نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8
Like Tree3نفر پسندیدند
  • 1 ارسال توسط mora
  • 2 ارسال توسط Codex

موضوع: بهترین برنامه برای یادگیری

  1. #1
    USTMB Student
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    amol
    سن
    31
    ارسال ها
    15
    تشکر
    14
    تشکر شده 37 بار در 14 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر

    Lightbulb بهترین برنامه برای یادگیری

    معمولا یکی از سوال هایی که خیلی ها می پرسن این هست که کدوم زبان برنامه نویسی برای یادگیری مناسب هست .
    فکر کنم بهترین و کاملترین جوابی که می شه به این سوال داد این هست :
    هیچکدوم !

    عملا بعد از مدتی که توو کار برنامه نویسی و استفاده از اون برای موارد مختلف بودم، به این نتیجه رسیدم که هیچ کدوم از زبانها اونقدر کامل نیست که صرفا با اون بتونم تمام نیاز هام رو برآورده کنم،به عبارتی شاید به فرض زبان C زبانی باشه که از لحاظ تئوری سرعتی بیشتر نسبت به بقیه زبانها داره، اما اولا توو تمام کارهایی که من می خوام، اینهمه اضافه کاری و سختی نیاز نیست، دوما اگر بخوام در همون سطح، برنامه ای بنویسم، می تونم با همون مقدار زحمت، شاید توو خود ویژوال بیسیک هم به همون سرعت دسترسی پیدا کنم.

    تجربه من توو این مدت این رو به من یاد داد که عملا زبانی که با اون برنامه می نویسیم مهم نیست، بلکه آشنایی با ساختار کلی برنامه نویسی و اینکه به چه چیزهایی نیاز داریم و الگوریتم و فلوچارت صحیح رو داشتن و استفاده مناسب از دستورات ، چیزی هست که برنامه رو تکمیل می کنه.
    اینکه برنامه ای توو زبانی به ظاهر کند تر، اما محیطی آسون به نحوی که بدونیم کاربر حین استفاده خطایی نرم افزاری نخواهد داشت، نسبت به اینکه برنامه رو برای اعلام اینکه شاید ! کمی سرعت بیشتر خواهد شد ! توو محیطی بنویسیم که به خاطر سختی کار ، دهها باگ ریز و کوچیک ، بدون اینکه مد نظرمون باشه، توی اون گذاشته باشیم ، به نظر من 100% ارجحیت داره.

    پس من جواب به این سوال به شکل زیر می تونم بدم :
    اینکه ما برنامه نویسی بلد باشیم، مهمتر هست نسبت به اینکه کدوم زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم، زبان یک ابزار هست، اینکه ما به عنوان استفاده کننده از این ابزار درست استفاده کنیم، مهمتر از پیچیده و جدید و قوی و ... بودن ابزار هست .
    هیچ ابزار کاری کامل نیست و به فرض شما برای نجاری ، نمی تونین بگین اره کاملترینه ! شما کار با همه ابزار ها رو باید یاد بگیرین، اما، پیشنهاد این هست که اول با ساده ترین ابزاری که کارایی خوبی هم داره شروع کنین تا بتونین با نحوه انجام خود کار آشنا بشین ، مطمئن باشین در حین انجام مثال های مختلف، به طور اتوماتیک با سایر ابزار ها هم آشنا خواهید شد.

    شاید برای مثالی تکمیل تر، بشه زبانهای برنامه نویسی رو به زبانهای گفتاری هم تشبیه کرد، اگر شما اسم، فعل ، حرف، قید ... و کمی کارایی اونها رو یاد بگیرین، با مفاهیم کلی اینچنینی آشنا بشین، برای یادگیری زبانهای مختلف، فقط کافیه لغت حفظ کنین و این رو که ترتیب قرار گیری این موارد به چه شکل خواهد بود رو یاد بگیرین ! همین، اگر شما این مفهوم رو درست متوجه بشین، برای یادگیری تمام زبانها کارتون آسان خواهد بود. به عبارتی اگر شما برای یاد گیری زبان، با زبان چینی کار رو شروع کنین، پیچیدگی این زبان مانع از اون میشه که شما بتونین به مفاهیم پایه ای که گفتم رسیدگی کنین،به ناچار نه اون مفاهیم رو درست یاد میگیرین، نه زبان چینی رو و در نهایت هر زبان دیگه ای رو هم بخواین شروع کنین ، به خاطر شکست قبلی انجام نخواهید داد !

    اگر شما با زبانی ساده مثل visual basic شروع به یادگیری کنین، می تونی به جای درگیری توو پیچیدگیهای زبان ( مثل خطاهایی که در اثر نگذاشتن ; به وجود میاد و یا ... ) مجالی برای یادگیری مفهوم برنامه نویسی داشته باشین.

    برای همین پیشنهادی که می تونم برای شروع یادگیری برنامه نویسی داشته باشم این هست که با زبانی ساده مثل ویژوال بیسیک کار رو شروع کنین و بعد از آشنایی با چند و چون برنامه نویسی، به مرور و در مواقع نیاز،با سایر زبانها هم آشنا بشین.
    Modj موج




    F.Fakhari این نویسه را میپسندد.

  2. #2
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    سلام

    قصد جسارت ندارم ولی سر تا پای این مقاله اشکال داره

    من که 99% این مقاله رو قبول ندارم

    اینقدر ایرادات زیاده که نمیشه reply زد و جز به جز مشکلات رو گفت

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  3. #3
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 September
    ارسال ها
    34
    تشکر
    34
    تشکر شده 77 بار در 30 پست


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    Codex عزیز صمیمانه ازتون عذر میخوام .
    شما طبق قانون تالار موقع ثبت نام تعهد دادین که از الفاظی که باعث تحقیر دیگران یا دلسرد کردن کاربر بشه نباید استفاده کنین
    با تشکر



  4. #4
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    37
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    سلام

    قصد جسارت ندارم ولی سر تا پای این مقاله اشکال داره

    من که 99% این مقاله رو قبول ندارم

    اینقدر ایرادات زیاده که نمیشه reply زد و جز به جز مشکلات رو گفت
    سلام .
    اتفاقا من هم این نظر رو دارم تقریبا . برای هر هدف خاصی نهایتا یک زبان بهترین راه حل هست . اینطور نیست که برای هر کاری آدم بخواد از یک زبان همه کاره مثل سی++ استفاده کنه . چون با سی++ میشه طراحی وب کرد و کد نوشت یا سیستم عامل نوشت یا درایور نوشت بازی نوشت و ... به این معنی نیست که من هر کاری خواستم باهاش بکنم اینو که خودت استادی!
    علاوه بر اون تو زمینه اموزش هم یه داستان بگم بد نیست .
    من تجربه برنامه نویسی زیادی داشتم تو زمینه های مختلف من شروع کارم بعنوان برنامه نویس با سی ++ بود آشنایی من با شی گرایی با سی++ بود آشنایی با برنامه نویسی GUI و همه متعلقاتش با سی++ بود آشنایی من با برنامه نویسی کراس پلت فرم با سی ++ بود و ...
    و دقیقا بدبختی مصیبت کم اوردن وقت تو پروژه درگیری با "انواع و اقسام پیچیدگی زبان " نکات ابهام آمیز مشکلات کامپایلر عدم پشتیبانی کامل از استاندارها متفاوت عمل کردن کامپایلرها تو بعضی نکات ریز و درشت و ... با پوست و گوشتم لمس کردم و درک کردم .
    زمانی که من میخواستم بعنوان مثال یه برنامه به سی++ بنویسم (برای پروژه پایان ترم دوران کاردانیم - شبیه سازی یه کامپیوتر بصورت کامل) که هم تو ویندوز هم مک و هم لینوکس اجرا بشه وقتی به فاز GUI رسیدم با مفاهیمی مثل event ها آشنا شدم و بقیه المانها . مجبور بودن به استفاد از یک فریم ورکی بنام Wxwidgets و کاستی های زیاد اون و آشنایی نداشتن من با این مفاهیم منو تو سختی قرار داد که کمتر کسی میتونه تصورش رو بکنه .
    مثلا منی که اون زمان تنها چاپ کردن با cout و cin چندتا کار ساده که تو دانشگاها یاد میدن بلد بودم حالا باید میومدم مفاهیمی مثل ایونت ها رو خر فهم میشدم !! برای ساخت یه menu strip ساده که تو سی شارپ فقط یه درگ n دراپ ساده است من مجبور بودم برای عکسی که میخواستم تو منوی خودم یا حتی روی دکمه هام بزارم اول عکس رو به یه آرایه از اعداد هگز تبدیل میکردم اون آرایه رو بصورت یک Header اینکلود میکردم و تو runtime میدیدم که نتیجه کارم چی از آب در اومده!!
    هیچ وقت یادم نمیره وقتی برای اولین بار سی شارپ رو دیدم که طرف تازه دو روز نشده سی شارپ رو باز کرده فهمیده ایونت چیه چطور ازش استفاده میکنه و بدتر از اون ساختن یه منو چقدر تو سی شارپ ساده است قیافم واقعا دیدنی بود ! اون احساس خیلی بدی بود .
    بعدها که رفتم سراغ سی شارپ دیدم مفاهیم چقدر عالی پیاده شدن چقدر زیبا برنامه نویسی آموزش داده شده من خیلی از مفاهیم رو تازه بعد از اینکه با سی شارپ آشنا شدم بصورت واقعی درک کردم . و وقتی هم که درک کردم دیگه زبان برنامه نویسی تفاوتی نمیکنه . (یه نکته هست البته*)
    الان به جرئت میتونم بگم هر برنامه ای که بخوام و بتونم تو سی شارپ بنویسم براحتی تو سی ++ هم میتونم بنویسم چه استاندارد چه کراس پلت فرم . و بلعکس .
    زبانهای دیگه هم هست مثل اسمبلی مثل وی بی و ... که خب شاید به سرعت سی++ شاید پیش نرم اما اینطور نیست که بخوام توش بمونم . و همه اینها برمیگرده به اینکه طرف برنامه نویس شده باشه یا بهتر بگم با اصول برنامه نویسی بهتر آشنا شده باشه و دقیقا درک کرده باشه که چی هست و چطور به چیزی برسه .

    البته یه نکته ای هست که نباید فراموش بشه .زبانهای برنامه نویسی مختلف سطوح انتزاع متفاوتی رو ارائه میدن برای همین الزاما یک برنامه نویس ویبی کار یک برنامه نویس خوب اسمبلی نمیشه چون بخاطر ذات بعضی از زبانها شما تو بعضی از این نوع زبانها مثل اسمبلی یا سی /سی++ شما با چیزی فراتر از مفهومهای رایج برنامه نویسی باید آشنا باشین که البته استفاده از این مفاهیم هم صرفا تو زمینه های خاص مورد استفاده هست . یک سری مسائل و مطالب هم هست که بصورت دیگه ای متفاوت از اونچه که تو زبانهای سطح بالا دیده میشه بیان شده. این مسائل باعث میشه افراد تو پیاده سازی ها یا مهاجرت از یک زبان به زبان دیگه با مشکلاتی مواجه بشن یا نتونن به درک درستی از زبان و ابزار مورد استفاده فعلیشون برسن که لازمش کسب تجربه تو این زبان و محیط خاص هست فقط .

    حالا اگه محسن بیای توضیح بدی که چه چیزی دقیقا مد نظرت بوده خیلی بهتره

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  5. #5
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط The long Way نمایش پست ها
    Codex عزیز صمیمانه ازتون عذر میخوام .

    شما طبق قانون تالار موقع ثبت نام تعهد دادین که از الفاظی که باعث تحقیر دیگران یا دلسرد کردن کاربر بشه نباید استفاده کنین
    با تشکر
    تحقیر و یا دلسرد کردن ؟! :redface: پناه بر خدا

    سلام حسین جان ، بحث من اصلاً بهتر بودن یا سرعت عملکرد یک زبان برنامه نویسی نیست

    بحث من سر مقاله ای هست که اینجا خوندم .

    اول از هر چیز ، زبان هایی مثل سی و یا پاسکال که در دانشگاه ها تدریس میشه به هیچ وجه کاربرد نداره ، در این شکی نیست (البته سی هنوز کاربرد داره ، تو زمینه هک ، نوشتن کدهای بهینه و ... که بحثش طولانیه)
    اما چرا واقعاً این زبان ها رو یاد ما میدن ؟
    1- چون محیط ساده ای دارند و شخصی که اولین باره داره برنامه نویسی میکنه زیاد سردرگم نمیشه
    2- دیباگ کردن در این محیط ها ساده تر هست
    3- به کار گیری دستورات ، محیط گرافیکی و ... در این زبان ها با چند دستور ساده انجام میشه
    و
    از همه اینها مهمتر و دلیل اصلی اینکه همچین زبان هایی تدریس میشن اینه که بیشتر زبان های کاربردی قواعد ساختاری (syntax) شبیه به این زبان ها دارند! مثلاً پی اچ پی و یا جاوا اسکریپت قواعد ساختاری مشابه به سی دارند و همینطور دلفی قواعدی شبیه به پاسکال

    این از موضوع اول

    اما موضوع اصلی بحث مقاله است که اصلاً قبولش ندارم ،مخصوصاً این دو جمله :
    اینکه ما برنامه نویسی بلد باشیم، مهمتر هست نسبت به اینکه کدوم زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم، زبان یک ابزار هست، اینکه ما به عنوان استفاده کننده از این ابزار درست استفاده کنیم، مهمتر از پیچیده و جدید و قوی و ... بودن ابزار هست .
    تجربه من توو این مدت این رو به من یاد داد که عملا زبانی که با اون برنامه می نویسیم مهم نیست، بلکه آشنایی با ساختار کلی برنامه نویسی و اینکه به چه چیزهایی نیاز داریم و الگوریتم و فلوچارت صحیح رو داشتن و استفاده مناسب از دستورات ، چیزی هست که برنامه رو تکمیل می کنه.
    فکر کنم جمله اول مربوط به مقاله هست و جمله دوم مربوط به نویسنده ، در هر صورت :
    در مورد جمله اول :
    به نظرم مقاله نویس زبان برنامه نویسی رو با یک ابزاری مثل انبردست اشتباه گرفته ! چون معمولاً وقتی یک زبان با یک ورژن جدید ارائه میشه با قابلیت های جدیدش ارائه میشه و خوبی ورژن های جدیدش اینه که طرف که همون برنامه نویسه بتونه از قابلیت های جدیدش استفاده کنه!
    در مورد اینکه میگه : ما برنامه نویسی بلد باشیم، مهمتر هست نسبت به اینکه کدوم زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم که فکر کنم چشم بسته غیب گفته ! چون مثلاً کسی که برنامه نویسی سی بلد نیست مگه میتونه با محیط سی برنامه نویسی کنه ؟!
    در واقع برنامه نویسی یعنی مفهوم و زبان برنامه نویسی یعنی ساختار ! پس تا نفهمیم مفهوم چیه هیچ وقت به ساختار نمیرسیم !
    مفهوم که فقط رو کاغذ هست و بیشتر با تمرین و کار کردن با فلوچارت حاصل میشه(بعداً که ذهن قوی شد نیاز به کاغذ هم نیست)
    اما ساختار ! بیشتر زبان ها شبیه به هم هستند یعنی در واقع در یک گروه خاص قرار میگیرند (مثل سی ، جاوا و ...) . البته بگم فقط ساختار زبانیشون ! ساختار مفسری و یا کامپایلریشون فرق داره

    در مورد جمله دوم:
    اتفاقاً زبانی که باهاش برنامه نویسی میکنید مهمه ! یکی از مواردی که برنامه رو تکمیل میکنه استفاده از زبان مناسب هست.
    مثال : برای پیاده سازی یک APP آیا شما از زبان هایی مثل پی اچ پی استفاده میکنید یا از زبان هایی مثل سی شارپ و ... ؟

    فکر کنم مشکل شما بیشتر سر سرعت باشه ، اگر بدونید این سرعت چقدر مهمه هیچ وقت ساده از کنارش نمیگذشتین ! هیچ وقت فکر نکنید پروژه های شرکتی مثل پروژه های دانشگاهی بی اهمیت و حاوی نهایتاً 10تا رکورد هست ، وقتی با یک table مواجه شدین که صد میلیون رکورد تکست داره و به شما میگن باید کوئری هاتون تو 0.0009 ثانیه اجرا شه اونوقت به سرعت بیشتر فکر میکنید

    امیدوارم موفق باشید

    ویرایش توسط Codex : 28th October 2011 در ساعت 08:11 PM
    Hossein و jellyfish این را میپسندند
    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  6. #6
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    37
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    تحقیر و یا دلسرد کردن ؟! :redface: پناه بر خدا

    سلام حسین جان ، بحث من اصلاً بهتر بودن یا سرعت عملکرد یک زبان برنامه نویسی نیست

    بحث من سر مقاله ای هست که اینجا خوندم .

    اول از هر چیز ، زبان هایی مثل سی و یا پاسکال که در دانشگاه ها تدریس میشه به هیچ وجه کاربرد نداره ، در این شکی نیست (البته سی هنوز کاربرد داره ، تو زمینه هک ، نوشتن کدهای بهینه و ... که بحثش طولانیه)
    اما چرا واقعاً این زبان ها رو یاد ما میدن ؟
    1- چون محیط ساده ای دارند و شخصی که اولین باره داره برنامه نویسی میکنه زیاد سردرگم نمیشه
    2- دیباگ کردن در این محیط ها ساده تر هست
    3- به کار گیری دستورات ، محیط گرافیکی و ... در این زبان ها با چند دستور ساده انجام میشه
    و
    از همه اینها مهمتر و دلیل اصلی اینکه همچین زبان هایی تدریس میشن اینه که بیشتر زبان های کاربردی قواعد ساختاری (syntax) شبیه به این زبان ها دارند! مثلاً پی اچ پی و یا جاوا اسکریپت قواعد ساختاری مشابه به سی دارند و همینطور دلفی قواعدی شبیه به پاسکال

    این از موضوع اول

    اما موضوع اصلی بحث مقاله است که اصلاً قبولش ندارم ،مخصوصاً این دو جمله :




    فکر کنم جمله اول مربوط به مقاله هست و جمله دوم مربوط به نویسنده ، در هر صورت :
    در مورد جمله اول :
    به نظرم مقاله نویس زبان برنامه نویسی رو با یک ابزاری مثل انبردست اشتباه گرفته ! چون معمولاً وقتی یک زبان با یک ورژن جدید ارائه میشه با قابلیت های جدیدش ارائه میشه و خوبی ورژن های جدیدش اینه که طرف که همون برنامه نویسه بتونه از قابلیت های جدیدش استفاده کنه!
    در مورد اینکه میگه : ما برنامه نویسی بلد باشیم، مهمتر هست نسبت به اینکه کدوم زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم که فکر کنم چشم بسته غیب گفته ! چون مثلاً کسی که برنامه نویسی سی بلد نیست مگه میتونه با محیط سی برنامه نویسی کنه ؟!
    در واقع برنامه نویسی یعنی مفهوم و زبان برنامه نویسی یعنی ساختار ! پس تا نفهمیم مفهوم چیه هیچ وقت به ساختار نمیرسیم !
    مفهوم که فقط رو کاغذ هست و بیشتر با تمرین و کار کردن با فلوچارت حاصل میشه(بعداً که ذهن قوی شد نیاز به کاغذ هم نیست)
    اما ساختار ! بیشتر زبان ها شبیه به هم هستند یعنی در واقع در یک گروه خاص قرار میگیرند (مثل سی ، جاوا و ...) . البته بگم فقط ساختار زبانیشون ! ساختار مفسری و یا کامپایلریشون فرق داره

    در مورد جمله دوم:
    اتفاقاً زبانی که باهاش برنامه نویسی میکنید مهمه ! یکی از مواردی که برنامه رو تکمیل میکنه استفاده از زبان مناسب هست.
    مثال : برای پیاده سازی یک APP آیا شما از زبان هایی مثل پی اچ پی استفاده میکنید یا از زبان هایی مثل سی شارپ و ... ؟

    فکر کنم مشکل شما بیشتر سر سرعت باشه ، اگر بدونید این سرعت چقدر مهمه هیچ وقت ساده از کنارش نمیگذشتین ! هیچ وقت فکر نکنید پروژه های شرکتی مثل پروژه های دانشگاهی بی اهمیت و حاوی نهایتاً 10تا رکورد هست ، وقتی با یک table مواجه شدین که صد میلیون رکورد تکست داره و به شما میگن باید کوئری هاتون تو 0.0009 ثانیه اجرا شه اونوقت به سرعت بیشتر فکر میکنید

    امیدوارم موفق باشید
    در مورد زبانهای سی و سی++ باید بگم بر اساس سرفصل های وزارت علوم بچه ها باید سی ++ استاندارد رو یاد بگیرن (C99 تا قبل از 2011 و از حالا به بعد Cpp 11) و وقتی که سوییچ کنن رو این استاندارد دیگه توربو سی قابل استفاده نخواهد بود . استاندارد زبان سی هم به همین صورت هست(در اصل C99 استاندارد زبان سی هست که سی++ ازش پشتیبانی میکنه خود سی ++ بعد از سی99 دو سه تا فکر میکنم بروزرسانی عمده داشت ) . زبان سی هم با توجه به این استاندارد قابل کد نویسی در توربو سی نیست . و با توجه به این ها دیگه خبری از کد نویسی ساده برای محیط های گرافیکی وجود نداره ( این دستورات ساده فقط بخاطر وجود سیستم عامل داست و هدرهای 16 بیتی همون زمان هستن و با استاندارد جدید و تبدیل شدن به هدرهای 32 و64 بیتی عملا غی رقابل استفاده هستن ) . دیباگ کردن هم بمراتب در توربو سی سخت تره نسبت به چیزی که در ویژوال استودیو ویجود داره ( خدایی اصلا قابل قیاس نیستن ) .
    اینکه عموم دانشگاه های کشور بخاطر پایین بودن سطح علم خود استاتید در باره این زبانها به ورژن استانداردش نمیپردازن مشکل یه مشکل هست که بنظرم نباید جزء نکات مثبت یادگیری زبانها با توجه به استاندارهای قدیمی بحساب بیاد . (توربو سی بعنواتن مثال از استاندارد C90 استفاده میکنه که بیشتر از 20 سال پیشه!! و خیلی از مفاهیم جدید زبان سی و سی++ رو پشتیبانی نمیکنه) .
    تنها نکته ای که میشه برای تدریس این زبانها در دانشگاهای کشور محتمل دونست همین صحبت خودت هست :
    ز همه اینها مهمتر و دلیل اصلی اینکه همچین زبان هایی تدریس میشن اینه که بیشتر زبان های کاربردی قواعد ساختاری (syntax) شبیه به این زبان ها دارند! مثلاً پی اچ پی و یا جاوا اسکریپت قواعد ساختاری مشابه به سی دارند و همینطور دلفی قواعدی شبیه به پاسکال
    در مورد ایرادی که گرفتی فکر میکنم مشکل از تفاوت دیدگاه تو و نویسنده نشات گرفته و در کلیت هر دوتون یک حرف میزنید .
    زبانهای برنامه نویسی ابزار هستن و در این شکی نیست . و هر ابزاری خاص کاری هم هست . اینطور نیست که از یک ابزار بخوایید برای هر چیزی استفاده کنید . ( مثل این که چون تراکتور کار شخم زدن رو خیلی راحت میکنه من برای کندم باغچه یک در یک مترم تراکتور بیارم!!! ( کپی رایت دکتر حسن پور درس ریاضی مهندسی )
    و این هم تایید کننده این بخش از حرفاته :
    اتفاقاً زبانی که باهاش برنامه نویسی میکنید مهمه ! یکی از مواردی که برنامه رو تکمیل میکنه استفاده از زبان مناسب هست.
    مثال : برای پیاده سازی یک APP آیا شما از زبان هایی مثل پی اچ پی استفاده میکنید یا از زبان هایی مثل سی شارپ و ... ؟
    خب پس مشکل کجاست ؟
    مشکل تو تعریفی و همینطور برداشت تو از متن هست .
    تعریف تو از برنامه نویس یه تعریف کامل هست در صورتی که واقعا ما برنامه نویس واقعی زیاد نداریم . خیلی ها هستن که میرن تو محیط ویژوال استودیو کد میزنن برنامه مینویسن اما من شخصا اونها رو برنامه نویس نمیدونم . صرف اینکه شما بعضی از ویژگی های یک زبان خاص رو بلد باشید باعث برنامه نویس شدن نمیشه . این مثل این میمونه که بگید چون فلانی بلد میخ بکوبه تو تخته یا تخته ببره پس اینم یه نجاره! که من اینو قبول ندارم .
    اینجا بخش دوم میاد وسط . یعنی اینجا من معتقدم به شخصه که طرف اول باید برنامه نویس باشه و بعد زبان های برنامه نویس فرق جندانی براش نخواهد کرد ( البته با حفظ زمینه کاری ) . کسی که مفاهیم رو خوب و عالی یادگرفته پرداختن به یک زبان جدید کار سخت و طاقت فرسایی براش نیست . نکته اینجاست که مقاله اینجا نگفته زبانها اصلا مهم نیستن ! بلکه گفته زبانها به نسبت ارزش و اهمیتی که خود مفهوم برنامه نویسی دارن مهم نیستن . که اینم حرف خودته . (در اصل این صحبت نویسنده در جهت این بوده که بعضی ها میگن فلان زبان برنامه نویسی از بقیه بهتره و بقیه سماق میمکنن و فلان و ... و نویسنده برای جواب دادن به این افراد و طرز فکرها اومه گفته یک قدم عقب تر بیایید چیزی که خیلی مهمه برنامه نویس بودنه نه زبان برنامه نویسی که بگید این زبان از همه زبانها مثلا فلان تره . وقتی برنامه نویس خوبی شدید به اینجا هم میرسید که بسته به زمینه کاریتون یک ابزار درست انتخاب کنید و چون "برنامه نویس" هستید الان دیگه مشکل خاصی در استفاده از زبان یا ابزار جدید نخواهید داشت )
    و البته تفاوتهای ساختاری زبانها خیلی بیشتر از مفسری بودن و کامپایلری بودنه

    در آخر با دیدن صحبت هات بنظرم تفاوتی اصلا تو عقیدها ندیدم . فقط تفاوت در برداشت یک مطلب یکسان بصورت متفاوت بود . که فکر میکنم تنویرات اخیر من این تفاوت ها و شباهاتها رو مشخص کرده باشه

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




  7. #7
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    تهران
    ارسال ها
    316
    تشکر
    37
    تشکر شده 688 بار در 303 پست
    نوشته های وبلاگ
    39


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    حسین چقدر تایپ کردی، حوصله داریا

    در مورد cpp و ورژن های مختلفش فکر کنم گفتم ! من کاری به این ندارم که اینا همدیگرو ساپورت میکنن یا نه! مهم محیط ساده ، syntax و ... هست.
    در مورد گرافیک + دیباگ ! شخصی که تا بحال کدنویسی نکرده و تازه شروع کرده محیط ویژوال استادیو بهتره یا یک محیط سبکتر مثل cpp ؟! من که هر وقت ویژوال رو میبینم هنگ میکنم ;))

    در مورد بقیه حرفات هم حسین جان من منظورتو متوجه نشدم :-؟؟ اصلاً صحبتات و تراکتور و ... ربطی به صحبت های ما نداشت ، قشنگ تر توضیح بده ببینم منظورت چیه ؟

    در مورد این قسمت حرفت که گفتی :
    یعنی اینجا من معتقدم به شخصه که طرف اول باید برنامه نویس باشه و بعد زبان های برنامه نویس فرق جندانی براش نخواهد کرد
    اشتباه تو و نویسنده مقاله همینجاست دیگه ! این دو مکمل همدیگه هستند
    طرف اگه مفاهیم که همون الگوریتم هست بلد نباشه ، نمیتونه برنامه های خوب و بهینه بنویسه (نه اینکه اصلاً نتونه)
    طرف اگه با زبان آشنایی نداشته باشه نمیتونه برنامه های خوب و بهینه بنویسه (مثلاً از توابع جدید در زبان نمیتونه استفاده کنه به علت اینکه آشنا نیست با زبان)

    البته برای آشنایی هر فرد به نحوه نوشتن برنامه از طراحی الگوریتم و ... استفاده میشه.

    http://payline.ir

    http://flynet.ir

    the poor people are often the most generous

  8. #8
    بنیانگذار
    تاریخ عضویت
    2010 January
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    سن
    37
    ارسال ها
    1,308
    تشکر
    2,923
    تشکر شده 2,205 بار در 886 پست
    نوشته های وبلاگ
    37


    آيا اين پست براي شما سودمند بود؟ بله | خیر
    نقل قول نوشته اصلی توسط Codex نمایش پست ها
    حسین چقدر تایپ کردی، حوصله داریا

    در مورد cpp و ورژن های مختلفش فکر کنم گفتم ! من کاری به این ندارم که اینا همدیگرو ساپورت میکنن یا نه! مهم محیط ساده ، syntax و ... هست.
    در مورد گرافیک + دیباگ ! شخصی که تا بحال کدنویسی نکرده و تازه شروع کرده محیط ویژوال استادیو بهتره یا یک محیط سبکتر مثل cpp ؟! من که هر وقت ویژوال رو میبینم هنگ میکنم ;))

    در مورد بقیه حرفات هم حسین جان من منظورتو متوجه نشدم :-؟؟ اصلاً صحبتات و تراکتور و ... ربطی به صحبت های ما نداشت ، قشنگ تر توضیح بده ببینم منظورت چیه ؟

    در مورد این قسمت حرفت که گفتی :

    اشتباه تو و نویسنده مقاله همینجاست دیگه ! این دو مکمل همدیگه هستند
    طرف اگه مفاهیم که همون الگوریتم هست بلد نباشه ، نمیتونه برنامه های خوب و بهینه بنویسه (نه اینکه اصلاً نتونه)
    طرف اگه با زبان آشنایی نداشته باشه نمیتونه برنامه های خوب و بهینه بنویسه (مثلاً از توابع جدید در زبان نمیتونه استفاده کنه به علت اینکه آشنا نیست با زبان)

    البته برای آشنایی هر فرد به نحوه نوشتن برنامه از طراحی الگوریتم و ... استفاده میشه.
    من گفتم . تو شاید کار نداشته باشی اما بر اساس استدلالی که میکنی در شناخت زبان برنامهنویسی و رژنهای جدیدش این مهم و قابل اهمیته . با بروز شدن زبان دیگه خبری از اون سینتکس ساده که میگی نیست . و اون سینتکس ساده فقط منحصر میشده با سیستم عامل داس و هدرهای 16 بیتی و تمام .
    من چون کارم به دیباگ گیر کرده و کشیدم تو هر دو محیط دارم میگم . اصلا و ابدا قابل قیاس نیستن و بههیچ وجه من الوجوح توصیه نمیشه افراد برای یادگیری طرف اون محیط های قدیمی محدود برن .
    کامل بخونی مشخصه
    نه اشتباه ما نیست . ما یک قدم قبل از کار برای تولید یک نرم افزار خاص رو مد نظر داریم . تو در مرحله اخر داری حرف میزنی و خاص منظوره است کارت.
    یعنی زمانی که میخوای برای یک نوع خاصی از کاربرد بری برنامه بنویسی و برای اینکار یک زبان برنامه نویسی رو انتخاب که کردی باید باهاش آشنا باشی تا قشنگ بتونی به نحو احسنت ازش استفاده کنی .
    قبل از اینکه به این مرحله برسی باید مفاهیم و برنامه نویس بودن رو گذرونده باشی . یعنی چی؟
    یعنی مثلا تو با مفاهیم شی گرایی آشنا شده باشی بصورت عملی . مثلا تو سی شارپ کد نوشتن رو یاگرفته باشی اصول رو یاد گرفته باشی دیباگ کردن و ... . حالا که یاد گرفتی میتونی برای توسعه یک بازی وارد سی ++ بشی کمی سرچ کنی ابزارهای و فریم ورکها رو بشناسی و بعد شروع به کد نویسی کنی تا قلق کار بیاد دستت . برای کد نویسی بهینه تجربه لازمه و اینکه بعضی از این تجربه ها کلی هست و میتونی تو همه زبونها ازش استفاده کنی اما بعضی هاش خاص یک محیط و زبان خاصه .

    الگوریتم هم بخشی از مفاهیم برنامه نویسی هست همش نیست .

    توکل بخدا
    http://DeepLearning.ir
    اولین و تنها مرجع یادگیری عمیق ایران


    هرکس از ظن خود شد یار من
    از درون من نجست اسرار من




 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 02:04 PM بر حسب GMT +4 می باشد.