برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 30
Like Tree15نفر پسندیدند

موضوع: سوال و جواب

  1. #1
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    سوال و جواب

    دوستان هرگونه سوالی در مورد زبان php و یا برنامه های مرتبط با این زبان دارند دراین تاپیک مطرح کنند
    با تشکر
    :wubsmiley:

    Hossein این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    IRAN :D
    ارسال ها
    738
    تشکر
    1,825
    تشکر شده 1,056 بار در 493 پست
    نوشته های وبلاگ
    15


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    در زبان PHP نوع متغیر(اعم از int و ...) قابل تعریف نمی باشد..

    یعنی فقط مسشه متن یا کاراکتر چاپ کرد نمیشه متغیر از نوع خاصی تعریف کرد..>>؟؟


    رازی است در سادگی، که همگان نمی‌دانند

  3. #3
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    33
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    فرق بین lightspeed و Apache چیست ؟

    سلام .
    من یه سوال دارم . بین انتخاب Apache و lightspeed کدوم رو باید انتخاب کرد .از رایگان و غیر رایگان بودن اینها بگزریم . من شنیدم لایت اسپید گاها شده سرعتش دو برابر آپاچی هست ! آیا این حرف درسته کاملا یا اینکه نسبی هست ؟
    از لحاظ امنیت و پرفورمنس و انعطاف چطورن ؟ ( اصلا این انعطاف اینها کجاها مشخص میشه که مثلا یکی منعطف هست اون یکی نیست ! تو چه زمینه ای این انعطاف عنوان میشه )
    nginx (درست گفتم؟ ) این چطوره و کجای کاره .
    لطفا یه توضیحی تو این زمینه هم بده و ملاکهای انتخاب و عدم انتخاب اینها رو برای ما مشخص کن .

    سوال دوم من در مورد خود MySQL هست . بنظرم یکجا خوندم دیگه رایگان نیست درسته این مطلب ؟ میشه یه توضیحی تو این زمینه هم بدی

    پیشاپیش ممنونم .

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  4. #4
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط freshte نمایش پست ها
    در زبان PHP نوع متغیر(اعم از int و ...) قابل تعریف نمی باشد..

    یعنی فقط مسشه متن یا کاراکتر چاپ کرد نمیشه متغیر از نوع خاصی تعریف کرد..>>؟؟
    ببخشید معذرت میخوام نمیدونم کی پست گذاشتین؟
    اگر دیر جواب میدم ببخشید ندیدم

    اتفاقاً از قصد توضیح بیشتر ندادم تا ببینم چه کسی متوجه نکته میشه
    اتفاقاً php انواع داده ها رو پشتیبانی میکنه اما به چه صورت؟
    وقتی شما یه عدد انتساب میدین بالفرض :
    کد PHP:
    $var 0
    php بصورت اتوماتیک $var رو یه متغیر از نوع int میشناسه و به همین ترتیب برای انواع داده های دیگر.
    عمل تبدیل داده(typecasting) هم در php انجام میشه.
    این مثال از سایت php.net هست که تماماً منظور بنده را می رساند:
    کد PHP:
    <?php
    $foo 
    "0";  // $foo is string (ASCII 48)
    $foo += 2;   // $foo is now an integer (2)
    $foo $foo 1.3;  // $foo is now a float (3.3)
    $foo "10 Little Piggies"// $foo is integer (15)
    $foo "10 Small Pigs";     // $foo is integer (15)
    ?>


    Hossein و Mahshid این را میپسندند
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  5. #5
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Master نمایش پست ها
    سلام .
    من یه سوال دارم . بین انتخاب Apache و lightspeed کدوم رو باید انتخاب کرد .از رایگان و غیر رایگان بودن اینها بگزریم . من شنیدم لایت اسپید گاها شده سرعتش دو برابر آپاچی هست ! آیا این حرف درسته کاملا یا اینکه نسبی هست ؟
    از لحاظ امنیت و پرفورمنس و انعطاف چطورن ؟ ( اصلا این انعطاف اینها کجاها مشخص میشه که مثلا یکی منعطف هست اون یکی نیست ! تو چه زمینه ای این انعطاف عنوان میشه )
    nginx (درست گفتم؟ ) این چطوره و کجای کاره .
    لطفا یه توضیحی تو این زمینه هم بده و ملاکهای انتخاب و عدم انتخاب اینها رو برای ما مشخص کن .

    سوال دوم من در مورد خود MySQL هست . بنظرم یکجا خوندم دیگه رایگان نیست درسته این مطلب ؟ میشه یه توضیحی تو این زمینه هم بدی

    پیشاپیش ممنونم .
    سلام
    وب سرورهای زیادی وجود داره مثل apache و lighttpd و litespeed و nginx و ....
    apache محبوب ترین وب سرور دنیاست ، کار باهاش راحته، کنترل پنل های زیادی باهاش کار میکنن(یعنی سازگارن باهاشن) و در کل میشه گفت خیلی خوبه
    lighttpd بی ساپورت ترین وب سرور مشهور است، کارایی و performanceش از apache بالاتره (من باهاش کار نکردم و سمتش نرفتم)
    litespeed با ساپورت ترین و دو نسخه داره که enterpriseش پولیه ، کاملاً با apache هماهنگه و راحت میشه از apache سوئیچ کرد به lite. برای کانفش یه gui داره
    nginx قویترین وب سروری هست که باهاش کار کردم، کار باهاش فوق العاده سخته، کنترل پنل سازگار باهاش رو من تا به حال ندیدم یه افزونه Dangix هست که میچسبه به DirectAdmin و کارو راحت میکنه که من نصبش نکردم و ندیدم اما 99% احتمال کار نمیده، خیلی ها ادعا میکنن که کار باهاشو بلدن ولی در اصل بلد نیستن

    در مورد امنیت اگر خوب کانف بزنی apache خوبه اما اگر اصلاً وارد نیستی برو سمت litespeed
    واسه ddos اسکریپت csf میتونه کمک کنه

    MySql تا اونجایی که میدونم واسه کمپانی oracle و مجانی هم هست ، خیالت راحت

    Hossein, Mahshid و dokhtare.babash این نویسه را میپسندند.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  6. #6
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2012 January
    ارسال ها
    4
    تشکر
    26
    تشکر شده 3 بار در 2 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام
    یک سوال داشتم
    ما وقتی یک فرم رو submit میکنیم و با action میفرستیم واسه مثلا x.php اونوقت اون x.php میفهمه که این فیلدها از کجا اومده؟
    آخه توی x.php وقتی بخواد محتویات فرم رو بگیره باید از
    کد:
    $_POST[textfield]
    استفاده کنه و اینجا اصلا مشخص نکرده که فرستنده کیه.
    اگه جواب مثبته میتونیم توی صفحه لوکال خودمون یک تکست فیلد بزاریم و واسه x.php سرور پست کنیم؟

    و سوال بعدی اینکه میشه با php کاری کرد که از redirect های بعدی مطلع شد؟
    مثلا الان کد ما توی x هست و میفرسته واسه y اون هم میده به z حالا ما توی x میتونیم z رو پیدا کنیم.

    شرمنده زیاد شد مرسی


  7. #7
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed3715 نمایش پست ها
    سلام
    یک سوال داشتم
    ما وقتی یک فرم رو submit میکنیم و با action میفرستیم واسه مثلا x.php اونوقت اون x.php میفهمه که این فیلدها از کجا اومده؟
    آخه توی x.php وقتی بخواد محتویات فرم رو بگیره باید از
    کد:
    $_post[textfield]
    استفاده کنه و اینجا اصلا مشخص نکرده که فرستنده کیه.
    اگه جواب مثبته میتونیم توی صفحه لوکال خودمون یک تکست فیلد بزاریم و واسه x.php سرور پست کنیم؟

    و سوال بعدی اینکه میشه با php کاری کرد که از redirect های بعدی مطلع شد؟
    مثلا الان کد ما توی x هست و میفرسته واسه y اون هم میده به z حالا ما توی x میتونیم z رو پیدا کنیم.

    شرمنده زیاد شد مرسی
    سلام
    سوال اولتون گنگه ! واضحتر بگین
    سوال دومتون ، از کد زیر استفاده کنید:
    کد PHP:
    $_server['http_referer'];//حتماً با حروف بزرگ 


    ویرایش توسط Codex : 21st February 2012 در ساعت 09:16 PM
    Hossein این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  8. #8
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2012 January
    ارسال ها
    4
    تشکر
    26
    تشکر شده 3 بار در 2 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed3715 نمایش پست ها
    سلام
    یک سوال داشتم
    ما وقتی یک فرم رو submit میکنیم و با action میفرستیم واسه مثلا x.php اونوقت اون x.php میفهمه که این فیلدها از کجا اومده؟
    آخه توی x.php وقتی بخواد محتویات فرم رو بگیره باید از
    کد:
    $_post[textfield]
    استفاده کنه و اینجا اصلا مشخص نکرده که فرستنده کیه.
    اگه جواب مثبته میتونیم توی صفحه لوکال خودمون یک تکست فیلد بزاریم و واسه x.php سرور پست کنیم؟

    و سوال بعدی اینکه میشه با php کاری کرد که از redirect های بعدی مطلع شد؟
    مثلا الان کد ما توی x هست و میفرسته واسه y اون هم میده به z حالا ما توی x میتونیم z رو پیدا کنیم.

    شرمنده زیاد شد مرسی
    سلام
    سوال اولتون گنگه ! واضحتر بگین
    سوال دومتون ، از کد زیر استفاده کنید:
    کد PHP:
    $_server['http_referer'];//حتماً با حروف بزرگ 
    ممنون

    ببینید مثلا توی صفحه login.php دو تا فیلد یوزرنیم و پسورد هست که بعد از submit شدن به check.php فرستاده میشن برای چک کردن یوزر پس .
    حالا توی اون check.php برای اینکه اون اطلاعاتی که از login.php اومده طرفش رو بگیره قاعدتا باید مثلا از
    کد:
    $user= $_POST["tfuser"]
    استفاده کنه دیگه .
    حالا سوالم اینه که ما میتونیم یک صفحه مثل login.php توی لوکال هاست خودمون درست کنیم که اسم فیلدهای یوزر پس عینا مثل login.php باشه و بوسیله تگ action به check.php بفرستیم؟

    میشه در مورد
    کد PHP:
    $_server['http_referer'];//حتماً با حروف بزرگ 
    توضیح بدین؟چون بقیه پارامتراش مثل
    کد PHP:
    $_SERVER['SERVER_NAME'
    یا
    کد PHP:
    $_SERVER['SERVER_ADMIN'
    امتحان کردم جواب داد ولی این نه .

    و اینکه چطور میشه به یک المان مثل textfield یا button در صفحه دیگه دسترسی داشت؟

    ممنون میشم جوابمو بدین :wubsmiley:


  9. #9
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    در مورد سوال اولتون بله ، اکشن فرم رو شما روی هر چیزی حتی URL میتونین تنظیم کنین
    http_referer واسه زمانی است که شما از یه لینکی یا ... وارد سایت مقصد میشین
    برای درک بهتر 2 فایل ایجاد کنید ، فایل اول لینک ( تگ a) به فایل دوم داشته باشه، برای مثال :
    کد PHP:
    <a href="second.php">link</a
    فایل دوم را با کد زیر ایجاد کنید(اگر از تگ بالا استفاده میکنید نام این فایل را second.php بذارید):
    کد PHP:
    echo $_SERVER['HTTP_REFERER']; 
    حالا در لوکال هاست فایل اول را باز کنید ، روی لینک کلیک کنید تا نتیجه را در فایل دوم ببینید

    Hossein و saeed3715 این را میپسندند
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  10. #10
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    Question Orm

    سلام

    اگه ممکنه درباره ی ORM و روش استفاده از ORM توضیح بدید.


    ممنون


 

 
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 10:38 PM بر حسب GMT +4 می باشد.