نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    گرگان
    ارسال ها
    1,170
    تشکر
    62
    تشکر شده 1,587 بار در 809 پست
    نوشته های وبلاگ
    49

    Question .:: اطلاعات جامعی در مورد خواص انـــــــار ::.




    انار درخت كوچكی است كه ارتفاع آن تا ۶ متر می‌رسد و در مناطق نیمه‌گرمسیری می‌روید‌. شاخه‌های آن كمی تیغدار و برگ‌های آن متقابل‌، شفاف و ساده است‌. گل‌های انار درشت به رنگ قرمز اناری ولی بی‌بو می‌باشد‌. میوه آن كروی با اندازه‌های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ می‌باشد‌. روی‌هم‌رفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا موجود است‌. هومر شاعر معروف یونان در كتاب خود (ادیسه) از آن نام برده است. معروف است كه حضرت سلیمان باغ بزرگری پر از درخت‌های انار داشته كه به آن عشق می‌ورزیده است. درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است. كلمه انگلیسی Pomegranate از زبان یونانی مشتق شده كه به معنی (سیب با هسته‌های زیاد) می‌باشد.

    ● تركیبات شیمیائی انار:
    قسمت‌های مختلف درخت انار مخصوصاً پوست ریشه و ساقه انار دارای مقداری در حدود ۲۰ درصد تانن و اسید پونی كوتانیك Punicotaniv acid می‌باشد‌. پوست درخت انار دارای الكالوئیدی به‌نام پله تیه رتین Pelletierin است‌.

    ● خواص داروئی انار:
    از نظر طب قدیم ایران میوه انار سرد و تر و قابض است. آب انار سرد و تر و پوست انار سرد و خشك و بسیار قابض می‌باشد‌. پوست ریشه درخت انار از بقیه قسمت‌های این درخت قابض‌تر است‌. كلیه قسمت‌های درخت انار دارای تان می‌باشد كه بسیار قابض است. برای مصارف داروئی از گل‌، برگ‌، پوست درخت‌، پوست ریشه و دانه انار استفاده می‌شود.

    ۱. انار شیرین ادرار آور است.
    ۲. ملین مزاج است.
    ۳. آب انار شیرین برای بیماری‌های مجاری ادرار مفید است.
    ۴. ترشح صفرا را زیاد می‌كند.
    ۵. آب انار اسهال را برطرف می‌كند.
    ۶. آب انار مقوی قلب و معده است‌.
    ۷. خونساز است‌.
    ۸. خون را تصفیه می‌كند‌.
    ۹. برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت كلیه است‌.
    ۱۰. آب انار خنك‌كننده است‌.
    ۱۱. رنگ صورت را شاداب می‌كند‌.
    ۱۲. صدا را باز كرده و گرفتگی صدا را برطرف می‌كند‌.
    ۱۳. برای وزن اضافه كردن انار بخورید‌.
    ۱۴. اگر آب انار را با عسل مخلوط كرده و هر روز چند قطره در بینی بچكانید از رشد پولیپ در بینی جلوگیری می‌كنید‌.
    ۱۵. جوشانده پوست ریشه درخت انار كرم معده و روده را از بین می‌برد.
    ۱۶. جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد كرم دارد.
    ۱۷. برای برطرف كردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگ‌های انار استفاده كنند‌.
    ۱۸. خانم‌هائی كه عادت ماهیانه آنها منظم نیست می‌توانند از جوشانده برگ‌های انار استفاده كنند.
    ۱۹. برگ‌های له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می‌برد‌.
    ۲۰. برای برطرف كردن سوختگی پوست‌، گل‌های انار را له كرده و با روغن كنجد مخلوط كنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید‌.
    ۲۱. جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار كرم‌كش است‌.
    ۲۲. دم‌كرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می‌كند‌.
    ۲۳. دم‌كرده گل‌های انار را بهظصورت غرغره برای از بین بردن زخم‌های دهان به‌كار ببرید.
    ۲۴. برای برطرف كردن دندان درد‌، دم‌كرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه كنید‌.
    ۲۵. انار ترش و شیرین (میخوش) ادرار را زیاد می‌كند.
    ۲۶. برای برطرف كردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد.

    ● مضرات مصرف انار:
    كسانی‌كه سرد‌مزاج هستند نباید در خوردن انار افراط كنند‌. زیرا معده را سست كرده و ایجاد نفخ می‌كند‌. اینگونه افراد باید انار را با زنجبیل بخورند‌. جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن كه برای رفع كرم به‌كار می‌رود ممكن است ایجاد سرگیجه و استفراغ كند‌. به هر حال در خوردن جوشانده آن باید احتیاط كرد و این كار باید تحت نظر متخصص انجام گیرد.

    موضوعات مشابه:
    آرامش محصول تفکر نیست! آرامش هنر نیندیشیدن به انبوه مسائلیست که ارزش فکر کردن ندارد...

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    گرگان
    ارسال ها
    1,170
    تشکر
    62
    تشکر شده 1,587 بار در 809 پست
    نوشته های وبلاگ
    49



    - ارزش غذایی انار

    یك عدد انار 40 درصد نیاز روزانه شخص به ویتامین سی را تامین می‌كند. همچنین، انار منبع غنی اسید فولیك و آنتی اكسیدان است.

    - گروه ویتامین‌ها در انار

    انار سرشار از ویتامین‌های A،B،C،E و قند تانن و یك ماده مفید دیگر به نام كره ماناتین است. این میوه بهشتی دارای آهن و ویتامین‌های لازم خون‌سازی است. انار خواص درمانی خاصی دارد. این میوه در صورتی كه شیرین باشد برای سینه و ریه بسیار مفید است.

    انار با داشتن ویتامین B سبب تقویت اعصاب می‌شود و به علت داشتن ویتامین B 6 ضد استفراغ بوده و درمان كننده و یار زنان باردار است. هم چنین انار به علت داشتن آهن و ویتامین‌های موجود در آن برای خونسازی بدن مفید است و بهترین موقع خوردن آن صبح ناشتا است.

    - اثرات درمانی انار

    میوه‌ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیرهضم می‌باشد. خوردن دانه‌های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است.
    انار میوه‌ای است كه به آن خون‌ساز می‌گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است.
    انار مقوی قلب، مفرح، دفع‌كننده چربی، رفع‌كننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت است و خوردن انار با پرده‌های سفید آن شكم را دبّاغی می‌كند.
    رب انار، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، مخصوصا برای دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
    دانه‌های میوه جنگلی انار در معالجه اسهال بسیار موثر است و آب انار شیرین‌شده با شكر هم مفید است.



    - ۵۰ خاصیت دیگر انـــــــار

    1. پوست و ریشه انار ضدکرم است.

    ۲. انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی است.

    ۳. اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.

    4. کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آن‌ها مفید است البته از نوع شیرین آن

    5. انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

    6. انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (برای کسانی که آواز می‌خوانند)

    ۷. انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می‌دهد.

    ۸. طبع انار ترش سرد است.

    9. انار شیرین مقوی معده و کبد است.

    10. کسانی که زخم معده دارند انار ترش برایشان ممنوع است. به طور کلی زیاده‌روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.

    11. جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.

    12. جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم‌ها آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آن‌ها بمالید.

    ۱۳. رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.

    ۱۴. رب انار یبوست می‌آورد.

    ۱۵. خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.

    ۱۶. کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می‌رود.

    ۱۷. خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آن‌ها از بین می‌رود.

    ۱۸. برای از بین بردن ترشحات ساده زنانگی از دمکرده گل انار روزی ۲ استکان استفاده شود. ۵ گرم گل خشک در ۲۰۰ سی‌سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده، بنوشید.

    ۱۹. برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

    ۲۰. کسانی که کرم دارند حدود سه یا چهار گرم پوست انار را با یک لیوان آب گرم میل نمایند. بهتر است یبوست نداشته باشند اگر چنانچه یبوست دارند یک روز قبل از خوردن پودر پوست انار مسهل یا سوپ‌های ملایم بخورند و ۲ ساعت بعد از خوردن پودر پوست انار مقداری سوپ میل شود.

    ۲۱. کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده (۱۰ گرم در ۲۵۰ سی‌سی آب) کنند.

    ۲۲ دم کرده برگ انار می‌گرن را برطرف می‌نماید. ۵ عصر و آخر شب یک لیوان میل شود. ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده.

    ۲۳. برای درمان کرم کدو بین ۶۰ تا ۹۰ گرم پوست خشک کرده ریشه با ساقه انار را در ۲ لیوان آب به مدت ۲ شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آن را جوشانده تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در ۲ یا ۳ نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود. بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن می‌باشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد می‌نماید. اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است.

    ۲۴. در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.

    ۲۵. جوشانده پوست انار جهت ترشحات سفید خانم‌ها مفید است.

    ۲۶. از ترکیب گلهای له شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می‌شود.

    ۲۷. طبع انار سرد و‌ تر است.

    ۲۸. پوست آن سرد و خشک است.

    ۲۹. انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی‌تر دارد.

    ۳۰. انار تولید کننده اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

    ۳۱. برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن‌گاه بخورند بسیار خوب است.

    ۳۲. انار ترش نیروی جنسی را کاهش می‌دهد.

    ۳۳. عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

    ۳۴. گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. گل انار + عرق بید + عرق بیدمشک + عرق کاسنی + بارهنگ سپس زخم را بشویید.

    ۳۵. به جای گل ما می‌توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم. (مورد شماره ۳۴)

    ۳۶. کسانی که می‌خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

    ۳۷. خوردن انار مستی را رفع می‌کند.

    ۳۸. انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.

    ۳۹. بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.

    ۴۰. جوشانده گل انار درمان کننده پیوره و خون ریزی لثه می‌باشد.

    ۴۱. پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.

    ۴۲. کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آن‌ها مفید است.

    ۴۳. اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند.

    ۴۴. امام صادق (ع) می‌فرمایند: بخورید انار را با پرده‌های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

    ۴۵. حضرت علی (ع) می‌فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زود‌تر به سخن آیند.

    ۴۶ کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

    ۴۷. اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.

    ۴۸. انار دفع کننده مضرات دخانیات می‌باشد.

    ۴۹. اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیده آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می‌کند.

    ۵۰. اشخاصی که دارای طبع سرد و‌تر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.



    آرامش محصول تفکر نیست! آرامش هنر نیندیشیدن به انبوه مسائلیست که ارزش فکر کردن ندارد...

  3. #3
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2013 April
    محل سکونت
    سرزمین تبرستان
    سن
    49
    ارسال ها
    17
    تشکر
    261
    تشکر شده 26 بار در 15 پست
    خواص فوق‌العاده‌ی آب انار


    آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می‌بخشد و حتی می‌تواند توان جنسی را تقویت کند.




    از نظر طب قدیم ایران میوه انار سرد، تر و قابض است. آب انار سرد و تر است. پوست انار نیز سرد و خشک و بسیار قابض است.
    آب انار خون ساز است و خون را تصفیه می‌کند و برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است. رنگ صورت را شاداب می‌کند و شادی بخش و مفرح است. صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف می‌کند. برای افزایش وزن مصرف انار مفید است و آب انار مقوی قلب و معده است.
    آب انار راهکاری خوشمزه برای کاهش استرس

    متخصصان انگلیسی در یک بررسی جدید دریافته‌اند که نوشیدن روزانه آب انار می‌تواند با پایین آوردن فشار خون و کاهش میزان هورمون استرس، تنش‌ها و استرس‌های کارمندان را در محل کار کمتر کند.
    متخصصان دانشگاه کوئین مارگات در ادینبورگ با انجام آزمایشاتی، تأثیر فیزیولوژیکی مصرف روزانه نیم لیتر آب انار را طی یک دوره دو هفته‌ای مورد ارزیابی قرار دادند.
    آن‌ها دریافتند تمام 60 نفری که داوطلبانه در این آزمایش شرکت کرده بودند و در محیط‌های کاری مختلف مشغول به کار بودند، پس از نوشیدن این آب میوه اشتیاق بیشتری پیدا کردند و کمتر دچار استرس و آشفتگی می‌شدند.
    به گزارش روزنامه تلگراف، مطالعات بسیاری تاکنون نشان داده است که آب انار مزایای بسیاری برای سلامتی دارد و انجام مطالعات بیشتر برای شناسایی خواص مفید این میوه ضروری است.

    آب انار چربی‌های اضافی را آب می‌کند

    به نقل از مد نیوز ری‌پورت، این بار متخصصان تغذیه تاکید کرده‌اند که آب انار همچنین می‌تواند چربی‌های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد.
    این متخصصان در یک آزمایش یک ماهه ثابت کردند، میزان تشکیل سلول‌های چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف می‌کنند، کاهش می‌یابد.
    کسانی که آب انار می‌نوشند، فشار خونشان نیز پایین می‌آید و بنابراین خطر بروز حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری کلیوی در این اشخاص نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.
    پزشکان معتقدند که آب انار می‌تواند مقدار اسید چرب موجود در خون موسوم به اسید چرب «NEFA» را کاهش دهد.
    آزمایشات قبلی که روی انسان و حیوانات انجام گرفته، نشان داده است که مقدار زیادی از این اسید چرب، ذخیره چربی را در اطراف شکم افزایش می‌دهد و در نتیجه سبب تشدید احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع دوم می‌شود.


    آب انار علیه سرطان

    خواص آنتی اکسیدانی انار تأثیر زیادی بر کاهش احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی دارد. آب انار به خاطر داشتن مقادیر فراوانی فلاوونوئید (نوعی آنتی اکسیدان) تأثیر فوق‌العاده‌ای بر خنثی سازی سرطان ناشی از رادیکال‌های آزاد دارد.
    طی نتایج حاصله از تحقیقات روی موش‌ها، این میوه می‌تواند در پیشگیری از سرطان پوست و سینه موثر باشد و نیز طی یافته‌های جدید محققان آمریکائی، مصرف آب انار، روند رشد سلول‌های سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.
    در یک مطالعه زمانی که مصرف آب انار را ارزیابی کردند، مشخص شد: این ماده به دلیل وجود آنتی اکسیدان به مقدار زیاد می‌تواند به عنوان راهی برای مبارزه و جلوگیری از سرطان سینه باشد.
    آب انار همچنین می‌تواند چربی‌های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد


    این گروه دریافتند: میوه‌های قرمز دارای آب و دانه به طور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام «اسید الاژیک» تولید می‌کنند که به نظر می‌رسد برای جلوگیری از رشد سلول‌های سرطان در بافت‌های سینه مفید باشد.
    در آزمایشگاه محققان روی آنزیم روماتاس که نقش کلیدی در تولید استروژن و توسعه رشد سرطان سینه و اثرات ده‌ها ترکیب موجود در انار که با مبارزه با سرطان سینه مرتبط هستند، مطالعه کردند.
    به طور کلی محققان اظهار داشتند: با استفاده از آب میوه‌های قرمز دانه‌دار به خصوص انار می‌توان به مبارزه با رشد سرطان سینه پرداخت.
    آب انار سرشار از نوعی ماده آنتی اکسیدان است و همین ماده انار را در صدر میوه‌های دارای آنتی اکسیدان از قبیل زغال اخته، پرتقال و انگور قرار داده است.
    پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا معتقدند، میزان آنتی اکسیدان آب انار که به فنولیک موسوم است، از انواع چای سبز و زیتون سیاه نیز به مراتب بیشتر است. بر اساس پژوهش این محققان آب انار دست کم 20 درصد بیش از دیگر آب میوه‌ها دارای خواص آنتی اکسیدان است.


    آب انار برای سلامت قلب

    نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار می‌تواند تا بیش از یک سوم، جریان خون به قلب را افزایش دهد.
    خواص آنتی اکسیدانی این میوه، از ایجاد کلسترول بد پیشگیری می‌کند و سرخرگ‌ها را تمیز نگه می‌دارد و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد.


    نوشیدن آب انار به بیماران کلیوی کمک می‌کند

    آب انار مزایای بسیار زیادی برای بیماران کلیوی به خصوص بیماران در حال دیالیز به همراه دارد.


    دکتر فرانک بروسیوس با اشاره به نتایج بررسی متخصصان دانشگاه میشیگان در این باره افزود: آب انار که شامل بالاترین سطوح آنتی اکسیدان پلی فنول است، قادر به کاهش تخریب سلول‌ها به وسیله ایجاد رادیکال‌های آزاد می‌شود. وجود چنین آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی بیماران کلیوی می‌تواند به دلیل ایجاد رادیکال‌های آزاد در خون، امکان افزایش گردش خون به وسیله دستگاه دیالیز را فراهم کند.
    بر این اساس محققان، 101 بیمار دیالیزی را به طور تصادفی برای مصرف آب انار یا بدون مصرف این نوشیدنی انتخاب و بررسی کردند و نتایج آن نشان داد: آن‌هایی که هفته‌ای 3 بار نصف فنجان آب انار مصرف می‌کردند، نسبت به سایرین دچار کاهش التهابات مولکول و عفونت‌ها در خون خود شدند.
    بیماران کلیوی که هر هفته از نوشیدنی‌های ترش استفاده می‌کنند، احتمال عفونت که دومین عامل کشنده بیماران دیالیزی است را کاهش می‌دهند.
    تاکنون هیچ نوشیدنی دیگری که چنین خاصیت از بین برندگی عفونت را داشته باشد، مشاهده نشده است


    خــواص انــار


    احتمالا از هر کسی درباره خواص انار بپرسید، در پاسخ میگوید که انار خون را تصفیه میکند ولی متخصصان تغذیه، فواید دیگری را هم برای انار ذکر میکنند...

    فصل سرما آمده و با خودش میوههای جدیدی آورده؛ از خرمالو و انواع مرکبات گرفته تا انار. انار، میوه خوشخوراکی است که خیلی از خانوادهها آن را به اصطلاح دون میکنند و به همراه نمک و گلپر میخورند. انار خوردن در شب یلدا هم سالهای سال است که به یکی از آداب این شب طولانی سال تبدیل شده.

    اما خواص انار :

    تصفیه خون
    میدانید که انار یک تصفیهکننده خون بوده و برای کبد بسیار مناسب است. به این دلیل از قدیم خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه میشده است.
    از امام رضا(ع) نقل میکنند که: «انار بخورید تا دهانتان پاکیزه و خوشبو شود.» مطالعات متعدد نشان داده که عادت به خوردن این میوه مانع تشکیل پلاکهای دندانی و بروز پوسیدگی دندان میشود.

    تقویت قلب
    نکته مهمی که باید درباره انار بدانیم خاصیت حفاظتی آن در برابر بیماریهای قلبی است. انار احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را با کاهش فشار خون، جلوگیری از اکسید شدن LDL و تشکیل پلاک در دیواره عروق پایین آورده و ریسک ابتلا به گرفتگی عروق را کم میکند.

    رب انار
    یکی از فرآوردههای پرمصرف این میوه رب انار است؛به این ترتیب که آب انار را جوشانده و آن را تغلیظ میکنند و به عنوان چاشنی به خصوص در خورش فسنجان و تهیه زیتون پرورده مورد استفاده قرار میدهند. البته این رب میتواند ترش و یا شیرین باشد که با افزودن کمی شکر و یا آب نارنج و یا آب غوره این مزهها تقویت خواهند شد.

    ترکیب انار و گلپر
    خوردن این میوه و آب آن به دلیل ترکیباتی که دارد، یبوستآور است و خوردناش به همراه هسته مانند یک ملین عمل میکند اما به دلیل ایجاد مشکلاتی به هنگام دفع، بهتر است که یک چهارم آن را با هسته و بقیهاش را بدون هسته میل کنید.ضمنا از آنجا که این میوه نفاخ است، مصرف آن با گیاه معطری مانند گلپر که طبع گرمی دارد،خاصیت نفاخ بودن را از این میوه میگیرد.
    خوردن انار یا آب آن به تنهایی سوءهاضمهآور بوده و سوزش معده به دنبال دارد. به این دلیل خوردناش با گلپر توصیه میشود. یادتان باشد که خوردن مقدار کمی از انار گلپر زده بعد از غذا به هضم غذا کمک میکند.

    میوه بارداری
    خانمهای باردار نیز بهتر است در این دوران انار میل کنند زیرا این میوه هم علایم ویارشان را کاهش میدهد و هم به رشد جنین کمک میکند.

    آش انار
    با این میوه میتوانید آشی گرم تهیه کنید به نام آش انار که یزدیها آن را پخته و بیشتر از همه میل میکنند. طرز تهیهاش به این ترتیب است که برنج و لپه را به همراه سبزی آش (جعفری و گشنیز) و کمی سیر طبخ کرده و سپس نیم ساعت قبل از برداشتن آش از روی حرارت به آن آب انار یا رب انار میافزایند و به جای نعناع داغی که به سایر آشها اضافه میشود، به آن کمی گلپر میزنند.
    طرز تهیه

    منبع آنتیاکسیدان
    این میوه سرشار از ویتامین C (یکی از آنتیاکسیدانهای قوی) است و به این ترتیب، خوردن یک عدد از آن یا 100 سیسی از آب انار تامینکننده 16 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین است. ضمنا منبعی از ویتامین B5 و پتاسیم است و ترکیبات آنتیاکسیدانی آن هم از خانواده پلی فنولها، دیگر مواد ارزشمند این میوه هستند. مزه گس انار نیز به دلیل تاننی است که در پوستاش دارد، درست مثل چای.


    برای ارسال دیدگاه خود اینجا کلیک کنید




    ۵۰ خاصیــت مهــم انــار که نمــی دانستیــد !



    دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، از بین برنده غم و اندوه و افزایش هوش آدمی از جمله ۵۰ خواص خارق العاده انار هستند.

    خداوند متعال در هر فصلی میوه های متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از میوه ها استفاده کند. محققان طب قرآنی بر این عقیده اند که انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می نشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه های انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی می شوند.

    همچنین پزشکان و متخصصان تغذیه خواص انار را به ۵۰ مورد تقسیم کرده اند:

    ۱) پوست و ریشة انار ضدکرم

    ۲) انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی

    ۳) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.

    ۴) کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن

    ۵) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

    ۶) انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند (برای کسانی که آواز می خوانند)

    ۷) انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می دهد.

    ۸) طبع انار ترش سرد است.

    ۹) مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین

    ۱۰) کسانی که زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور کلی زیاده روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.

    ۱۱) جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.

    ۱۲) جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آنها بمالید.

    ۱۳) رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.

    ۱۴) رب انار یبوست می آورد.

    ۱۵) خوردن انار غم و اندوه را از بین می برد.

    ۱۶) کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می رود.

    ۱۷) خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می رود.

    ۱۸) برای از بین بردن ترشحات سادة زنانگی از دمکردة گل انار روزی ۲ استکان استفاده شود. ۵ گرم گل خشک در ۲۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده، بنوشید.

    ۱۹) برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

    ۲۰) کسانی که کرم دارند حدود سه یا چهار گرم پوست انار را با یک لیوان آب گرم میل نمایند. بهتر است یبوست نداشته باشند اگر چنانچه یبوست دارند یک روز قبل از خوردن پودر پوست انار مسهل یا سوپ های ملایم بخورند و ۲ ساعت بعد از خوردن پودر پوست انار مقداری سوپ میل شود.

    ۲۱) کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می کنند از دم کرده یا جوشاندة برگ انار به عنوان چای استفاده (۱۰ گرم در ۲۵۰ سی سی آب) کنند.

    ۲۲) دم کردة برگ انار میگرن را برطرف می نماید. ۵ عصر و آخر شب یک لیوان میل شود. ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده.

    ۲۳) برای درمان کرم کدو بین ۶۰ تا ۹۰ گرم پوست خشک کردة ریشه با ساقة انار را در ۲ لیوان آب به مدت ۲ شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آن را جوشانده تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در ۲ یا ۳ نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود. بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن می باشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد می نماید. اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است.

    ۲۴) در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.

    ۲۵) جوشاندة پوست انار جهت ترشحات سفید خانم ها مفید است.

    ۲۶) از ترکیب گلهای له شدة انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می شود.

    ۲۷) طبع انار سرد و تر است.

    ۲۸) پوست آن سرد و خشک است.

    ۲۹) انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی تر دارد.

    ۳۰) انار تولید کنندة اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

    ۳۱) برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن گاه بخورند بسیار خوب است.

    ۳۲) انار ترش نیروی جنسی را کاهش می دهد.

    ۳۳) عصارة گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

    ۳۴) گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. گل انار + عرق بید + عرق بیدمشک + عرق کاسنی + بارهنگ سپس زخم را بشویید.

    ۳۵) به جای گل ما می توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم. (مورد شماره ۳۴)

    ۳۶) کسانی که می خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

    ۳۷) خوردن انار مستی را رفع می کند.

    ۳۸) انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.

    ۳۹) بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.

    ۴۰) جوشاندة گل انار درمان کنندة پیوره و خون ریزی لثه می باشد.

    ۴۱) پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.

    ۴۲) کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

    ۴۳) اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می کند.

    ۴۴) امام صادق (ع) می فرمایند: بخورید انار را با پرده های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

    ۴۵) حضرت علی(ع) می فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.

    ۴۶) کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

    ۴۷) اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کنندة ادرار و تقویت کنندة دستگاه ادرار و مثانه است.

    ۴۸) انار دفع کنندة مضرات دخانیات می باشد.

    ۴۹) اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیدة آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می کند.

    ۵۰) اشخاصی که دارای طبع سرد و تر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند




    برای ارسال دیدگاه خود اینجا کلیک کنید





    خــواص فوقالعــادهی آب انــار





    آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود میبخشد و حتی میتواند توان جنسی را تقویت کند.

    آب انار

    از نظر طب قدیم ایران میوه انار سرد، تر و قابض است. آب انار سرد و تر است. پوست انار نیز سرد و خشک و بسیار قابض است.

    آب انار خون ساز است و خون را تصفیه میکند و برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است. رنگ صورت را شاداب میکند و شادی بخش و مفرح است. صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف میکند. برای افزایش وزن مصرف انار مفید است و آب انار مقوی قلب و معده است.

    آب انار راهکاری خوشمزه برای کاهش استرس

    متخصصان انگلیسی در یک بررسی جدید دریافتهاند که نوشیدن روزانه آب انار میتواند با پایین آوردن فشار خون و کاهش میزان هورمون استرس، تنشها و استرسهای کارمندان را در محل کار کمتر کند.

    متخصصان دانشگاه کوئین مارگات در ادینبورگ با انجام آزمایشاتی، تأثیر فیزیولوژیکی مصرف روزانه نیم لیتر آب انار را طی یک دوره دو هفتهای مورد ارزیابی قرار دادند.

    آنها دریافتند تمام 60 نفری که داوطلبانه در این آزمایش شرکت کرده بودند و در محیطهای کاری مختلف مشغول به کار بودند، پس از نوشیدن این آب میوه اشتیاق بیشتری پیدا کردند و کمتر دچار استرس و آشفتگی میشدند.

    به گزارش روزنامه تلگراف، مطالعات بسیاری تاکنون نشان داده است که آب انار مزایای بسیاری برای سلامتی دارد و انجام مطالعات بیشتر برای شناسایی خواص مفید این میوه ضروری است.

    آب انار چربیهای اضافی را آب میکند

    به نقل از مد نیوز ریپورت، این بار متخصصان تغذیه تاکید کردهاند که آب انار همچنین میتواند چربیهای اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد.

    این متخصصان در یک آزمایش یک ماهه ثابت کردند، میزان تشکیل سلولهای چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف میکنند، کاهش مییابد.

    کسانی که آب انار مینوشند، فشار خونشان نیز پایین میآید و بنابراین خطر بروز حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری کلیوی در این اشخاص نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکند.

    پزشکان معتقدند که آب انار میتواند مقدار اسید چرب موجود در خون موسوم به اسید چرب «NEFA» را کاهش دهد.

    آزمایشات قبلی که روی انسان و حیوانات انجام گرفته، نشان داده است که مقدار زیادی از این اسید چرب، ذخیره چربی را در اطراف شکم افزایش میدهد و در نتیجه سبب تشدید احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع دوم میشود.




    آب انار علیه سرطان

    خواص آنتی اکسیدانی انار تأثیر زیادی بر کاهش احتمال ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی دارد. آب انار به خاطر داشتن مقادیر فراوانی فلاوونوئید (نوعی آنتی اکسیدان) تأثیر فوقالعادهای بر خنثی سازی سرطان ناشی از رادیکالهای آزاد دارد.

    طی نتایج حاصله از تحقیقات روی موشها، این میوه میتواند در پیشگیری از سرطان پوست و سینه موثر باشد و نیز طی یافتههای جدید محققان آمریکائی، مصرف آب انار، روند رشد سلولهای سرطان پروستات را کاهش میدهد.

    در یک مطالعه زمانی که مصرف آب انار را ارزیابی کردند، مشخص شد: این ماده به دلیل وجود آنتی اکسیدان به مقدار زیاد میتواند به عنوان راهی برای مبارزه و جلوگیری از سرطان سینه باشد.
    آب انار همچنین میتواند چربیهای اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد

    این گروه دریافتند: میوههای قرمز دارای آب و دانه به طور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام «اسید الاژیک» تولید میکنند که به نظر میرسد برای جلوگیری از رشد سلولهای سرطان در بافتهای سینه مفید باشد.

    در آزمایشگاه محققان روی آنزیم روماتاس که نقش کلیدی در تولید استروژن و توسعه رشد سرطان سینه و اثرات دهها ترکیب موجود در انار که با مبارزه با سرطان سینه مرتبط هستند، مطالعه کردند.

    به طور کلی محققان اظهار داشتند: با استفاده از آب میوههای قرمز دانهدار به خصوص انار میتوان به مبارزه با رشد سرطان سینه پرداخت.

    آب انار سرشار از نوعی ماده آنتی اکسیدان است و همین ماده انار را در صدر میوههای دارای آنتی اکسیدان از قبیل زغال اخته، پرتقال و انگور قرار داده است.

    پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا معتقدند، میزان آنتی اکسیدان آب انار که به فنولیک موسوم است، از انواع چای سبز و زیتون سیاه نیز به مراتب بیشتر است. بر اساس پژوهش این محققان آب انار دست کم 20 درصد بیش از دیگر آب میوهها دارای خواص آنتی اکسیدان است.
    انار

    آب انار برای سلامت قلب


    نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار میتواند تا بیش از یک سوم، جریان خون به قلب را افزایش دهد.

    خواص آنتی اکسیدانی این میوه، از ایجاد کلسترول بد پیشگیری میکند و سرخرگها را تمیز نگه میدارد و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد.


    نوشیدن آب انار به بیماران کلیوی کمک میکند

    آب انار مزایای بسیار زیادی برای بیماران کلیوی به خصوص بیماران در حال دیالیز به همراه دارد.


    دکتر فرانک بروسیوس با اشاره به نتایج بررسی متخصصان دانشگاه میشیگان در این باره افزود: آب انار که شامل بالاترین سطوح آنتی اکسیدان پلی فنول است، قادر به کاهش تخریب سلولها به وسیله ایجاد رادیکالهای آزاد میشود. وجود چنین آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی بیماران کلیوی میتواند به دلیل ایجاد رادیکالهای آزاد در خون، امکان افزایش گردش خون به وسیله دستگاه دیالیز را فراهم کند.

    بر این اساس محققان، 101 بیمار دیالیزی را به طور تصادفی برای مصرف آب انار یا بدون مصرف این نوشیدنی انتخاب و بررسی کردند و نتایج آن نشان داد:
    آنهایی که هفتهای 3 بار نصف فنجان آب انار مصرف میکردند، نسبت به سایرین دچار کاهش التهابات مولکول و عفونتها در خون خود شدند.

    بیماران کلیوی که هر هفته از نوشیدنیهای ترش استفاده میکنند، احتمال عفونت که دومین عامل کشنده بیماران دیالیزی است را کاهش میدهند.

    تاکنون هیچ نوشیدنی دیگری که چنین خاصیت از بین برندگی عفونت را داشته باشد، مشاهده نشده است.



    ***آسمان تان ستاره باران باد**

    نصب ونگهداری سایت شما رابا انواع مدیریت محتوی
    برای حمایت ازتالارگفتگوی دانشجویان دانشگاه علوم وفنون مازندران






 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 11:52 AM بر حسب GMT +4 می باشد.