برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9
  1. #1
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2013 May
    ارسال ها
    2
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    تابع برگشت پذیر فیبونانچی

    کسی میتونه فیبونانچی تابع برگشت پذیر کمکم کنه .فوریه


  2. #2
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط jellyfish نمایش پست ها
    سلام . براتون ایمیل کنم ؟ من بلد نیستم اینجا بزارم ولی خوب حلش کردم . با توضیحات .
    لطفا همین جا بذارید تا یه رفرنسی باشه برا بقیه و اینکه در آینده سوال تکراری نکنن..
    اگه فایل ه اول برید آپلود سنتر فروم بعد آدرسش رو اینجا بذارید...
    یا همینجا تگ asm رو انتخاب کنید و کدها رو در آن قرار دهید.

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  3. #3
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    34
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    اگر میخوایید به کسی ایمیل بدید نیازنیست تاپیکی زده بشه و بعد فقط درش ادرس ایمیل باشه و تمام!
    اگر هم فایلی قراره به کسی داده بشه داخل انجمن قرارش بدید.
    از آپلود سنتر فقط زمانی استفاده کنید که بخوایید عکسی رو مثلا آپلود کنید یا فایلی که انجمن از اون پشتیبانی نمیکنه . به غیر از اون تمام پروژه ها فایلهای آموزشی و ... رو تو خود انجمن آپلود کنید که هم ما بتونیم دسترسی ها رو مدیریت کنیم هم اطمینان حاصل بشه که فایلها باقی میمونن
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tishab نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط jellyfish نمایش پست ها
    سلام . براتون ایمیل کنم ؟ من بلد نیستم اینجا بزارم ولی خوب حلش کردم . با توضیحات .
    لطفا همین جا بذارید تا یه رفرنسی باشه برا بقیه و اینکه در آینده سوال تکراری نکنن..
    اگه فایل ه اول برید آپلود سنتر فروم بعد آدرسش رو اینجا بذارید...
    یا همینجا تگ asm رو انتخاب کنید و کدها رو در آن قرار دهید.
    همونطور که حسین جان اشاره کردن برای قرار دادن کدها میتونید از تگ مربوطه استفاده کنید من یکی دو سال پیش اموزش کامل و قدم به قدمش رو نوشتم از اینجا میتونید ببینید : http://forum.ustmb.ir/thread887.html
    اگر ضمیمه کردن فایلها در انجمن رو بلد نیستید و یا نمیدونید چیکار باید بکنید اینجا رو ببینید : http://forum.ustmb.ir/thread1909.html
    نهایتا بخش راهنمای انجمن رو ببینید : راهنمای استفاده از انجمن اگه به چیز بیشتری نیاز داشتید .

    فایل های پیوست شده
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  4. #4
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein نمایش پست ها
    اگر میخوایید به کسی ایمیل بدید نیازنیست تاپیکی زده بشه و بعد فقط درش ادرس ایمیل باشه و تمام!
    اگر هم فایلی قراره به کسی داده بشه داخل انجمن قرارش بدید.
    از آپلود سنتر فقط زمانی....................
    آقا حسین آروم تر.... بنده خدا ،طرف کپ کرد..

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  5. #5
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    34
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tishab نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein نمایش پست ها
    اگر میخوایید به کسی ایمیل بدید نیازنیست تاپیکی زده بشه و بعد فقط درش ادرس ایمیل باشه و تمام!
    اگر هم فایلی قراره به کسی داده بشه داخل انجمن قرارش بدید.
    از آپلود سنتر فقط زمانی....................
    آقا حسین آروم تر.... بنده خدا ،طرف کپ کرد..
    جدی؟
    من منظوری نداشتم فقط میخواستم تاکید کرده باشم که مطالبی که براش تاپیک زده میشه یه ارزشی داشته باشن و فردا روزی کسی با سرچ به اینجا رسید با یه تاپیک خالی مواجه نشه که فقط سلام و احوال پرسی و ... توشه .
    سعی ما تا حالا این بوده که کسایی که چیزی میپرسن و جوابی میگرن این جواب برای همه قابل دسترس و استفاده باشه البته مدیرای ما خیلی بیشتر با این رفتارای من آشنان و عادت کردن
    خلاصه کسی نباید اینو بخودش بگیره اگه خودشو جای ما بزاره همه چیز براش مشخص میشه

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  6. #6
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    دوستان سلام . من درگیر امتحاناتم هستم وگرنه خیلی زودتر سر میزدم . نقد جناب حسین کاملا بجاست . ولی شاید در مورد بچه های نرم خیلی باید سخت گیر تر باشن ولی من که از ریاضی هام درسته با زبانهای برنامه نویسی اشنام ولی ریز کارهارو نمیدونم . مثلا به این مطلب که در لینکها هست توجه کنید : ( بعنوان مثال من سورس کدی به زبان سی ++ دارم و میخوام اون رو در انجمن قرار بدم ) و ( مشخص کردن کد زبان ( اینجا یعنی cpp ) ) اینها یعنی چی ؟ وقتی میگن ++c دیگه cpp چیه ؟ اصلا کد زبان در سی شارپ که من کار میکنم کجاست ؟ میدونم مثلا در سی شارپ کم کم دات نت و ... اضافه میشه ولی اگر قرار باشه ببینم مثل همون cpp کجای برنامه هست . اصلا چه اهمیتی داره . اخه وقتی تو محیط برنامه رو مینویسی به اینا احتیاجی نداری . من اول یک گراف از فکرم میکشم بعد برنامه شو مینویسم و تا حالا به کدها برخورد نکردم . اگر منظورتون اخر های پیشرفته و وراثت هست یه چیزایی دیدم ولی در برنامه نویسی فعلا من برنامه مینویسم و تریس میکنم .


  7. #7
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    34
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط jellyfish نمایش پست ها
    دوستان سلام . من درگیر امتحاناتم هستم وگرنه خیلی زودتر سر میزدم . نقد جناب حسین کاملا بجاست . ولی شاید در مورد بچه های نرم خیلی باید سخت گیر تر باشن ولی من که از ریاضی هام درسته با زبانهای برنامه نویسی اشنام ولی ریز کارهارو نمیدونم . مثلا به این مطلب که در لینکها هست توجه کنید : ( بعنوان مثال من سورس کدی به زبان سی ++ دارم و میخوام اون رو در انجمن قرار بدم ) و ( مشخص کردن کد زبان ( اینجا یعنی cpp ) ) اینها یعنی چی ؟ وقتی میگن ++c دیگه cpp چیه ؟ اصلا کد زبان در سی شارپ که من کار میکنم کجاست ؟ میدونم مثلا در سی شارپ کم کم دات نت و ... اضافه میشه ولی اگر قرار باشه ببینم مثل همون cpp کجای برنامه هست . اصلا چه اهمیتی داره . اخه وقتی تو محیط برنامه رو مینویسی به اینا احتیاجی نداری . من اول یک گراف از فکرم میکشم بعد برنامه شو مینویسم و تا حالا به کدها برخورد نکردم . اگر منظورتون اخر های پیشرفته و وراثت هست یه چیزایی دیدم ولی در برنامه نویسی فعلا من برنامه مینویسم و تریس میکنم .
    سلام .
    دلیل اینکه ما کد سی شارپ کد اسمبلی کد سی ++ رو جدا کردیم و کد کد میکنیم بخاطر رنگی کردن اونهاست تا خوندنشون راحت تر بشه .
    مثلا من یه کدی میخوام بزارم تو انجمن سی++ هم هست . اینطوری میتونم این کارو بکنم . :
    روش اول همینطور معمولی کد رو بنویسم انگار که دارم یه متن مینوسیم :
    #include <iostream>
    int main()
    {
    std::cout<<"salam be hamegi";
    }
    روش دوم اینه که بیام اون رو بین tag کد قرار بدم . (یعنی بین [code] و [/ code] قرارش بدم )
    کد:
    #include <iostream>
    int main()
    {
          std::cout<<"salam be hamegi";
    }
    حالا راه سوم اینه که از کد سی ++ استفاده کنم (برای همین روی آیکون C++ کلیک میکنم یا روی اون آیکون کلیک میکنم و مینویسیم cpp و بعد بین تگ باز شده کدم رو قرار میدم )
    #include <iostream>
    int main()
    {
    std::cout<<"salam be hamegi";
    }

    خب حالا خودتون مقایسه کنید ببینید کدوم بهتره خوندنش و قشنگتر و راحت تره .


  8. #8
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    در ضمن یادم رفت بگم باید مثلا ConsoleApplication103\Program.csرو که در محیط برنام نوشتم رو کپی کنم یا باید دوباره عین برنامم رو بنویسم ؟ منظورم اونیه که زیرش خط کشیدم . چون تو note هم باز میشه .


  9. #9
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    34
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط jellyfish نمایش پست ها
    در ضمن یادم رفت بگم باید مثلا ConsoleApplication103\Program.csرو که در محیط برنام نوشتم رو کپی کنم یا باید دوباره عین برنامم رو بنویسم ؟ منظورم اونیه که زیرش خط کشیدم . چون تو note هم باز میشه .
    program.cs چون تو 99 درصد اوقات شما توش کدی وارد نمیکنید نیازی نیست . برای کدهای سی شارپ اگه Console یی برنامه بنویسید که همون main برنامه رو کپی میکنید . اگه WinForm کار میکنید کافیه روی فرم است کلیک کنید و View Code رو بزنید و بعد هرچی هست رو کپی کنید . :
    مثلا اینجا رو ببینید :http://forum.ustmb.ir/thread2134.html


 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 02:21 AM بر حسب GMT +4 می باشد.