نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    410
    تشکر
    646
    تشکر شده 881 بار در 386 پست
    نوشته های وبلاگ
    6

    Ssdها، سرزمین داده‌های پرسرعت




    تعریف SSD

    کلمه SSD مخفف عبارت Solid State Drive یا درایو حالت جامد است. این ابزار ذخیره سازی اطلاعات فاقد هرگونه بخش مکانیکی است. اما برای ارتباط با دیگر بخش های کامپیوتر از رابط های کاربری معمول (مانند SATA) بهره می برد. درایو اس اس دی از چیپ های حافظه فلش برای نگهداری اطلاعات استفاده می کند.




    چرا SSD

    مهمترین مزیت این ابزار نگهداری اطلاعات آن است که تقریبا دسترسی آنی به اطلاعات دارید و مانند هارد دیسک درایو (HDD) نیازی نیست که مقداری زمان برای حرکت بخش مکانیکی هارد به محلی که اطلاعات در آن نگه داری می شوند، صرف گردد. همین مورد باعث افزایش فوق العاده سرعت کامپیوتر می شود. زیرا بقیه قطعات آن مانند پردازنده مرکزی (CPU)، کارت گرافیک و رم هم از همین تکنولوژی برای نگهداری، پردازش و تبادل اطلاعات استفاده می کنند.




    قیمت SSD

    علی رغم اینکه SSD ها از زمان تجاری شدن مرتبا کاهش قیمت داشته اند، اما هنوز هم قیمت آنها نسبت به HHD بیشتر است. هم اکنون قیمت تقریبی SSD به ازای هر گیگابایت، ۲.۵ تا ۳ دلار است. در حالی که قیمت هارد دیسک به ازای هر گیگابایت نزدیک به ۰.۱ دلار است. در بازار ایران برای یک اس اس دی اینتل ۴۰ گیگابایتی باید حدود ۱۴۰ هزار تومان پرداخت کنید.








    سرعت SSD

    برای اینکه بهتر متوجه تفاوت بسیار زیاد سرعت SSD و هارد دیسک شوید، تنها کافی است نگاهی به دو عکس روبرو بیاندازید: اس اس دی سرعت باز شدن برنامه ها را ۵ تا ۱۰ برابر افزایش می دهد. به گونه ای که هنگام کار، به نظر می رسد که برنامه به محض کلیک, فورا باز شده است. در آزمایش ما بر روی یک مک بوک پرو ۱۵ اینچ با اس اس دی X25 اینتل، سرعت باز شدن فتوشاپ CS5 کمتر از ۵ ثانیه بود. اس اس دی همچنین باعث افزایش سرعت بسیار محسوس بالا آمدن و کار سیستم عامل هم می گردد.




    انتخاب SSD

    درایوهای با کنترلر Indilinx (مانند اغلب مدل های OCZ) سرعت خواندن ترتیبی بهتری دارند و برای کار با فایل های حجیم کمی مناسب تراند. در حالی که درایوهای با کنترلر Intel (مانند سری X25 و X18 این شرکت) برای کار با تعداد بسیار زیاد فایل های کم حجم بهتر هستند. همچنین برای دست یابی اتفاقی به فایل های حجیم پایگاه داده ها (مثلا هنگام استفاده از اسپات لایت سیستم عامل مک او اس )، کنترلرهای اینتل کارکرد نسبتا بهتری دارند. کنترلرهای Samsung (در اغلب اس اس دی های این شرکت و برخی محصولات OCZ) هم کارکرد قابل قبولی دارند، اما سرعت آنها نسبت به دو مدل قبلی پایین تر است. تنها مواظب باشید که هنگام خرید به سراغ اس اس دی های با کنترلر JMicron (مانند برخی محصولات OCZ و کینگستون) نروید که احتمالا کارکرد مناسبی در اختیارتان نخواهند گذاشت.

    موضوعات مشابه:
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد...






 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 06:09 PM بر حسب GMT +4 می باشد.