برای مشاهده مفیدترین ارسال در این موضوع اینجا کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1
  1. #1
    مهشید فلاح
    تاریخ عضویت
    2012 January
    سن
    31
    ارسال ها
    294
    تشکر
    1,374
    تشکر شده 863 بار در 337 پست
    نوشته های وبلاگ
    10


    1 امتياز مثبت از 1 راي
    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    «قلب»: زبان برنامه‌نویسی جدید مبتنی بر زبان عربی

    رمزی ناصر که در لابراتوار تکنولوژی Eyebeam مشغول به کار است، یک زبان برنامه‌نویسی مبتنی بر کاراکترهای عربی را معرفی نموده که با نمونه‌های مشابه قبلی تفاوت‌های آشکاری دارد. اگر می‌خواهید درباره زبان کدنویسی «قلب» بیشتر بدانید ادامه مطلب را از دست ندهید.تا کنون تمام زبان‌های برنامه‌سازی مبتنی بر کاراکترهای لاتین بنا شده‌اند، مجموعه‌ای از نمادها که در بسیاری از موارد برای مردم مناطق دیگر نامفهوم هستند. حال در دنیای عرب زبان ها، درب تازه‌ای به روی برنامه‌نویسان باز شده است: رمزی ناصر یک زبان برنامه‌نویسی مبتنی بر زبان عربی با نام «قلب» را ایجاد نموده است.واقعیت آن است که دنیای کامپیوتر به زبان‌هایی که ریشه لاتین ندارند روی خوش نشان نداده و همیشه در ترمینال‌ها و حتی ویرایشگرهای متنی برای زبان‌هایی چون عربی مشکلاتی وجود داشته است. ناصر، که یک کارمند در لابراتوار تکنولوژی Eyebeam است و به دانش‌آموزان همه جای دنیا آموزش می‌دهد، می‌گوید شاید بهتر باشد افراد قبل از کدنویسی زبان انگلیسی را بیاموزند. وی در مصاحبه‌ای با Animal New York گفت:
    من معتقدم که کدها و روش‌های برنامه‌نویسی باید به گونه‌ای باشند که برای همگان قابل دسترس و ملموس باشند.
    پیش از این نیز تلاش‌هایی در این زمینه صورت گرفته بود، مثلا AMMORIA یک زبان منبع باز مبتنی بر کلمات عربی بود. اما پروژه ناصر جدی‌تر و شبیه به یک اثر هنری معاصر است. وی به زبان‌شناسی عربی توجهی ویژه داشته و تلاش کرده تا بین مفاهیم و توابع کدنویسی ارتباط درستی را ایجاد نماید.ناصر در نمایشگاه سالانه اخیر Eyebeam چند برنامه کوچکی که با «قلب» نوشته بودند، مثل Hello World و الگوریتم ایجاد دنباله فیبوناتچی و بازی ریاضی Zero Player را به نمایش گذاشت. این زبان کامل نیست و احتمالا هیچگاه هم به یک زبان خیلی خوب تبدیل نخواهد شد، اما حداقل نوعی تلاش در جهت ایجاد یک زبان برنامه‌نویسی بومی با خلاقیت بسیار است که می‌تواند در آموزش کدنویسی در مناطق عرب‌زبان به کار گرفته شود.شاید بد نباشد ما هم یک زبان کدنویسی مبتنی بر فارسی داشته باشیم. چنین زبان‌هایی اگر کاربرد فراگیر هم نداشته باشند حداقل می‌توانند در آموزش برنامه‌نویسی به کودکان مورد استفاده قرار گیرند.

    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط Mahshid : 25th January 2013 در ساعت 10:35 PM
    امام جواد علیه السلام :
    ثَلاثٌ مَن کُنَّ فِیهِ لَم یَندَم: تَرکُ العَجَلة ، وَ المَشوِرَة ، وَ التَّوَکُلُ عَلَی اللهِ عِندَ العَزمِ؛
    سه چیز است که هر ** آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .





 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 01:52 PM بر حسب GMT +4 می باشد.