 02:54 AM بر حسب GMT +4.5 می باشد.