صدای ایران: با پیشرفت علم و فناوری هر روز گجت هایی را می بینیم که به نیروی بیشتری نیاز دارند مثلاً صفحه نمایش گوشی ها و تبلت ها بزرگتر می شود و پردازنده های قویتر در لپ تاپ ها قرار می گیرند که علاوه بر اینکه گجت هایمان را قوی تر و دلنشین تر می کند به انرژی بسیار بیشتری نیز نیاز خواهیم داشت. چند سال پیش باطری ها از نوع نیکل کادمیوم یا Ni-Cd تولید می شدند که اگر به خاطر داشته باشید باید قبل از شارژ مجدد شارژ آنها را کاملاً استفاده می کردیم اما پس از جایگزینی این نوع باطری ها با باطری های لیتیوم یونی Li-ion دیگر نیازی به این کار نیست اما علاوه بر قدرت بالاتر هنوز به انرژی بیشتری برای گجت های قدرتمند امروزیمان نیازمندیم. محققان دانشگاه لیدز به تازگی نسل جدیدی از باطری ها را به نام باطری های ژله ای اختراع کرده اند که به اعتقاد آنها کوچکتر، ارزانتر، سبک تر و ایمن تر بوده و در عین حال قدرتمند تر از باطری های لیتیوم یونی کنونی است.

این باطری ها که احتمالاً در آینده جایگزین باطری های تبلت ها، لپ تاپ ها و گوشی های پرمصرف 4G می شوند حاوی حدوداً 70 درصد الکترولیت مایع بوده و می توان آنها را به هر شکل دلخواهی ساخت. دلیل اینکه باطری های لیتیومی کنونی در آتش امکان انفجار دارند این است که الکترولیت موجود در آنها از نوع مواد آلی می باشد حال اینکه قرار است در این باطری ها از الکترولیت های ژل مانند و پلیمری استفاده شود که این خطر را از بین می برد. از نظر قیمت طبق گفته محققان دانشگاه لیدز تولید این باطری ها حدود 10 تا 20 درصد ارزانتر از باطری های کنونی خواهد بود.
با وجود این باطری ها، شاید در آینده بتوانیم با یکبار شارژ یک روز کامل از لپ تاپ استفاده کنیم و دیگر مجبور نباشیم همیشه یک باطری ذخیره به همراه خود حمل کنیم همچنین با قابلیت شکل پذیری خوب می توانیم منتظر گجت هایی با اشکال متفاوت نیز باشیم.