نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    410
    تشکر
    646
    تشکر شده 881 بار در 386 پست
    نوشته های وبلاگ
    6

    جدیدترین رتبه بندی جهانی دانشگاهی

    دانشگاه شانگهای، جدیدترین رتبه بندی جهانی دانشگاهی خود را که برای اولین بار در سال 2003 و توسط مرکز دانشگاه های جهانی این دانشگاه منتشر شد، اعلام کرد که بر اساس آن دانشگاه هاروارد عنوان برترین دانشگاه جهان را دریافت کرده است.



    رتبه بندی شانگهای بر اساس 6 شاخص دانشگاه های جهان را دسته بندی می کند: تعداد دانش آموختگان و کارمندان دانشگاه که موفق به دریافت جایزه صلح نوبل شده اند، تعداد دانش آموختگان و کارمندان دانشگاه که مدالهای علمی رشته های مختلف را به دست آورده اند، تعداد پژوهشگرانی که دارای بیشترین ارجاع هستند، تعداد مقالاتی که در مجلات Nature و Science چاپ شده اند، تعداد مقالاتی که در Science Citation Index Expanded و Social Sciences Citation Index فهرست شده اند، سرانه فعالیت پژوهشی هر فرد در مقایسه با بزرگی دانشگاه.



    شانگهای سالانه بیش از هزار دانشگاه در سرتاسر جهان را مورد بررسی قرار داده و رتبه بندی می کند، اما لیستی از 500 دانشگاه برتر جهان را در گزارشهای سالانه خود منتشر می کند. با وجود اینکه در ابتدا هدف از این رتبه بندی بررسی جایگاه دانشگاه های چینی در جهان بوده است، این سیستم توجه دانشگاه ها، دولتها و رسانه های بسیاری را از سرتاسر جهان به خود جلب کرد.



    در رتبه بندی سال 2011 شانگهای از دانشگاه های جهان، نام یکی از دانشگاه های ایرانی با ارتقا رتبه ای محسوس نیز به چشم می خورد. رشته های مورد توجه شانگهای در این رتبه بندی رشته های علوم طبیعی و ریاضی، مهندسی/ تکنولوژی و علوم رایانه ای، علوم زیستی و کشاورزی، طب بالینی و داروسازی و در نهایت علوم اجتماعی بوده اند و موضوعات مورد توجه در این رتبه بندی نیز ریاضی، فیزیک، شیمی، علوم رایانه ای و اقتصاد هستند.







    10 دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی 2011 شانگهای


    بر اساس رتبه بندی سال 2011، دانشگاه های هاروارد، استنفورد، MIT، و کالیفرنیا برکلی از آمریکا، کمبریج از بریتانیا، موسسه تکنولوژی کالیفرنیا، دانشگاه پرینستون، دانشگاه کلمبیا دانشگاه شیکاگو از آمریکا و دانشگاه آکسفورد از بریتانیا رتبه های اول تا دهم دانشگاه های جهان را به دست آورده اند.



    به طور کلی در میان 500 دانشگاه برتر جهان در حدود 172 دانشگاه آمریکایی، 37 دانشگاه بریتانایی، 23 دانشگاه ژاپنی، هفت دانشگاه از سوئیس، 22 دانشگاه از کانادا، 21 دانشگاه از فرانسه، چهار دانشگاه از دانمارک، 13 دانشگاه از هلند، 39 دانشگاه از آلمان، 11 دانشگاه از سوئد، 19 دانشگاه از استرالیا، دو دانشگاه از روسیه، هفت دانشگاه از بلژیک، هفت دانشگاه از تایوان، 11 دانشگاه از کره جنوبی، هفت دانشگاه از برزیل، یک دانشگاه از مکزیک، پنج دانشگاه از هنگ کنگ، یک دانشگاه از آرژانتین، 11 دانشگاه از اسپانیا، یک دانشگاه از چک، 23 دانشگاه از چین، دو دانشگاه از عربستان، هفت دانشگاه از اتریش، دو دانشگاه از سنگاپور و دو دانشگاه از یونان، 13 دانشگاه از ایتالیا، سه دانشگاه از ایرلند، سه دانشگاه از آفریقای جنوبی، یک دانشگاه از هند و دو دانشگاه از لهستان، سه دانشگاه از فنلاند، یک دانشگاه از پرتغال، دو دانشگاه از مجارستان، یک دانشگاه از ایران، دو دانشگاه از شیلی، یک دانشگاه از مالزی، و یک دانشگاه از کروواسی حضور دارند.







    علوم طبیعی و ریاضیات


    در رشته علوم طبیعی و ریاضیات دانشگاه های هاروارد، برکلی، پرینستون و موسسه تکنولوژی کالیفرنیا از آمریکا رتبه های اول تا چهارم و دانشگاه کمبریج بریتانیا رتبه پنجم را به دست آورده اند.







    همچنین دانشگاه های استنفورد و MIT از آمریکا رتبه های ششم و هفتم، موسسه تکنولوژی فدرال سوئیس رتبه هشتم، دانشگاه آکسفورد بریتانیا و دانشگاه توکیو ژاپن رتبه دهم را در این رشته علمی به دست آورده اند.





    رشته مهندسی، تکنولوژی و علوم رایانه ای


    هر 10 رتبه برتر این رشته در جهان به دانشگاه های آمریکایی اختصاص یافته است و این سلطه تا رتبه 16 همچنان در اختیار ایالات متحده قرار دارد.







    دانشگاه های MIT، استنفورد، برکلی، ایلینویز، جورجیا، تگزاس، میشیگان، کارنگی ملون، پنسیلوانیا و مریلند در رتبه بندی شانگهای به عنوان برترینهای جهان در رشته مهندسی و علوم رایانه ای انتخاب شده اند.





    رشته علوم زیستی و کشاورزی



    در میان دانشگاه های برتر جهان در این رشته نیز تنها یک دانشگاه بریتانیایی وجود دارد و بقیه دانشگاه ها به ایالات متحده اختصاص یافته اند.







    دانشگاه های هاروارد، MIT، کالیفرنیا، کمبریج، واشنگتن، استنفورد، مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس، دانشگاه ییل، کورنل، و کلمبیا به عنوان 10 دانشگاه برتر رشته های علوم زیستی و کشاورزی رتبه بندی شانگهای انتخاب شده اند.





    رشته طب بالینی و داروسازی







    دانشگاه هاروارد، مانند بسیاری از موارد دیگر در این رشته خاص عنوان برترین دانشگاه جهان را به خود اختصاص داده و در پی این دانشگاه، دانشگاه های کالیفرنیا سن فرانسیسکو، واشنگتن، جان هاپکینز، کلمبیا، مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس، کالیفرنیا لس آنجلس، کمبریج، موسسه کارولینسکا و دانشگاه کالج لندن رتبه های 2 تا 10 را به دست آورده اند.







    رشته علوم اجتماعی


    دانشگاه های آمریکایی تا رتبه 14 این رشته را در جهان به خود اختصاص داده اند و پس از آن دانشگاه هایی از بریتانیا، کانادا و هلند به چشم می خورند.



    بر اساس گزارش جدید رتبه بندی شانگهای، دانشگاه های هاروارد، شیکاگو، MIT، برکلی، کلمبیا، استنفورد، پرینستون، ییل، پنسیلوانیا و نیویورک دانشگاه های برتر جهان در رشته علوم اجتماعی انتخاب شده اند.



    دانشگاههای علوم پزشکی تهران و تهران نیز که به صورت مشترک در این رتبه بندی شرکت کرده بودند با ارتقائی محسوس توانسته اند خود را از رتبه 401 تا 500 در سال گذشته به رتبه 301 تا 400 برساند.

    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد...






  2. #2
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    IRAN :D
    ارسال ها
    738
    تشکر
    1,825
    تشکر شده 1,056 بار در 493 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    همش که شد امریکاااااااااااااااااااا ا

    رازی است در سادگی، که همگان نمی‌دانند

  3. #3
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    410
    تشکر
    646
    تشکر شده 881 بار در 386 پست
    نوشته های وبلاگ
    6
    پس میخواستی ایران بشه ه ه ه ه ه ه با این تحریم هایی که ایران در حال حاضر هست......مغزها هم که همه در حال فرار پس همین که یکی از این جایگاههارو داره باز جای شکرش باقیه

    ویرایش توسط F.Farzanegan : 30th September 2011 در ساعت 01:04 PM
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد...






  4. #4
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    Qaemshahr
    سن
    34
    ارسال ها
    408
    تشکر
    1,521
    تشکر شده 368 بار در 201 پست
    حالا همون یه دانشگاه تو ایران ، کدوم دانشگاهه؟


  5. #5
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 June
    محل سکونت
    گرگان
    ارسال ها
    1,170
    تشکر
    62
    تشکر شده 1,587 بار در 809 پست
    نوشته های وبلاگ
    49
    نقل قول نوشته اصلی توسط f.farzanegan نمایش پست ها
    س همین که یکی از این جایگاههارو داره باز جای شکرش باقیه
    جالبه!!!واقعا ما در این جایگاهها هستیم؟

    آرامش محصول تفکر نیست! آرامش هنر نیندیشیدن به انبوه مسائلیست که ارزش فکر کردن ندارد...

  6. #6
    عضو تازه وارد
    تاریخ عضویت
    2011 September
    محل سکونت
    تهران
    سن
    30
    ارسال ها
    2
    تشکر
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    خوب معلومه اون یه دانشگاه از ایران ، علوم فنونه دیگه!

    كاربر مقابل از فرزانه بنار عزيز تشكر كرده است CIA

  7. #7
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 July
    محل سکونت
    قائمشهر
    ارسال ها
    410
    تشکر
    646
    تشکر شده 881 بار در 386 پست
    نوشته های وبلاگ
    6
    آره حتمااااااااااااااااا:9::9::9:

    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد...






  8. #8
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2011 May
    محل سکونت
    IRAN :D
    ارسال ها
    738
    تشکر
    1,825
    تشکر شده 1,056 بار در 493 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    نسخه دوم رتبه بندی وبومتریک یا وب سنجی سال ۲۰۱۲ منتشر شد که بر اساس آن رتبه ۲۰ هزار موسسه آموزشی و دانشگاه جهان اعلام شده و در این میان ۵۳۰ دانشگاه ایرانی نیز مورد ارزیابی از نظر وب سنجی قرار گرفتند.رتبه بندی وب سنجی از سال ۲۰۰۴ تا به امروز با هدف ایجاد انگیزه برای اساتید و موسسات برای افزایش فعالیت در فضای اینترنت و افزایش بازتاب فعالیتهای آکادمیک خود سالانه دوبار منتشر می شود و اطلاعات آن تا جولای ۲۰۱۲ جمع آوری شده و بیش از ۲۰ هزار موسسه آموزشی و دانشگاهی را مورد بررسی قرار داده است.در صورتی که عملکرد وب سنجی یک موسسه پایین تر از حد انتظار باشد، مقامات موسسه باید سیاستهای وب سنجی خود را مورد بازنگری قرار داده و موجب بهبود حجم و کیفیت انتشارات الکترونیکی خود شوند.اکنون پایگاه رتبه بندی وب سنجی نسخه دوم رتبه بندی سال ۲۰۱۲ خود را بر اساس شاخصهایی مانند اندازه صفحات وب (size)، قابلیت مشاهده از سوی دیگران و میزان لینک هایی که مراکز دیگر به سایت اصلی داده باشند (visibility)، فایل های قابل دسترسی ( rich file) و همچنین تعداد منابع علمی سایت و میزان ارجاعات به آن (scholar) منتشر کرده است.در این رتبه بندی جدید ۵۳۷ دانشگاه و موسسه آموزشی از ایران نیز قرار دارند که رتبه آنها تا ۲۰ هزار و ۳۳۲ متغییر است و رتبه ۵۲۸ نیز به دانشگاه تهران اختصاص یافته است.رتبه های جهانی دانشگاه هابر اساس رتبه بندی جدید وبومتریک، رتبه ۱۰ دانشگاه برتر جهان همچنان در اختیار دانشگاه و موسسه های آمریکایی قرار دارد. رتبه اول تا دهم دانشگاه های برتر جهان بر اساس رتبه بندی جدید وبومتریک را به ترتیب دانشگاه های هاروارد، MIT، استنفورد، کالیفرنیا برکلی، کورنل، مینه سوتا، پنسیلوانیا، ویسکونزین مدیسن، ایلینویز و دانشگاه ایالتی میشیگان به دست آورده اند.۱۰ دانشگاه برتر جهان از دیدگاه وب سنجی
    رتبه جهانی نام دانشگاه کشور
    ۱ هاروارد ایالات متحده آمریکا
    ۲ MIT ایالات متحده آمریکا
    ۳ استنفورد ایالات متحده آمریکا
    ۴ کالیفرنیا برکلی ایالات متحده آمریکا
    ۵ کورنل ایالات متحده آمریکا
    ۶ مینه سوتا ایالات متحده آمریکا
    ۷ پنسیلوانیا ایالات متحده آمریکا
    ۸ ویسکونزین مدیسن ایالات متحده آمریکا
    ۹ ایلینویز ایالات متحده آمریکا
    ۱۰ دانشگاه ایالتی میشیگان ایالات متحده آمریکا
    رتبه بندی وبومتریک در نسخه اول رتبه بندی سال ۲۰۱۲ خود ۵۳۰ دانشگاه و موسسه ایرانی را در میان دانشگاه های ارزشیابی شده خود معرفی کرده است که بالاترین رتبه ها به ترتیب به دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.رتبه وب سنجی ۱۰ دانشگاه برتر ایران
    ردیف رتبه جهانی نام دانشگاه
    ۱ ۶۴۴ دانشگاه تهران
    ۲ ۶۵۶ دانشگاه علوم پزشکی تهران
    ۳ ۷۳۰ دانشگاه صنعتی امیرکبیر
    ۴ ۷۴۱ دانشگاه فردوسی مشهد
    ۵ ۹۷۷ دانشگاه صنعتی شریف
    ۶ ۱۲۵۷ دانشگاه علم و صنعت ایران
    ۷ ۱۳۱۹ دانشگاه صنعتی اصفهان
    ۸ ۱۳۹۰ دانشگاه علوم پزشکی شیراز
    ۹ ۱۵۵۴ دانشگاه شهید بهشتی
    ۱۰ ۱۵۸۱ دانشگاه علوم پزشکی مشهد
    رتبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در نسخه اول سال ۲۰۱۲ به ترتیب ۵۲۸ و ۶۶۸ بود.در قاره اروپا نیز دانشگاه کمبریج رتبه اول، دانشگاه آکسفورد رتبه دوم، موسسه تکنولوژی سوئیس رتبه سوم، دانشگاه کالج لندن رتبه چهارم، دانشگاه اترخت رتبه پنجم، دانشگاه بولونیا رتبه ششم، دانشگاه ادینبورگ رتبه هفتم، دانشگاه پورتو رتبه هشتم و دانشگاه وین رتبه نهم و دانشگاه علوم و تکنولوژی نروژ رتبه دهم را به دست آورده اند.رتبه وب سنجی ۵ دانشگاه برتر اروپایی
    رتبه در جهان رتبه در اروپا موسسه کشور
    ۲۰ ۱ دانشگاه کمبریج بریتانیا
    ۲۵ ۲ دانشگاه آکسفورد بریتانیا
    ۲۹ ۳ موسسه تکنولوژی سوئیس سوئیس
    ۴۳ ۴ دانشگاه کالج لندن بریتانیا
    ۵۶ ۵ دانشگاه اترخت هلند
    در کشورهای آمریکای لاتین همچنان برتری با دانشگاه های برزیلی است و این کشور در میان ۵ دانشگاه و موسسه برتر آمریکای لاتین ۴ رتبه را به خود اختصاص داده است. همچنین در میان ۵ دانشگاه برتر قاره آسیا نیز کشورهای آسیایی ژاپن، تایوان و چین و سنگاپور رتبه های ۴۲ تا ۷۷ جهانی را به خود اختصاص داده اند.دانشگاه سائوپائولو از برزیل رتبه ۱۵ جهانی، دانشگاه ملی مکزیک از مکزیک رتبه ۴۱ جهانی، دانشگاه فدرال سانتا کاترینا از برزیل رتبه ۹۸ جهانی، دانشگاه کامپیناس از برزیل رتبه ۱۲۱ جهانی، دانشگاه فدرال ریوگراند از برزیل رتبه جهانی ۱۲۴ را کسب کرده اند.۵ دانشگاه برتر آسیا در وب سنجی نیز شامل دانشگاه توکیو از ژاپن با رتبه جهانی ۴۲ ، دانشگاه ملی تایوان از تایوان با رتبه جهانی ۵۷ ، دانشگاه کیوتو از ژاپن با رتبه جهانی ۵۹ ، دانشگاه ملی سنگاپور از سنگاپور با رتبه جهانی ۷۴ ، دانشگاه Tsinghua از چین با رتبه جهانی ۷۷ هستند.
    منبع


    رازی است در سادگی، که همگان نمی‌دانند

 

 

کاربران برچسب خورده در این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Persian Language By Ustmb.ir
این انجمن کاملا مستقل بوده و هیچ ارتباطی با دانشگاه علوم و فنون مازندران و مسئولان آن ندارد..این انجمن و تمامی محتوای تولید شده در آن توسط دانشجویان فعلی و فارغ التحصیل ادوار گذشته این دانشگاه برای استفاده دانشجویان جدید این دانشگاه و جامعه دانشگاهی کشور فراهم شده است.لطفا برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ماهیت انجمن با مدیریت انجمن ارتباط برقرار کنید
ساعت 01:18 AM بر حسب GMT +4 می باشد.