برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10
Like Tree3نفر پسندیدند
  • 1 ارسال توسط Pouya
  • 1 ارسال توسط Pouya
  • 1 ارسال توسط AliReza

موضوع: نحوه آپلود صفحات asp در هاست رایگان

  1. #1
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    نحوه آپلود صفحات asp در هاست رایگان

    با سلام خدمت دوستان ...
    من صفحات aspx,aspx.cs,web.config رو در سایت somee.com آپلود کردم ولی ارور میده
    به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
    باتشکر...

    موضوعات مشابه:


  2. #2
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    35
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط AliReza نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان ...
    من صفحات aspx,aspx.cs,web.config رو در سایت somee.com آپلود کردم ولی ارور میده
    به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
    باتشکر...
    سلام
    چه اروری ؟

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  3. #3
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    این صفحه میاد
    error.jpg



  4. #4
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    28
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط AliReza نمایش پست ها
    این صفحه میاد
    error.jpg
    بصورت پیش فرض سرور iis صفحه Default.aspx رو بعنوان ایندکس در نظر میگیره
    اگر اونو پیدا نکنه میاد لیست فایلا رو نشون میده!
    چون بصورت پیش فرض این قابلیت غیر فعال هست اررور نشون میده!

    الان اگر اسم فایلی که آپلود کردی رو کامل وارد کنی باید صفحه لود بشه

    مثلا firstpage.aspx

    یا در صورت نیاز میتونی صفحه ایندکس پیش فرض رو عوض کنی
    این کد رو توی web.config قرار بده

    کد:
    <system.webServer>
      <defaultDocument>
        <files>
          <clear />
          <add value="FistPage.aspx" />
        </files>
      </defaultDocument>
    </system.webServer>
    یا اگر خواستی که لیست فایل ها رو نمایش بدی (پیشنهاد نمیکنم) از این کد استفاده کن

    کد:
      <system.webServer>
                        <directoryBrowse enabled="true" />
      </system.webServer>


    Hossein این نویسه را میپسندد.


    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  5. #5
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط AliReza نمایش پست ها
    این صفحه میاد
    error.jpg
    بصورت پیش فرض سرور iis صفحه Default.aspx رو بعنوان ایندکس در نظر میگیره
    اگر اونو پیدا نکنه میاد لیست فایلا رو نشون میده!
    چون بصورت پیش فرض این قابلیت غیر فعال هست اررور نشون میده!

    الان اگر اسم فایلی که آپلود کردی رو کامل وارد کنی باید صفحه لود بشه

    مثلا firstpage.aspx

    یا در صورت نیاز میتونی صفحه ایندکس پیش فرض رو عوض کنی
    این کد رو توی web.config قرار بده

    کد:
    <system.webServer>
      <defaultDocument>
        <files>
          <clear />
          <add value="FistPage.aspx" />
        </files>
      </defaultDocument>
    </system.webServer>
    یا اگر خواستی که لیست فایل ها رو نمایش بدی (پیشنهاد نمیکنم) از این کد استفاده کن

    کد:
      <system.webServer>
                        <directoryBrowse enabled="true" />
      </system.webServer>
    ممنون از راهنماییت پویا جون ...
    فقط اون کد رو در کجای web.config باید اضافه کنم؟؟انتهاش اضافه کردم ارور runtime میده!!



  6. #6
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    35
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط AliReza نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط AliReza نمایش پست ها
    این صفحه میاد
    error.jpg
    بصورت پیش فرض سرور iis صفحه Default.aspx رو بعنوان ایندکس در نظر میگیره
    اگر اونو پیدا نکنه میاد لیست فایلا رو نشون میده!
    چون بصورت پیش فرض این قابلیت غیر فعال هست اررور نشون میده!

    الان اگر اسم فایلی که آپلود کردی رو کامل وارد کنی باید صفحه لود بشه

    مثلا firstpage.aspx

    یا در صورت نیاز میتونی صفحه ایندکس پیش فرض رو عوض کنی
    این کد رو توی web.config قرار بده

    کد:
    <system.webServer>
      <defaultDocument>
        <files>
          <clear />
          <add value="FistPage.aspx" />
        </files>
      </defaultDocument>
    </system.webServer>
    یا اگر خواستی که لیست فایل ها رو نمایش بدی (پیشنهاد نمیکنم) از این کد استفاده کن

    کد:
      <system.webServer>
                        <directoryBrowse enabled="true" />
      </system.webServer>
    ممنون از راهنماییت پویا جون ...
    فقط اون کد رو در کجای web.config باید اضافه کنم؟؟انتهاش اضافه کردم ارور runtime میده!!
    ته وب کانفیگ همینطوری نباید paste کنید !
    اگه دقت کنید میینید که یه ساختار وجود داره تو وب کافیگتون بصورت سلسله مراتبی هست . عینا باید اونها رعایت بشه .
    اگه نمیدونید محتویات وب کانفیگو بزارید تا ویرایش شده اش رو بگیرید

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  7. #7
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    آقای حسن پور ممنون از راهنماییتون ...
    دقیق نمیدونم کجای web.config باید قرار بدم!!
    این هم فایل web.config ام

    web.config




  8. #8
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    28
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط AliReza نمایش پست ها
    آقای حسن پور ممنون از راهنماییتون ...
    دقیق نمیدونم کجای web.config باید قرار بدم!!
    این هم فایل web.config ام

    web.config
    معمولاٌ داخل راهنما توضیح میده که کجا دقیق باید باشه
    ساختار این فایل xml هست و باید این تگ ها رو داخل جا های تعیین شده خودشون قرار بدی

    کد اول زیر مجموعه
    کد:
    <configuration>
    و کد دوم داخل تگ
    کد:
    <location>
    و زیر مجموعه همون
    کد:
    <configuration>
    قرار میگیره!

    فابل اصلاح شده رو امتحان کن

    فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip Web.config.zip (744 بایت ,  این فایل 2 بار دانلود شده است)
    Hossein این نویسه را میپسندد.


    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  9. #9
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    پویا جون ممنون
    تست میکنم نتیجه رو میگم
    بازم ممنون داداش ...

    ویرایش توسط AliReza : 29th November 2014 در ساعت 10:43 PM


  10. #10
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2011 November
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    119
    تشکر
    210
    تشکر شده 359 بار در 122 پست
    نوشته های وبلاگ
    2


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    با تشکر ویژه از پویا جان ...
    مشکل بالا نیومدن صفحه در هاست Somee.com از تنظیمات فایل web.config بود و بایستی فایل ها رو ابتدا Publish میکردم و قرار میدادم
    حالا در اینجا قالب web.config که آقا پویا لطف کردن درست کردن اینجا قرار میدم
    web.config

    Hossein این نویسه را میپسندد.


 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 04:59 PM بر حسب GMT +4 می باشد.