گوشت گوسفند پر کالري مي باشد و از غذاهاي اصلي مردم به شمار مي آيد، گوسفند به عنوان پايه اساسي غذاي مردم است. و به شدت معروف مي باشد. نه تنها از گوشت گوسفند بلکه از ديکر قسمتهاي ديگر آن استفاده مي شود از جمله پشم، چرم و ... البته گوشت گوسفند داراي ارزش غذايي بال است. گوسفندان به دسته هاي متفاوتي تقسيم مي شوند که از نظر نژاد، آب و هوا، تغذيه، شرايط زندگيش و ...تقسيم مي شوند. به عنوان مثال پشم به عنوان يکي از محصولات گوسفندي، از اهميت بالايي برخوردار است. با توجه به خواص فيزيکي و تکنولوژيکي، بسياري از پارچه هاي با ارزش ، لباس بافتني و فرش ، کالاهاي بافتني ، نمد و لباس هاي بهداشتي از پشم آماده مي گردند. همچنين شير گوسفند سرشار از مواد مغذي است که در شير ساير حيوانات مزرعه پيدا نمي شوند. از جمله پنير و يا کشک، با ارزش غذايي بالايي از شير گوسفند تهيه مي شود.
ويژگي هاي گوسفند زنده سالم
براي تشخيص سلامت گوسفند بايد به دامپزشک مراجعه کرد.اما با رعايت نکاتي مي توان خودمان سلامت گوسفند زنده را تشخيص داده ودر زمان خريد گوسفند مطمئن باشيم. موارد زيز از جمله نکات مي باشد:
گوشت يکنواخت
نداشتن مشکل نشخوار
عادي و شفاف بودن چشم ها
پشم هاي يکنواخت و بدون کچلي
گوشت بدون عارضه، سفيدي يا کبودي
محکم بودن پشم در برابر کنده شدن و کشيدن
بررسي ميزان مخاط دهان و بيني و اينکه نبايد اين مخاط بيش از اندازه باشد. مجموعه دام زنده دامداران با تيمي متشکل از کارشناسان در زمينه خريد گوسفند زنده آماده مشاوره به عزيزان همشهري مي باشد.

موضوعات مشابه: