گوشت گوسفند و گوشت گاو هر دو از پر طرفدارترین گوشت ها هستند . گوشت گاو در کشورهایی مانند آمریکا طرفداران بسیار زیادی دارد . در صورتی که گوشت گوسفند در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد .
مصرف نکردن گوشت قرمز سبب بروز کم خونی و مشکلات عصبی می گردد .
پروتئین های موجود در این دو گوشت تقریبا یکسان است اما چربی های این دو گوشت با یکدیگر تفاوت دارد . چربی گوشت گوسفند چربی مفید تری است و برای سلامتی انسان ها مفید تر است .
گوشت گوسفند از مراتع طبیعی تغذیه می کند در صورتی که گوشت گاو از مراتع صنعتی تغذیه می نماید . گوشت گوسفند دارای طعمی خوشمزه تر است .
گوشت گوسفند دارای بافتی نرم تر و دارای طعمی قوی تر است . اما گوشت گاو دارای طعمی ظریف تر است .
با این که گوشت قرمز دارای خواص زیادی است اما مصرف بیش از اندازه آن برای سلامتی انسان ها ضرر دارد . می توانید گوشت قرمز را در کنار سبزیجات و غلات مصرف نمایید .

goosfandzende.com

موضوعات مشابه: