برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 30
Like Tree15نفر پسندیدند

موضوع: سوال و جواب

  1. #21
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    خیلی ممنون


    کلاس config

    کد PHP:
    class Config
    {
    public 
    $DbName 'LangTest'
    public 
    $DbHost 'localhost' ;
    public 
    $DbUser 'root';
    public 
    $DbPass =  '';
    public 
    $Language 'En';

    از این متغییر استفاده میکنه



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  2. #22
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    منظور بنده این 3 خط هست :
    کد PHP:
    $Query $this->pdo->prepare "Select En From template Where Name=:Name" );
            
    $Query->bindValue(':Name'$Name);
            
    $Query->bindValue(':Language'$config->Language); 
    الآن language با کدام متغیر bind میشه؟ زمانیکه prepare میشه و موقع bind کردن چون : language رو پیدا نمیکنه ارور میده
    ممنون میشم ارور رو بفرمایید چی هست تا دقیقتر بشه راهنمایی کرد

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  3. #23
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    ببخشید
    کد اصلی اینه بالا میخواستم کپی کنم اشتباه شد:

    کد PHP:
    $Query $this->pdo->prepare "Select :Language From template Where Name=:Name" ); 
    اررور نمیده
    خود کلمه (En یا Fa) رو خروجی میده !



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  4. #24
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    فکر کنم چون string رد میکنه اینطوری میشه
    این کد رو جایگذاری کنید ببینین درست میشه یا خیر:
    کد PHP:
     $Query $this->pdo->prepare "Select `:Language` From template Where Name=:Name" ); 


    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  5. #25
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    خروجی خالی بر میگردونه



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  6. #26
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    یک راه وجود داره،این رو تست کن:
    کد PHP:
    $col $config->Language;
    $Query $this->pdo->prepare "Select $col From template Where Name=:Name" );
            
    $Query->bindValue(':Name'$Name); 


    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  7. #27
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    یک راه وجود داره،این رو تست کن:
    کد PHP:
    $col $config->Language;
    $Query $this->pdo->prepare "Select $col From template Where Name=:Name" );
            
    $Query->bindValue(':Name'$Name); 

    مرسی


    اوکی شد ...




    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  8. #28
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    یک راه وجود داره،این رو تست کن:
    کد PHP:
    $col $config->Language;
    $Query $this->pdo->prepare "Select $col From template Where Name=:Name" );
            
    $Query->bindValue(':Name'$Name); 

    مرسی


    اوکی شد ...
    درسته روش prepare ، اینجکشن نمیخوره(البته یک راه برای اینجکت هست) ، اما باز اجتناب کن، اگر میتونی language رو بنداز تو switch که این مورد هم حل بشه

    Pouya این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  9. #29
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    27
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    آقای @Codex چرا دیگه این آموزش رو ادامه ندادین؟

    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





  10. #30
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahshid نمایش پست ها
    آقای @Codex چرا دیگه این آموزش رو ادامه ندادین؟
    اینجا که بخش سوال و جواب ، منظورتون تاپیک آموزش php در 1 دقیقه هست؟

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

 

 
صفحه 3 از 3 اولیناولین 123

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 03:17 AM بر حسب GMT +4 می باشد.