برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 22
Like Tree24نفر پسندیدند

موضوع: php در 1 دقیقه

  1. #11
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    php بدون mysql مثل شیر بی دندون میمونه
    طی 2 الی 3 پست آتی سعی میکنم فقط کار با mysql و phpmyadmin رو ارائه کنم؛ (چون بانک های اطلاعاتی خودشون مباحث جداگانه ای دارند)
    و بعد از اون دوباره شروع خواهم کرد به مباحث php و ارتباط با mysql و کوئری گرفتن از دیتابیس

    Hossein و F.Fakhari این را میپسندند
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  2. #12
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    PHPMyAdmin:
    در پنل xampp ابتدا apache و mysql را استارت کنید و سپس به آدرس http://localhost/phpmyadmin بروید
    در قسمت create new database میتوانید بانک خود را ایجاد کنید
    قسمت collation برای انتخاب نوع زبانی است که میخواهید در db ذخیره شود.
    برای مثال زبان فارسی : utf8_persian_ci

    Hossein این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  3. #13
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    بعد از ایجاد db ، میتوانید table خود را از قسمت Create new table on database<DB NAME> ایجاد کنید.
    پس از ایجاد table یک سری تنظیمات field، type ، collation و ... بنا بر نیازهایتان باید تنظیم شوند.

    Hossein این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  4. #14
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نحوه connect شدن به mysql در php:
    کد PHP:
    mysql_connect(Host,Username,Password); 
    Host: نام میزبان شما در اینجا قرار خواهد گرفت که معمولاً localhost است .
    Username: نام کاربری برای وصل شدن به mysql
    Password: رمز عبور برای وصل شدن به mysql

    اگر xampp نصب کرده اید برای وصل شدن به mysql از دستور زیر استفاده کنید:
    کد PHP:
    mysql_connect('localhost','root',''); 


    Hossein این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  5. #15
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    بعد از connect شدن به mysql نوبت انتخاب db است:

    کد PHP:
    mysql_select_db('DB Name'); 


    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  6. #16
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    پس از انتخاب دیتابیس از دستور زیر به منظور پرس و جو (query) در db استفاده می شود:
    کد PHP:
    mysql_query("Query"); 


    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  7. #17
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    بعد از کوئری گرفتن از db نیاز هست داده های ما در یک قالب مانند آرایه قرار گیرند، بنابراین از دستور زیر استفاده می نماییم:
    کد PHP:
    $arr mysql_fetch_array(); 


    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  8. #18
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    پس برای چاپ کردن نتیجه کوئری:

    کد PHP:
    $resource mysql_query("Query");  
    while(
    $row= @mysql_fetch_array($resource)){
            echo 
    $row['COL_NAME'];

    نکته : @ برای جلوگیری از ارور در خروجی و تاکید بر ادامه دستورات می باشد

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  9. #19
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    برای جلوگیری از حملات Sql Injection قبل از ارسال کوئری، مقادیر خطرناک رو ازش خارج می کنیم:

    کد PHP:
    $safe_query mysql_real_escape_string('Query'); 


    Shojaee این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  10. #20
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نکات ابتدایی بهینه سازی (1):
    در حالت های شرطی سعی کنید فقط از عبارات بزرگتر یا کوچکتر یا مساوی استفاده کنید
    برای مثال برای چک کردن عددی که بزرگتر مساوی 1000است :
    کد PHP:
    if($var >= 1000
    دستور را به شکل زیر خلاصه کنید:

    کد PHP:
    if($var 999


    Tishab این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

 

 
صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 09:26 PM بر حسب GMT +4 می باشد.