برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 30
Like Tree15نفر پسندیدند

موضوع: سوال و جواب

  1. #11
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام
    این مقوله رو من کار نکردم و سمتش نرفتم چون فضایی که از Ram اشغال میکنه و همینطور CPU usageش فوق العاده بالاست
    اما توسعه برنامه ها و توسعه DB با این روش خیلی راحت صورت میگیره
    این لینک برای توضیحات مفهومی:
    پی سی پدیا: ORM چیست؟

    اینم شاید به درد بخوره:
    Welcome to Doctrine 2 ORM’s documentation! — Doctrine 2 ORM 2.2 documentation

    Mahshid این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  2. #12
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    سلام
    این مقوله رو من کار نکردم و سمتش نرفتم چون فضایی که از Ram اشغال میکنه و همینطور CPU usageش فوق العاده بالاست
    اما توسعه برنامه ها و توسعه DB با این روش خیلی راحت صورت میگیره
    این لینک برای توضیحات مفهومی:
    پی سی پدیا: ORM چیست؟

    اینم شاید به درد بخوره:
    Welcome to Doctrine 2 ORM’s documentation! — Doctrine 2 ORM 2.2 documentation

    ممنون


  3. #13
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام

    روش Http Only کردن کوکی ها با استفاده از Htcaccess چجوری هست؟؟؟؟

    ممنون...



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  4. #14
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط pouya.d نمایش پست ها
    سلام

    روش Http Only کردن کوکی ها با استفاده از Htcaccess چجوری هست؟؟؟؟

    ممنون...
    سلام
    htaccess نیازی نیست، موقعی که میخواین کوکی ست کنید مقدار httponly رو true کنید:
    setcookie( $name, $value, $expire, $path, $domain, $secure, $httponly )


    Hossein و Pouya این را میپسندند
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  5. #15
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    33
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام محسن جان .@Codex
    کسی بخواد با پس زمینه asp.net پی اچ پی رو شروع کنه چقدر طول میکشه راه بیوفته ؟ چه چیزهایی نیازه یادبگیره و چقدر زمان میبره ؟
    مثلا چه ابزارهای توسعه ای براش هست - کدوم یکی بهترینه - چه فریم ورکایی براش وجود داره و کدوم بهترینه باز - این وسط باز نکته خاصی دارن این فریم ورکا یا نه ,چیزی که نیاز به توضیحش باشه اینجا-
    ما تو asp.net ابزارهای آماده خیلی زیادی داشتیم - چه ابزارهای درون ویژوال استودیو چه کنترلهای مختلف و جور واجوری که میشد استفاده کرد مثل telerik و Devexpress و امثالهم . و با این ابزار توسعه وبسایتهای بشدت سریع میشد .
    چنین ویژگیهایی در این سطح در دنیای Php هم هست ؟ و سوال اخرم هم اینکه چقدر میشه یک مبتدی با این ابزارها یک فروشگاهی مثل پروژه مهندس خدابنده در درس طراحی وب - رو با پی اچ پی بنویسه ( از لحاظ سرعت توسعه با توجه به ابزارهاش میپرسم )

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  6. #16
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام
    ببین مهمترین ویژگی php اینه که از پایه باید همه چیزش رو خودت طراحی و برنامه نویسی کنی
    framewrok داره اما به هیچ وجه توصیه نمی کنم بری سمت framework ! معروفترینشون Zend هست، symfony(همچین اسمی بود) هم خیلی معروفه

    اگه تو .net حرفه ای کار کردی تو 1 ماه راحت تو php هم حرفه ای میشی(میدونم C# خوب کار کردی)
    به هرحال اگر تصمیمت کبراست بگو بیشتر راهنماییت کنم

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  7. #17
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    33
    ارسال ها
    1,307
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    سلام
    ببین مهمترین ویژگی php اینه که از پایه باید همه چیزش رو خودت طراحی و برنامه نویسی کنی
    framewrok داره اما به هیچ وجه توصیه نمی کنم بری سمت framework ! معروفترینشون Zend هست، symfony(همچین اسمی بود) هم خیلی معروفه

    اگه تو .net حرفه ای کار کردی تو 1 ماه راحت تو php هم حرفه ای میشی(میدونم C# خوب کار کردی)
    به هرحال اگر تصمیمت کبراست بگو بیشتر راهنماییت کنم
    .net حرفه ای کار نکردم در حد همون کلاس مهندس خدابنده که خودتم پاس کردی - اما تو زمینه سی شارپ شکر خدا خیلی کار کردم و تسلط خوبی دارم .
    من کلا تو زمینه غیر وب استاندارد کار کردم و با معادل های اوپن سورسی تقریبا بخوبی آشنام و کار هم کردم - مثلا سی++ و سی - اما تو زمینه وب asp.net بود که اونم چون سی شارپ داشت من رفتم طرفش .
    الان قضیه ای پیش اومده که فکر میکنم کم کم برم طرف php برای خودم خیلی بهتره - مدتی بهش فکر میکردم اما الان جدی تر شده .
    الان یه توضیحی بده بدونم اصلا چجوری باید رفت سمتش .
    خیلی ممنون میشم نکات مثبت و منفی توسعه پی اچ پی رو از لحاظ ابزارهای توسعه اش هم بگی و یک قیاسی هم بکنی ( چون تو تو هر دوتا محیط کارکردی بهتر میتونی راهنمایی کنی ) تا برای منو امثال من ملموس تر باشه .

    dokhtare.babash این نویسه را میپسندد.
    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  8. #18
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    عرض کنم خدمتت که یک کتاب (برای تو هرچی باشه فرقی نمیکنه) دانلود کن
    فقط روخونی کن، PHP رو تو یک ماه یاد میگیری چون syntax ش شبیه C++ هست
    مهمترین حسنش اینه که نیاز به تعریف متغیر نداری

    dokhtare.babash این نویسه را میپسندد.
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  9. #19
    ADMIN
    تاریخ عضویت
    2011 October
    محل سکونت
    گیلان
    سن
    26
    ارسال ها
    136
    تشکر
    814
    تشکر شده 480 بار در 131 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام

    چند تا سوال داشتم

    - یه Template Engine خوب و ساده معرفی کنین(Smarty یکم واسه شروع سخته)

    - منبع خوب برای یادگیری MVC داخل PHP ؟

    - چرا با برتری که PDO نسبت به MySqli داره بیشتر از MySqli استفاده میشه ؟

    - اشکال این کد چیه ؟

    کد PHP:
        function GetWord($Name) {
            
    $config = new Config();
            
    $Query $this->pdo->prepare "Select En From template Where Name=:Name" );
            
    $Query->bindValue(':Name'$Name);
            
    $Query->bindValue(':Language'$config->Language);
            
    $Query->execute();
            
    $Data $Query->fetch();
            return 
    $Data[$config->Language];
            
        } 
    این میاد config->Language رو خروجی میده (Fa یا En)

    ولی اگه داخل کوئری sql بجای :Language خود کلمه (Fa یا En)رو بزارم کد درست کار میکنه و خروجی دیتابیسو نشون میده !

    کد PHP:
    $Query $this->pdo->prepare "Select En From template Where Name=:Name" ); 

    ممنون



    ..::Never Trust Someone Who Lies To You , Never Lie To Someone Who Trusts You::..


  10. #20
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
    سلام

    چند تا سوال داشتم

    - یه Template Engine خوب و ساده معرفی کنین(Smarty یکم واسه شروع سخته)

    - منبع خوب برای یادگیری MVC داخل PHP ؟

    - چرا با برتری که PDO نسبت به MySqli داره بیشتر از MySqli استفاده میشه ؟

    - اشکال این کد چیه ؟

    کد PHP:
        function GetWord($Name) {
            
    $config = new Config();
            
    $Query $this->pdo->prepare "Select En From template Where Name=:Name" );
            
    $Query->bindValue(':Name'$Name);
            
    $Query->bindValue(':Language'$config->Language);
            
    $Query->execute();
            
    $Data $Query->fetch();
            return 
    $Data[$config->Language];
            
        } 
    این میاد config->Language رو خروجی میده (Fa یا En)

    ولی اگه داخل کوئری sql بجای :Language خود کلمه (Fa یا En)رو بزارم کد درست کار میکنه و خروجی دیتابیسو نشون میده !

    کد PHP:
    $Query $this->pdo->prepare "Select En From template Where Name=:Name" ); 

    ممنون
    سلام
    1- از template engine استفاده نکنید بهتر هست سعی کنید برای خودتون بنویسین، چند وقت پیش یک باگ high توی smarty پیدا شد، من خودم 1 بار استفاده کردم پشیمان شدم
    2- MVC یک مفهوم هست که باید یاد بگیرین، بنده خیلی رو MVC مانور دارم، این روش ایراداتی در performance اسکریپت ایجاد می کنه(به شدت کاهش میده، یکی 2 موردش رو بنده اصلاح کردم):
    PHP Tutorials Examples Model View Controller MVC
    PHP Master | The MVC Pattern and PHP, Part 1
    3- چون تا اونجا که میدونم mysqli قدیمیتر هست، البته بنده خودم دارم از PDO استفاده می کنم دلیل عمدش این هست که با 12 تا db کار میکنه فقط با تغییر درایور
    4- تو کدی که زدین anguage با چی bind بشه؟

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

 

 
صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 06:57 PM بر حسب GMT +4 می باشد.