صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 15
Like Tree5نفر پسندیدند

موضوع: نحوه ساخت domain و هاست مجازی در لوکال

  1. #1
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    نحوه ساخت domain و هاست مجازی در لوکال

    شما برای اجرای این آموزش احتیاج به نصب wamp یا xampp دارین:

    Virtual host: فضای مجازی! بطور واضح تر میگم ، شما قبلاً برای اینکه فایلهاتون رو اجرا کنین باید تو مرورگرتون 127.0.0.1 یا localhost به علاوه آدرس فایلهاتون رو میزدین تا بتونین برنامتون رو اجرا کنین. اما با ایجاد یک فضای مجازی در ویندوز میتونین یک سایت برای خودتون شبیه سازی کنین! در طول این آموزش یک سایت مجازی با عنوان
    کد PHP:
    www.example.com 
    ایجاد می کنیم ! منظور از مجازی اینه که توی نت در دسترس عموم نیست

    اما آموزش

    اول یک فولدر در درایو C با نام mysite ایجاد کنین

    بعد فایل httpd-vhosts.conf خودتون رو باز کنین(این فایل در فولدر آپاچی ، در زیرشاخه conf و زیرشاخه extra قرار دارد) و به انتهای فایل بروید

    به انتهای فایلتون کدهای زیر را اضافه کنین:

    کد PHP:
    NameVirtualHost  127.0.0.1:80
    <VirtualHost 127.0.0.1:80>
    DocumentRoot  "D:/wamp/www"
    ServerName localhost
    </VirtualHost>
    <
    VirtualHost  127.0.0.1:80>
    DocumentRoot C:/mysite
    ServerName www
    .example.com
    <Directory C:/mysite/>
    Options  Indexes FollowSymLinks
    AllowOverride All
    Order allow
    ,deny
    Allow from  all
    </Directory>
    </
    VirtualHost
    با این دستور یک فضای مجازی ایجاد کردیم، حالا باید سایتمون (همون کاری که DNS انجام میده) رو به هاستمون وصل کنیم

    به این مسیر برین :

    C:\Windows\system32\drivers\etc\
    و فایل hosts رو با notepad باز کنید

    و کد زیر رو اونجا بزنین

    کد PHP:
     127.0.0.1 www.example.com 
    میتونین کپی پیست کنید

    حالا apache رو restart کنین و در فولدر mysite در درایو C خودتون یک فایل php با عبارت echo "hello word "; ایجاد کنین و در مرورگر سایت
    کد PHP:
    www.example.com 
    رو وارد کنین!

    نکته: به دقت به مسیرها توجه کنین و مسیر وب سرور خودتون رو بزنین

    نکته: در صورتی که نتیجه نگرفتین فایل httpd.conf در زیرشاخه conf خودتون را باز کنین و این عبارت را جستجو کنین:
    Include "conf/extra/httpd-vhosts.conf"

    در صورتی که این عبارت disable بود ، آن را enable کنید و آپاچی را reset کنید و دوباره تست کنین

    حالا اگر همین مراحل را برای
    کد PHP:
    www.google.com 
    طی کنیم نتیجه کار به چه صورت خواهد بود؟ ممنون میشم مدیران شبکه هم نظراتشون رو بگن

    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط Codex : 12th June 2013 در ساعت 05:27 PM
    Shojaee و jellyfish این را میپسندند
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  2. #2
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    راه اندازی سایت روی لوکال هاست-localhost

    ممنون... عالی بود..
    جهت تکمیل فرمایشات آقای Codex به مطالب زیر هم یه نگاهی بندازین بد نی...
    -----------------------------------------------------------------------

    راه اندازی سایت روی لوکال هاست-localhost


    برای ساخت و راه اندازی یک سایت ما نیاز داریم تا از قبل بر روی سیستم خودمان یا همان لوکال هاست (localhost) سایت را طراحی و آماده و در نهایت تست کنیم و سپس بر روی هاست اصلی قرار بدیم.این کار از چند جنبه بسیار برای ما خوب میباشد،یکی این که نیازی به متصل بودن به اینترنت نیست ،تنها روی سیستم خودمان کار می کنیم و سرعت خوبی دارد....

    .
    لوکال هاست ( localhost ) چیست ؟

    لوکال هاست یک میزبان محلی می باشد ، بخوام ساده تر بگم هارد دیسک شما میشود همان فضای هاست اینترنتی شما و دامین localhost برابر همان دامنه اینترنتی شما می باشد با این فرق که فقط سایت رو کامپیوتر شما می باشد.
    لوکال هاست راهی برای بازکردن و اجرای همه ی فایل های php ، ASP می باشد.همچنین با دارا بودن پایگاه داده یا همون database توسط برنامه mysql همانند یک هاست و دامین اینترنتی روی کامپیوتر خودتان برای طراحی و تست سایت به کار می رود.
    نرم افزار های لوکال هاست ( xampp )

    حالا که مفهوم لوکال هاست رو گرفتید باید توسط یک برنامه لوکال هاست را درست کرد.wamp server , easy php , xampp , … معروف ترین نرم افزار ها برای این کار ما هستند که من خودم از xampp استفاده می کنم به شما هم همین توصیه رو می کنم !

    دانلود xampp : XAMPP | Free Development software downloads at SourceForge.net
    دانلود wampserver : WampServer, the web development platform on Windows - Apache, MySQL, PHP
    دانلود نرم افزارeasyphp : EasyPHP | Download EasyPHP : Get the latest version of WAMP package EasyPHP (PHP 5, Apache 2, MySQL 5, PhpMyAdmin, Xdebug... + modules)

    راه اندازی سایت بر روی لوکال هاست ( localhost )


    ابتدا نرم افزار xampp را نصب کنید (توصیه میشه درایو c ) سپس آن را اجرا کنید همانند شکل زیر.
    دقت کنید دو گزینه mysql و apache حتما فعال باشند.
    الان به مسیر روبه رو در کامپیوتر خود رفته ( drive C –> xampp –> htdocs ).
    سپس یک فولدر دلخواه مثلا به اسم site درست کنید درون پوشه htdocs.حالا خیلی خوب به حرف من گوش کنید نکته مهم این آموزش اینجاست !
    ” این فولدر site که درست کردید در واقع سایت شما می باشد ! ” به عبارت دیگر ” www.site.com = localhost/site ”
    مقدار localhost/site را اگر در مرورگر خود همان جا که آدرس سایت ها را وارد می کنید وارد کنید خواهید دید که اگر فایلی درون این پوشه site باشد به شما نشان داده خواهد شد ، حالا این فایل ها می تواند همان فایل های سایت شما باشد !! بستگی به سایتتون داره می تونه دینامیک یا استاتیک باشد.
    .

    آموزش phpmyadmin و ساخت پایگاه داده در سایت های دینامیک

    اگر در مرورگر خود آدرس localhost را وارد کنید خودکار به پوشه xampp یعنی localhost/xampp هدایت میشوید.
    اگر دوست دارید تا یک سایت دینامیک مثل سیستم مدیریت محتوای وردپرس و … نصب کنید حتما نیاز به یک پایگاه داده خواهید داشت پس بنابراین در همین صفحه localhost/xampp در سمت چپ گزینه ” phpmyadmin ” را پیدا کنید و آن را کلیک کنید.اگر دقت کنید الان خیلی راحت می شود یک پایگاه داده ساخت طبق شکل زیر .

    چند نکته را در آخر بگم : با ساخت این پایگاه داده به صورت خودکار یک username و رمز عبور به این پایگاه متصل میشه که مقادیر آن به صورت زیر می باشد.
    username : root
    password : هیچی خالیه خالی !!
    معمولا در اکثر جاها mysql hostname همون localhost حتی در همه سایت ها می باشد ولی اگر هاست رایگان دارید نیاز به تغییر آن شاید داشته باشید.

    منبع: پیکور | آموزش،اسکریپت،طراحی سایت،وردپرس


    Angehngte Grafiken
    • نوع فایل: gif localhost-xampp.gif (43.7 کیلو بایت,  این فایل 17 بار دانلود شده است)
    ویرایش توسط Tishab : 12th June 2013 در ساعت 07:03 PM
    Shojaee این نویسه را میپسندد.
    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  3. #3
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    این آموزش رو بنده خیلی وقت پیش تو آشیانه نوشتم:
    http://ashiyane.org/forums/archive/i...p/t-12115.html
    هدفم این هست که به یک حمله جالب برسیم ، همچنان منتظر نظراتتون در مورد اینکه اگر بجای example ، مراحل رو با Google طی کنیم چه اتفاقی میفته هستیم
    مدیران شبکه بسم ا...، نظر


    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  4. #4
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    25
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    فکر کنم
    با داشتن به سرور یا آی پی ولبد میتونیم تمام درخواستایی که از سیستم طرف رو گوگل میره رو بیاریم رو سروره خودمون
    با کمک این باید بشه فیک پیجو خیلی خوب پیاده سازی کرد که طرف از آدرس سایت نتونه بفهمه سایت اصلی هست با نه و .....



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  5. #5
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    فکر کنم
    با داشتن به سرور یا آی پی ولبد میتونیم تمام درخواستایی که از سیستم طرف رو گوگل میره رو بیاریم رو سروره خودمون
    با کمک این باید بشه فیک پیجو خیلی خوب پیاده سازی کرد که طرف از آدرس سایت نتونه بفهمه سایت اصلی هست با نه و .....
    نکتت در مورد ip valid و ادغامش با fake page جالب بود(عجب فکرای شیطانی داری )

    نکته اصلی هم در مورد ip valid هست، حالا سوال رو بازتر میکنم، اگر ip valid داشته باشید و این کار رو انجام بدین و من اگر Google رو بزنم میره رو کامپیوتر شخصی شما یا میره روی گوگل؟ چرا؟

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  6. #6
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    25
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    فکر کنم
    با داشتن به سرور یا آی پی ولبد میتونیم تمام درخواستایی که از سیستم طرف رو گوگل میره رو بیاریم رو سروره خودمون
    با کمک این باید بشه فیک پیجو خیلی خوب پیاده سازی کرد که طرف از آدرس سایت نتونه بفهمه سایت اصلی هست با نه و .....
    نکتت در مورد ip valid و ادغامش با fake page جالب بود(عجب فکرای شیطانی داری )

    نکته اصلی هم در مورد ip valid هست، حالا سوال رو بازتر میکنم، اگر ip valid داشته باشید و این کار رو انجام بدین و من اگر Google رو بزنم میره رو کامپیوتر شخصی شما یا میره روی گوگل؟ چرا؟


    فکرکنم اینجوری بشه که سیستم ما رو باز کنه
    وقتی Google.com بزنیم
    سیستم عامل اگه ببینه Domain داخل این فایل هست Dns چک نمیکنه و میاد این IP که مشخص کردیمو به google.com نسبت میده و اونه به عنوان google.com میاره .



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  7. #7
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    فکر کنم
    با داشتن به سرور یا آی پی ولبد میتونیم تمام درخواستایی که از سیستم طرف رو گوگل میره رو بیاریم رو سروره خودمون
    با کمک این باید بشه فیک پیجو خیلی خوب پیاده سازی کرد که طرف از آدرس سایت نتونه بفهمه سایت اصلی هست با نه و .....
    نکتت در مورد ip valid و ادغامش با fake page جالب بود(عجب فکرای شیطانی داری )

    نکته اصلی هم در مورد ip valid هست، حالا سوال رو بازتر میکنم، اگر ip valid داشته باشید و این کار رو انجام بدین و من اگر Google رو بزنم میره رو کامپیوتر شخصی شما یا میره روی گوگل؟ چرا؟


    فکرکنم اینجوری بشه که سیستم ما رو باز کنه
    وقتی Google.com بزنیم
    سیستم عامل اگه ببینه Domain داخل این فایل هست Dns چک نمیکنه و میاد این IP که مشخص کردیمو به google.com نسبت میده و اونه به عنوان google.com میاره .
    پس اینطوری گوگل همیشه در معرض خطره که

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  8. #8
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    25
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    فکر کنم
    با داشتن به سرور یا آی پی ولبد میتونیم تمام درخواستایی که از سیستم طرف رو گوگل میره رو بیاریم رو سروره خودمون
    با کمک این باید بشه فیک پیجو خیلی خوب پیاده سازی کرد که طرف از آدرس سایت نتونه بفهمه سایت اصلی هست با نه و .....
    نکتت در مورد ip valid و ادغامش با fake page جالب بود(عجب فکرای شیطانی داری )

    نکته اصلی هم در مورد ip valid هست، حالا سوال رو بازتر میکنم، اگر ip valid داشته باشید و این کار رو انجام بدین و من اگر Google رو بزنم میره رو کامپیوتر شخصی شما یا میره روی گوگل؟ چرا؟


    فکرکنم اینجوری بشه که سیستم ما رو باز کنه
    وقتی Google.com بزنیم
    سیستم عامل اگه ببینه Domain داخل این فایل هست Dns چک نمیکنه و میاد این IP که مشخص کردیمو به google.com نسبت میده و اونه به عنوان google.com میاره .

    پس اینطوری گوگل همیشه در معرض خطره که
    اگه تو فایل Hosts تنظیم شده باشه گوگل بازم بالا میاد ؟؟



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  9. #9
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    فکر کنم
    با داشتن به سرور یا آی پی ولبد میتونیم تمام درخواستایی که از سیستم طرف رو گوگل میره رو بیاریم رو سروره خودمون
    با کمک این باید بشه فیک پیجو خیلی خوب پیاده سازی کرد که طرف از آدرس سایت نتونه بفهمه سایت اصلی هست با نه و .....
    نکتت در مورد ip valid و ادغامش با fake page جالب بود(عجب فکرای شیطانی داری )

    نکته اصلی هم در مورد ip valid هست، حالا سوال رو بازتر میکنم، اگر ip valid داشته باشید و این کار رو انجام بدین و من اگر Google رو بزنم میره رو کامپیوتر شخصی شما یا میره روی گوگل؟ چرا؟


    فکرکنم اینجوری بشه که سیستم ما رو باز کنه
    وقتی Google.com بزنیم
    سیستم عامل اگه ببینه Domain داخل این فایل هست Dns چک نمیکنه و میاد این IP که مشخص کردیمو به google.com نسبت میده و اونه به عنوان google.com میاره .

    پس اینطوری گوگل همیشه در معرض خطره که
    اگه تو فایل Hosts تنظیم شده باشه گوگل بازم بالا میاد ؟؟
    برای کامپیوتر شما که تنظیم کردی خیر، منظورم برای سیستم های دیگه است که چه اتفاقی میفته

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  10. #10
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    25
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    فکر کنم
    با داشتن به سرور یا آی پی ولبد میتونیم تمام درخواستایی که از سیستم طرف رو گوگل میره رو بیاریم رو سروره خودمون
    با کمک این باید بشه فیک پیجو خیلی خوب پیاده سازی کرد که طرف از آدرس سایت نتونه بفهمه سایت اصلی هست با نه و .....
    نکتت در مورد ip valid و ادغامش با fake page جالب بود(عجب فکرای شیطانی داری )

    نکته اصلی هم در مورد ip valid هست، حالا سوال رو بازتر میکنم، اگر ip valid داشته باشید و این کار رو انجام بدین و من اگر Google رو بزنم میره رو کامپیوتر شخصی شما یا میره روی گوگل؟ چرا؟


    فکرکنم اینجوری بشه که سیستم ما رو باز کنه
    وقتی Google.com بزنیم
    سیستم عامل اگه ببینه Domain داخل این فایل هست Dns چک نمیکنه و میاد این IP که مشخص کردیمو به google.com نسبت میده و اونه به عنوان google.com میاره .

    پس اینطوری گوگل همیشه در معرض خطره که
    اگه تو فایل Hosts تنظیم شده باشه گوگل بازم بالا میاد ؟؟
    برای کامپیوتر شما که تنظیم کردی خیر، منظورم برای سیستم های دیگه است که چه اتفاقی میفته
    اتفاق خاصٌی نباید بیفته !



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


 

 
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 08:02 PM بر حسب GMT +4.5 می باشد.