-
17th July 2019 11:25 AM
#1
عضو تازه وارد
خصوصیات میز شام در تشریفات مجالس
در مهمانی ها و مراسم میهمانان به نحوه پذیرایی بسیار توجه می نمایند . اگر پذیرایی و شام کیفیت نداشته باشد مهمانان آن را بی احترامی تلقی می نمایند .
پذیرایی شام دیگر مانند گذشته نیست . در گذشته پذیرایی به صورت تک پرسی انجام می شد . اما امروزه دیگر این گونه پذیرایی وجود ندارد اما برخی از شهر ها هنوز هم به این صورت پذیرایی را انجام می دهند .
نوع سرو شام بسته به تعداد میهمانان و نوع مجلس شما دارد. در مجالسی که تعداد میهمانان زیاد می باشد ، اگر پذیرایی سلف سرویس باشد ، باید تنوع غذا را کم کرد و در عوض تعداد دیس ها و ظروف حاوی غذا ها را افزایش داد تا همه میهمانان بتوانند به راحتی برای خود غذا بردارند.
چیدمان میز شام بسیار مهم است . باید سالادها در یک سمت ، غذای اصلی در یک سمت و دسر و کیک ها در یک طرف قرار گیرند .
مسئولان پذیرایی موظف هستند که به محض خالی شدن ظرف ها آن ها را دوباره پر نمایند .
میز عروس و دامادها باید از سایر میهمانان جدا باشد . خدمات مجالس نوبهار طراحی و دیزاین میزهای پذیرایی را توسط طراحان حرفه ای بر اساس آخرین الگو های طراحی در جهان انجام می دهد .
موضوعات مشابه:
علاقه مندی ها (Bookmarks)
علاقه مندی ها (Bookmarks)
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
- شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
- شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
- شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
-
مشاهده قوانین
انجمن
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 07:36 PM بر حسب GMT +4 می باشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)