نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5
Like Tree2نفر پسندیدند
  • 1 ارسال توسط returnx
  • 1 ارسال توسط returnx

موضوع: برنامه نویسی به زبان فرترن ........(پرسش و پاسخ)

  1. #1
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    برنامه نویسی به زبان فرترن ........(پرسش و پاسخ)

    سلام
    فرترن یکی از زبان های سطح بالاست و برای محاسبات پیچیده ریاضی استفاده میشه (یا میشد..!!)..

    امروزه چقدر ازش استفاده میشه...؟؟
    محیط برنامه نویسی و کداش چجوریاست؟؟
    و بیشتر شبیه چ زبونی ه..؟؟
    کلا اطلاعاتی داشتین بگین..

    (دیدم فروم خوابیده گفتم یه سوالی کنیم تا..)



    موضوعات مشابه:
    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  2. #2
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    FORTRAN

    فورترن (FORTRAN مخفف FORmula TRANslation) زبان برنامه‌نویسی مفسری است (ایستای کامپایل شده). زبان برنامه‌نویسی فورترن زبانی ساده و محاسباتی است و پروژه‌های بسیاری از رشته‌های فنی مهندسی به کمک این زبان نوشته و اجرا شده‌است.


    این زبان در دهه۱۹۵۰ در شرکت آی‌بی‌ام توسط ۲۵ نفر از دانشمندان برجستهٔ رایانه به سرپرستی جان بکوس (John Backus) طراحی شد. فورترن اولین زبان برنامه نویسی سطح بالا است. نسخه‌های اخیر فورترن بر خلاف نسخه‌های قدیمی دارای قابلیت‌های شی‌گرایی هستند. فورترن دومین زبانی بود که از سوی انسی (ANSI) استاندارد شد تکامل آن را می‌توان در نسخه‌های پرشمار بعدی آن دید (فورترن ۶۶، فورترن۷۷، فورترن ۹۰، فورترن۹۵ و فورترن ۲۰۰۳). در فورترن سازگاری میان هر نسخه با نسخه پیشین هم‌چنان حفظ شد. از نسخه‌های جدید آن می‌توان به ویژوال فرترن اشاره کرد.

    فورترن نخستین زبان برنامه‌نویسی سطح بالا است. این زبان دهه‌هایی چند پرکاربردترین زبان رایانه‌ای در زمینه فیزیک و اقتصادسنجی بود. فورترن اکنون نیز به‌صورت گسترده در محاسبات علمی و محاسبات عددی بکار برده می‌شود.

    از مزیت‌های فورترن «تعریف متغیر در این زبان» است. در فرترن مانندسایر زبان‌های سطح بالا مثل پاسکال یا سی، صحیح یا اعشاری بودن متغیر باید تعریف شود. البته در این زبان به طور قراردادی متغیرهایی که با یکی از حروف زیر آغاز میشوند صحیح فرض می‌شوند و سایر متغیرها اعشاری در نظر گرفته می‌شوند.
    I J K L M N




    منبع: ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد



    پ.ن : نمیخواستم اینارو کپی کنم و میخواستم با نظر و اطلاعاتی که دوستان میدن با این زبان آشنا بشیم ولی ظاهرا کسی آشنایی زیادی نداره و یا....

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  3. #3
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    خوب زبانی را گفتی که زبان تجاری نیست و برنامه نویس های کمی با این زبان سروکار دارند ، در ایران هم در دانشگاه ها تدریس نمیشه(مگر در رشته های خاص) ؛ برای همین افراد زیادی با این زبان آشنا نیستند...
    اطلاعات ما هم در همین حد ویکیپدیا بود و با این حد اطلاعات هم خیلی نمیشه بحث مفیدی کرد...

    Tishab این نویسه را میپسندد.

  4. #4
    SUPERMODERATOR
    تاریخ عضویت
    2012 May
    ارسال ها
    430
    تشکر
    750
    تشکر شده 961 بار در 440 پست
    نوشته های وبلاگ
    4


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    گفتم روو یه زبونی بحث شه که توو سایت های دیگه کمتر توجه شده باشه.... و یا حتی این تاپیک یه رفرنسی بشه برا همه...
    ولی خب همینطور ک گفتی عموما باهاش آشنا نیستن....
    تازه میخواستم بعده این درباره زبان کوبول هم صحبت شه در یه تاپیک دیگه... که بیخیال شدم..

    سه جمله برای کسب موفقیت: ..... 1. بیشتر از دیگران بدانید.....2. بیشتر از دیگران کار کنید......3. کمتر انتظار داشته باشید. ( ویلیام شکسپیر )

  5. #5
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tishab نمایش پست ها
    گفتم روو یه زبونی بحث شه که توو سایت های دیگه کمتر توجه شده باشه.... و یا حتی این تاپیک یه رفرنسی بشه برا همه...
    ولی خب همینطور ک گفتی عموما باهاش آشنا نیستن....
    تازه میخواستم بعده این درباره زبان کوبول هم صحبت شه در یه تاپیک دیگه... که بیخیال شدم..
    خیلی از مباحث دیگه هست که میشه روش بحث کرد ، در ضمن بحث کردن روی یک زبان خیلی فایده ای نداره ، چون زبان صرفا یک ابزاره بعضی از این زبان ها مثل آچار فرانسه اند (به هر درد بی درمانی دوان) بعضی ها هم مثل فرترن فقط برای کار های خاصی به کار می رند ، اگر بحث هایی در مورد مفاهیم راه بیفته بسیار خوب و عالی میشه ، چون تا مفاهیم را نشناسیم ، چه فایده که بدونیم فلان زبان قابلیت پیاده سازی فلان مفهوم را داره!!!؟
    مثلا مفاهیمی مثل : fork , Multi Threading,asynchronous computation و...
    اگر هم فکر می کنید بحث کردن روی زبان ها میتونه کمک کنه ، فکر کنم زبان هایی مثل C/C++ به اندازه کافی موضوع برای بحث کردن داشته باشن تا چند وقت ادامه پیدا کنه به هر حال آچار فرانسه هستند تو دنیای برنامه نویسی تا فرترن که مثل یک ابزار خاص برای یک قشر خاص هست !! اکثر دوستان هم با این زبان ها آشنا هستند...

    ویرایش توسط returnx : 27th September 2013 در ساعت 11:02 AM
    Tishab این نویسه را میپسندد.

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 06:26 PM بر حسب GMT +4 می باشد.