برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5
Like Tree3نفر پسندیدند
  • 1 ارسال توسط returnx
  • 2 ارسال توسط Hossein

موضوع: چگونگی نمایش فایل Gif در سی شارپ

  1. #1
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    چگونگی نمایش فایل Gif در سی شارپ

    دوستان سلام .
    فک کنم کم کم دارم در گرافیک غرق میشم ... . تنها موردی که با اون در سی شارپ کار نکردم قرار دادن فایل های گیف در پروژه هام هست . همه کار ها اوکی هست ولی عکس گیف متحرک نیست و فکر میکنم برای متحرک بودن اون در سی شارپ نیاز به مکمل و یا کد های خاصی باشه . ممنون میشم دوستانی که کار کردن راهنمائیم کنن . البته می دونم که مراحل نمایش یک gif بکمک یک ترد (thread) صورت می گیره . ولی تا به این لحظه موفق نبودم .

    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط jellyfish : 21st September 2014 در ساعت 05:44 PM

  2. #2
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    0 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    در صورتی که تصویر شما متحرک باشه ، کافیه اون را در یک Picture Box نمایش بدید ، در زمان اجرا به طور خودکار تصویر متحرک را خواهید دید...

    Mahshid این نویسه را میپسندد.

  3. #3
    کاربر فعـال
    تاریخ عضویت
    2013 March
    ارسال ها
    101
    تشکر
    154
    تشکر شده 124 بار در 75 پست


    0 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    بله . ولی اگر ما بیشتر متد های گرافیکی رو بصورت مجموعه جم کنیم و اون رو در رفرنس اد کنیم و به یوزینگ اضافه کنیم دیگه متحرکی نداریم . برای فعال کردن متحرک شدن فایل گیف چه کد هایی رو باید در جعبه گرافیکی مون قرار بدیم ؟


  4. #4
    Moderator
    تاریخ عضویت
    2012 November
    ارسال ها
    128
    تشکر
    28
    تشکر شده 173 بار در 77 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    دقیقا متوجه منظورتون نشدم ، میشه یکم بیشتر توضیح بدید...


  5. #5
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    34
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط jellyfish نمایش پست ها
    دوستان سلام .
    فک کنم کم کم دارم در گرافیک غرق میشم ... . تنها موردی که با اون در سی شارپ کار نکردم قرار دادن فایل های گیف در پروژه هام هست . همه کار ها اوکی هست ولی عکس گیف متحرک نیست و فکر میکنم برای متحرک بودن اون در سی شارپ نیاز به مکمل و یا کد های خاصی باشه . ممنون میشم دوستانی که کار کردن راهنمائیم کنن . البته می دونم که مراحل نمایش یک gif بکمک یک ترد (thread) صورت می گیره . ولی تا به این لحظه موفق نبودم .
    همونطور که جناب مهندس گفتن PictureBox بصورت دیفالت نمایش فایلهای Gif رو پشتیبانی میکنه .
    تنها زمانی که از کنترلهای دیگه بخواید استفاده کنید (مثلا پراپرتی BackGroundImage اونها رو ست کنید) لازم دارید که خودتون مدیریتش کنید و فریم به فریم اون رو نمایش بدید .
    مثل نمونه زیر :

    Image gifImage = Image.FromFile(path);
    FrameDimension dimension = new FrameDimension(gifImage.FrameDimensionsList[0]);
    int frameCount = gifImage.GetFrameCount(dimension);


    و نهایتا با دستور زیر اون رو استفاده کنید (نمایش بدید مثلا )

    gifImage.SelectActiveFrame(dimension, index);


    توضیحات بیشتر

    Mahshid و jellyfish این را میپسندند
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 04:19 PM بر حسب GMT +4 می باشد.