مدل صفحه کابینت آشپزخانه کانتریال
برای خرید صفحه کابینت آشپزخانه، دیدن نمونه ای از تصاویر صفحه کابینت ها با متریال مختلف می تواند در انتخاب شما بسیار تأثیر گذار باشد و شما را در انتخاب صفحه کابینت مناسب کمک کند. ما همواره در حال جست و جو و گردآوری بهترین، با کیفیت ترین و جدید ترین تصاویر صفحه کابینت آشپزخانه با رنگ ها و متریال های مختلف، استفاده شده در دکوراسیون آشپزخانه های مختلف هستیم و آن ها را در بخش گالری عکس کانتریال گردآوری می کنیم. این مجموعه تصاویر هموراه در حال تغییر و بروز رسانی است.
نوع متريال برای صفحه کابينت آشپزخانه
سطوحی که در آشپزخانه وجود دارد در حس و حالی که فضای آشپزخانه در ما ایجاد میکند نقش مهمی دارد. کفپوش چوبی، کاشیهای باریک، سنگ طبیعی، هر یک از این اقلام سبکی خاص به مدل کابینت و دکوراسیون آشپزخانه شما میدهد. زیرا نه تنها در زیبایی، بلکه در کاربرد و راحتی آشپزخانه نیز موثر است.
در ادامه ویژگیهای انواع متریال صفحه کابینت و مزایا و معایب آن را بخوانید. هرچند ممکن است برخی از آنها بسیار جدید باشد و در کشور ما رایج نباشد، اما آشنایی با آنها و اطلاع از میزان سازگاریشان با محیط زیست سودمند است.
متریال های پیشنهادی:
1- صفحه کابینت سنگ مرمر

سنگ مرمر یکی از انتخابهای نسبتا ارزانقیمت برای صفحه کابینت است که ظاهری کلاسیک دارد. بسته به نوع سنگ مرمر قیمت آن میتواند مناسبتر از سنگ گرانیت باشد، و قطعا از کوارتز و استیل ارزانتر است.
مزایا: سنگ مرمر یک متریال زیبا و کلاسیک است. این متریال رنگهای روشن زیبایی دارد که گرانیت فاقد آن است. سطح صاف و صیقلی سنگ مرمر برای برای کار با خمیر عالی است، در برابر حرارت مقاوم است و به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید.
معایب: مرمر به سادگی خط میافتد، لک میشود، در برابر اسید مقاوم نیست و یک تکه لیمو میتواند در آن خوردگی ایجاد کند.
2- صفحه کابینت سنگ لاوا

سنگ لاوا نوعی متریال جدید است که برای صفحه روی کابینت استفاده میشود. این متریال نوعی سنگ آتشفشانی است که بهطور دستی از معادن استخراج میشود. سطح خارجی سنگ لاوا میتواند براق یا مات باشد و کاملا صاف است.
مزایا: سنگ لاوا نفوذناپذیر است، در برابر لک، خط و خش، ضربه و تغییرات دما بسیار مقاوم است. این متریال بادوام است و نیاز به نگهداری خاصی ندارد. طرح هر قطعه از سنگ لاوا کاملا منحصر بهفرد است. سنگ لاوا تنوع رنگ بالایی دارد و میتوان آن را بدون درز کار کرد.
معایب: بسیار گران است، در حال حاضر فقط در فرانسه تولید میشود. از آنجا که این محصول کاملا جدید است ماندگاری آن هنوز دقیقا مشخص نیست.
3- صفحه کابینت سالید سرفیس

سالید سرفیس یک متریال مصنوعی برای صفحه کابینت است که اغلب از آکریلیک، رزین پلی استر، پودر مرمر و رنگدانههای دیگر درست میشود. اما تاثیر منفی آن روی طبیعت زیاد است. سالید سرفیس عموما از منابع طبیعی تجدیدناپذیر مانند محصولات پتروشیمی و ATH درست میشود. فرآیند تولید آن نیازمند صرف انرژی بسیار زیاد است و محصول نهایی قابل بازیافت نیست.
مزایا:سالید سرفیس یک متریال نفوذناپذیر و ضد لک و ضد قارچ است و جرم نمیگیرد. به آسانی میتوان خط و خشهای آن را رفع کرد. میتوان آن را به صورت یک تکه و بدون درز نصب کرد.
معایب: سالید سرفیس در برابر حرارت، ضربه و خط و خش آسیبپذیر و نسبتا گران است.
4- صفحه کابینت کامپوزیت کاغذی

کامپوزیت کاغذی از کاغذهای بازیافتی و فیبرهای دیگر درست میشود که با نوعی رزین پلاستیکی به هم چسبانده میشود. قطر این متریال از 0.5 سانتیمتر تا 5 سانتیمتر متفاوت است. کامپوزیت کاغذی از منابع بازیافتشدهی غیرنفتی (البته به جز رزین) تشکیل شدهاست اما به خاطر ذرات کوچک رزین قابل بازیافت نیست. اما با این حال میتوان آنها را دوباره برش زد و استفاده کرد. این متریال در کشور ما رایج نیست و استفاده نمیشود.
مزایا: کامپوزیت کاغذی متریالی بادوام است، با حرارت به خوبی کنار میآید، در برابر لک و لبپریدگی مقاوم است. قیمت آن نسبتا مناسب و کار با آن آسان است. ساختار کامپوزیت کاغذی نفوذناپذیر است و سبکتر از سنگ طبیعی است.
معایب: کامپوزیت کاغذی نیاز به بتونهکاری با روغنهای معدنی دارد.
5- صفحه کابینت کاشی سرامیکی

کاشی سرامیکی از گل رس ساخته و در دمای بسیار بالا پخته میشود، سپس لعابکاری میشود.
مزایا: میتوان کاشی را به هر اندازهای برش زد و کار کرد. در برابر حرارت و لک مقاوم است. میتوان کاشیهای آسیبدیده را به آسانی عوض کرد.
معایب: سطحی ناصاف دارد، بندکشیهای آن جرم میگیرد و تمیز کردن آن دشوار است. کاشی لبپر میشود و ترک برمیدارد. اگر با شدت ساییده شود ممکن است سطح خارجی آن براقی خود را از دست بدهد.
6- صفحه کابینت گرانیت

سطح خارجی گرانیت میتواند صیقلی یا سندبلاست باشد. اگر شما هم از دوستداران محیط زیست هستید، باید بدانید استفاده از این متریال آسیبی به محیط زیست یا منابع طبیعی نمیزند.
مزایا: هریک از قطعات گرانیت که برای صفحه روی کابینت استفاده میشود طرحی منحصر بهفرد دارد. دوام این متریال بسیار بالا و در برابر خط و خش مقاوم است. سنگ گرانیت لک نمیشود، گرما و رطوبت روی آن تاثیری ندارد. تمیز کردن گرانیت نسبتا آسان است. رنگهای متنوعی دارد.
معایب: گرانیت گرانقیمت و سنگین است.
7- صفحه کابینت بتنی

مادهی اولیهی صفحه روی کابینت بتنی نوعی ساروج یا ملات ترکیبی متشکل از یک سهم سیمان و 3 سهم ماسه است. برای اینکه ظاهر آن شبیه به آسفالت پیادهرو نباشد، میتوان هر رنگی را به آن اضافه کرد. صفحه کابینت بتنی برای اینکه در برابر گرما و لکه مقاوم شود نیاز به بتونهکاری دارد. نتیجهی نهایی صفحه روی کابینت با ظاهری صنعتی است.
مزایا: بتن در برابر حرارت مقاوم است، اگر بتونهکاری شود، بسیار بادوام خواهدبود. میتوان شکل، مدل لبهی صفحه و بافت آن را مطابق هر سلیقهای سفارش دارد. میتوان برای افزودن بافت تکههای شیشه یا سنگ را به صفحه کابینت بتنی اضافه کرد. با استفاده از فیلر میتوان ظاهری یکپارچه به آن داد.
معایب: بتن برای اینکه در برابر لکه، نفوذ آب، و جلوگیری از رشد باکتریها مقاوم شود، باید حتما بتونهکاری شود. اما حتی با بتونهکاری نیز ممکن است رطوبت یا چربی باعث شود خیس و لغزنده به نظر برسد. صفحه کابینت بتنی بسته به مدل آن میتواند پرهزینه و گران باشد.
8- صفحه کابینت سنگ صابونی

سنگ صابونی نوعی سنگ طبیعی است که از سنگ طلق یا همان تالک استخراج میشود، برای همین کاملا نرم است. اما سنگ صابونی که برای صفحه کابینت استفاده میشود عموما درصد کوارتز بیشتری دارد. این باعث میشود سختی آن بالا برود و برای صفحه روی کابینت مناسبتر باشد.
مزایا: رنگ خاکستری طبیعی سنگ صابونی بسیار زیبا است، ظاهری صاف و مات دارد، در برابر خوردگی ناشی از اسید مقاوم است، میتوان آن را سندبلاست کرد. سنگ لاوا سطحی فوقالعاده برای کار با خمیر است.
معایب: باید در نگهداری صفحه کابینت از جنس سنگ صابونی کوشا باشید. این متریال مانند گرانیت در برابر حرارت مقاوم نیست. سنگ صابونی ضدخش نیست، توصیه میشود مرتب روغنکاری و پرداخت شود، همچنین رنگ آن به مرور تیره میشود.
9- صفحه کابینت استیل

استیل سطحی صاف و صیقلی و نسبتا مات دارد. استیل 100 درصد قابل بازیافت است، از این رو کاملا با محیط زیست سازگار است و اکثر محصولات استیل از 60 درصد استیل بازیافتی ساخته شدهاند.
مزایا: دوام و مقاومت صفحه کابینت استیل برای آشپزخانه های صنعتی مناسب است. سطح استیل براق و نفوذناپذیر، و تمیز کردن آن آسان است. میتوان آن را در هر اندازهای برش زد و بدون درز روی صفحه کابینت نصب کرد. در برابر حرارت، زنگ و خوردگی مقاوم است.
معایب: صفحه کابینت استیل به آسانی خط میافتد و در برابر ضربه مقاوم نیست. اثر انگشت روی آن بسیار به چشم میآید.
10- صفحه کابینت کوارتز

صفحه کابینت کوارتز یکی از متریال های ساختهی دست بشر است که با ترکیب 90 درصد پودر کوارتز (یک مادهی معدنی سخت) با 8 تا 10 درصد رزین، پلیمر، و رنگدانه درست شدهاست. این ترکیب نوعی متریال مشابه گرانیت به دست میدهد که سختی بالایی دارد. ظاهر کوارتز به نحوهی ساخت آن بستگی دارد که عموما یا دارای خطوط ظریف است یا سطحی صاف دارد.
مزایا: کوارتز بسیار سخت و بادوام، کمی براق، نفوذناپذیر و در برابر خط و خش و لکه مقاوم است. تنوع رنگ این متریال بسیار زیاد است. به آسانی میتوانید آن را با یک دستمال نرم، آب و صابون ملایم تمیز کنید.
معایب: کوارتز یک متریال گرانقیمت است. در برابر حرارت مقاوم نیست. برای سطوح بزرگ نمیتوان آن را به صورت یک پارچه کار کرد.
موضوعات مشابه:
علاقه مندی ها (Bookmarks)